Toto patrí do záchodu a tam to aj je...


Okej. V poslednom čase som si zvykla na primitívne narážky. Šak čo. Existujú organizmy, ktoré nemajú možno dosť zaujímavý život. To ma síce mrzí, ale treba si nájsť činnosť ktorá ťa zabaví dosť na to, aby si sa nemusel starať do druhých ľudí.

Najlepšie je keď si niekto kvalitne naserie do huby. Dám príklad. Niekto vám povie "mňa váš vzťah nezaujíma, ste mi ukradnutí" a pritom! povie vetu, kde jendoznačne poukazuje na to že sleduje vaše komenty, statusy, reakcie...

Každému môže byť môj priateľ, môj vzťah a môj život ukradnutý. Hovno ma poznáte. Poznáte jednu stranu masky a vlastne ani to nie. Nepoznáte nič! Takisto ako aj ja. A áno. Pustím sa do niekoho a poviem že je piča alebo kokot na základe toho že niekto má na mňa prijebané narážky lebo zjavne mu vadím a aj môj vzťah.

A hovor si že som trápna chudera, že sa správam a vyjadrujem ako posledná kurva. Hovor si!!! Nepoznáš ma tak ako ani ja teba ale podľa toho aké máš zmýšľanie si dovolím súdiť že veľa rozumu si nepobral.
Tvoj názor mi určite "za veľa" stojí.
Láskavo si o mňa neobtieraj pysk. A keď máš nejaký psychický problém alebo blok tak si to rieš niekde a nie na mne!

A moje "namyslené" fotky, statusy, komenty, blogy a všetko tiež môžeš mať krásne v riti. Čo chceš počuť? Že áno som taká? Poteší ťa to? Tak fajn. Áno som namyslená suka. Čo mi na to povieš? Hah!!

Je to dosť smutné že niekto zo seba robí piču a myslí si že nieviem čo je.
Je mi jedno čo si o mne myslíš ale láskavo si nechaj pre seba tie tvoje prijebané narážky...

 Blog
Komentuj
 fotka
n0win0u  1. 8. 2010 15:29
pisem sem to iste, co pisem aj hajzlovi.. strasne vam to vadi, je vam to ukradnute, picujete do ludi.. ale potom napisete nieco taketo, a zase sa budu obuvat do vas..preco to jednoducho nenehate tak a nepisete nic..proste diametrlne si paralelne pisete veci, ktore maju prave ucinok ten, ktory nechcete.. nerozumiem vam ani jednemu.. to mate v sebe tolko hnevu na takych ludi, ktori sa staraju ? ved serte na nich
 fotka
lola8  1. 8. 2010 15:48
nic v zlom, ale robis to iste ako oni..proste teba niekto odsudi, povie, ze si pica, a ty tiez na neho..a takto to pokracuje donekonecna

a .. opat nechcem sa pohadat, ale mam pocit, ze vas dvoch to bavi..furt sa do kazdeho obuvat, az mam pocit, ze na kazdom komentari hladat nieco, do coho by ste sa mohli obut (ako to bolo pri tej fotke) a potom im vynadat, a povedat, ze oni vas urazili prvych..

mne to len tak pripada, mozno to tak nie je
 fotka
cetucetkaa12  1. 8. 2010 16:39
ja by som si ties nenchala ... a podla mna robis spravne ..teda len to ze nenechas aby ta urazali ked ta nepoznaju ..ja ta ties nepoznam preto sa nestaram do veci ....ale keby ma niekto na mna nadavat tak to nenecham tak neviem ci je to spravne ale nedokazem to ignorovat
 fotka
transplantovana  1. 8. 2010 16:45
je zbytočné urážať hlupákov. znižujeme sa tým na ich úroveň. skús zatnúť zuby a uvidíš, že to celé nejako prehrmí.



ja sa tiež na seba dopočujem príliš veľa vecí, z ktorých 90% nie je pravda. ale už to neriešim, stálo ma to zbytočné nervy.
 fotka
etelnair  1. 8. 2010 19:30
a to bud rada ze nie si na wikipedii!
Napíš svoj komentár