Bol pekný deň ako vždy. Hrejivé, slnečné lúče prenikali cez okno priamo na mňa. Bol najvyšší čas vstávať. Pozrel som sa na hodiny, bolo okolo 11h. Išiel som do kuchyne spraviť si jesť a postaviť vodu na kávu. K jedlu som si vzal aj erotický horoskop. Čítal som, že dnes sa mi má splniť rozkoš s neznámou dámou. Hovorím si, fíha, toto bude najlepší deň môjho života, teda aspoň podľa toho horoskopu by to tak malo byť, ale veď uvidí sa. Lenže bolo tu jedno ale, čo budem dnes robiť, nemám s kým ísť von a keď ostanem doma, nič predsa nebude. Nuž tak som išiel aspoň pozerať porno, aby som sa navnadil a nenudil. 10 rokov, 10 rokov to je trápny pocit, že tak dlho som už nemal sex. Teraz mám 28 a dúfam, že sa to konečne dnes napraví.

Pamätám si ako som si to vtedy rozdával s dievčaťom na večierku mojich kamarátov zo strednej. Bola to moja noc a fakt vzrušujúca. Potom som s ňou aj istý čas chodil, ale náš vzťah vydržal len 1 rok. Tvrdila, že už nie som moc dobrý pre ňu, chcela skúšať stále nové a nové polohy, kúpil som aj kamasutru, ale ona bola dračica, nestačilo to. Po rozchode som ju videl už len raz a bolo to v bare môjho kamaráta. Bordel, kde si privyrábala na seba. Bola to len obyčajná nymfomanka a už ma viac nezaujímala, takže sme sa ani nerozprávali. Dnes už sú to len spomienky, dobré aj zlé. Na dnes musím mať len tie dobré.

Hodiny tikali a tikali, a stále nič. Avšak okolo 13h som dostal SMS, bola od brata, že mu mám zavolať, keď budem môcť. To veštilo niečo ozaj dobré. Zavolal som mu a povedal mi úžasnú správu. Jeho priateľkina priateľka je nezadaná, má 27 a že chcú ísť všetci na večeru a teda aby som šiel aj ja. Ako správny boss som to bezváhania bral, veď ako ináč. Tento deň bol zázračný, horoskopy majú pravdu, wau. Dohodli sme sa na 19h. Netrpezlivo som čakal kým ten čas uplynie. A dočkal som sa.

Stretli sme sa u neho doma a keď som sa pozrel na tú neznámu dámu, oči sa mi skoro vygúľali, srdce rozpumpovalo a slová sa mi v hrdle dusili. Bola to žena ako lusk, príjemná na prvý pohľad. Napokon sme sa konečne vybrali do tej najlepšej reštaurácie. Sadli sme si ako štvorica a rozprávali sme sa. Nemal som ani takú chuť jesť ako rozprávať sa s ňou. Predstavili sme sa. Jej meno je Monika a pracuje ako bankérka. Mala charizmu, jednoducho celkom milé dievča. Dobre sme si rozumeli a došlo mi na um, že to bude tá pravá. V reštike sme sa zdržali asi 2 hodinky a pri odchode som neveril vlastným ušiam, moja vyvolená chcela, aby som s ňou strávil večer u nej. Len my dvaja, nikto iný, ten horoskop sa napĺňa pomaly, nesmiem to zbabrať. Musím urobiť dobrý dojem na ňu. Bývala v byte neďaleko mňa, asi 180 metrov, no to je skvelé. Došli sme k nej a naliala mi víno. Pri divokom popíjaní sme len kecali o politike a sračkách.

Všimol som si, že má krásnu veľkú posteľ, akurát pre nás dvoch. Čo bolo ďalej, bolo ako v tom najkrajšom sne. Chcela si to rozdať so mnou. Ja som bol taký nažhavený, že som jej stiahol celé oblečenie a poslal ju do postele. Vyzliekol som sa aj ja a išiel som do kúpelne k zrkadlu pohovoriť si len tak so sebou, taký malý zlozvyk pred niečím veľkým.

Po tom čo som vyšiel z kúpeľne, som sa chcel na ňu rýchlym tempom vrhnúť. V mojej mysli bol len ten erotický horoskop- splnilo sa to. Avšak po smiechu býva plač. Nerozdal som si to s ňou, ale horoskop erotiky sa mi splnil. Ako? rozbehol som sa ako šelma, potkol sa o nejakú kktinu, preletel cez okno a vyjebal sa von, našťastie len z 1. poschodia. Dolámané rebrá, fraktúra lebky a mesiac strávený na kramároch. Horoskop so mňou riadne vyjebal, preto na veci nesmiem ísť príliš rýchlo.

 Blog
Komentuj
 fotka
anitchka  20. 7. 2013 20:12
som sa tešila že to dobre skončí a ono nič nebolo :/
 fotka
dannyd14  20. 7. 2013 20:14
@anitchka to by bolo potom dost suche ...mozem dat dobre pokracovanie, ak sa ti lubilo toto
 fotka
anitchka  20. 7. 2013 20:19
nebolo to zlé, len ten koniec bol taký veľmi nečakaný, čisto teoreticky.. neviem si nejak predstaviť ako by sa dalo potknúť tak aby človek vypadol z okna ale je to vymyslené, čiže môže byť
Napíš svoj komentár