Stojím na balkóne. Rukou si podopieram hlavu a fajčím cigaretu. Možno na to raz skapem. Uvidíme. Sledujem ľudí čo len tak prechádzajú popod okná. Elegantný starší pán sa pomalým krokom blíži na roh ulice. Tiež fajčí. Pozorujem ho.

Nehrá mi hudba. Nie žeby som si niečo zabudla pustiť. Len na to nemám chuť.
Len pozorujem ľudí a snažím sa nejakým spôsobom preniknúť do ich myšlienok. Asi vyzerám ako blázon. Ale fakt sa snažím zistiť čo si ľudia myslia. Ale asi to neviem.
Je to na mňa príliš zložité. Sama pre seba som zložitá.

Možno ešte pred rokom by ste si o mne pomysleli že som nevyzretá šťanda. Mohli by ste sa ma spýtať čo chcem... Okrem hudby, ktorá mi bola jasná, by som len mykla plecom. A povedala "šak mám ešte dosť času".
Lenže nie. Roky sa nevlečú. Letia. Nečakajú na mňa. Musím s nimi držať krok. A ja som dospela. Rýchlo. Ani neviem ako. Len to proste prišlo a ja som začala rozmýšľať nad budúcnosťou.
Chcem ju s niekym prežiť.

Láska. Čo to vlastne je v dnešnom svete? Možno si poviete že som staromódna. Ale čo dnes ľudia považujú za lásku? Povrchné vzťahy? Užime si a dajme si zbohom. Nechám ťa plakať samu tam. Však vieš kde. Hlavne že môj vták sa má dobre. Nikdy mu to neodpustím.
Toto je láska? Nie. Láska je keď spomedzi všetkých šedých ľudí vidíš farebne iba jedného. Keď si s ním ochotný ostať za každých okolností. Ako prisaháš. V dobrom i zlom, v zdraví i v chorobe .... !
Načo do piče si to ľudia pred tým oltárom sľubujú? Načo si to sľubujú ľudia čo to nevedia dodržať? Prečo sa kurva oblečie do krásnych bielich šiat a prisahá vernosť o ktorej vie prd?
Lebo je to šialenstvo tohto sveta ktoré nechápem. Nestíham to sledovať a nestíham chápať. Tak si radšej žijem svoj život.
A aké sú ľudské priority? Niekedy mám pocit že žiadne.

A ľudia po sebe pičujú, milujú sa, sexujú, ohovárajú, starajú sa, trepú sa druhým do života.
Hrajú sa na murdcov a na moralistov. Z tých mi osobitne treba vracať. Čo ty o mne vieš? A za maskou moralistu sa zvyčajne ukrýva rovnaká piča. Tak načo?
Stále s niečim bojujeme. Raz nás to prestane baviť. Raz dojdú sily. A čo bude potom? Mávneme rukou a cúvneme? Alebo sa pôjdeme niekam odjebať?
Ja neviem. Vážne neviem.
Existujú individuá ktorým môžeš X krát povedať nech sa ti nejebú do života a ona sa ti budú. Budú lebo ich to baví. A ešte sa budú hrať na inteligentov a pritom sú rovnaké nuly ako aj ty a ako vlastne všetci ľudia na tomto svete. Lebo všetci raz otrčíme kopytá.
A existujú aj také sebecké svine, ktoré si dokazujú že vlastne také svine ani nie sú.

A prečo si mám dávať pozor? Prečo mám počúvnuť práve teba? Prečo by som ho nemala milovať a on milovať mňa? Lebo si ty povedal? Môžem sa smiať. Myslíš si že si pre neho lepšia? Nie si.

A tak som dofajčila. Len tak som sa proste zamyslela nad tým zasraným svetom plnom intríg.

 Blog
Komentuj
 fotka
malapohroma  21. 6. 2010 19:44
vacsinou neviem co napisat do komentarov, preto len hviezdickujem..



ale tento clanok bol uzasny

a s tou svadbou.. svata pravda..
 fotka
bonita  21. 6. 2010 19:53
nechcem aby to vyznelo hnusne

proste som len úprimná

ale podľa mňa ty v každom blogu rozprávaš o tom istom

jasné nemusím to čítať ani sa ku tomu vyjadrovať keď sa mi to nepáči ale....



svet a debilov nezmeniš
 fotka
darkkizz  21. 6. 2010 20:00
@bonita aj ja som len úprimná. Tak ti poviem. Keď čítaš moje blogy a už ti doplo že sú o tom istom tak načo ich čítaš? Potrebuješ to proste skomentovať ? OK. Na to je to tu. ja to beriem. Každý píše o niečom inom. Niekto o tom istom. Ja som si prečítala pár tvojich. OK. Niektoré boli úžasné. Väčšina však nie je moja šálka kávy. Ale nepotrebujem ti to ako pricvaknutá písať ku každému blogu. Nepáči sa mi to ? Nečítam to! Neni o čom
 fotka
bonita  21. 6. 2010 20:04
@darkkizz presne takúto rekciu som čakala

prepáč,ale reakcie nemusia byť stále len pozitívne, treba ich brať viacej s nadhľadom
 fotka
darkkizz  21. 6. 2010 20:14
@bonita ja nečakám samé pozitívne reakcie. V mojom skurvenom živote bolo tých negatívnych oveľa viac. Nemusíš ma moralizovať.

A teraz čo keď si čakala? Mám sa cítiť trápne že som sa nezachovala diplomaticky? Ja to nezvyknem. Mysli si o mne kľudne že som sedlák alebo čo chceš. Mne je to jedno. Teba to absolútne nemusí srať či ja niečo beriem s nadhľadom alebo nie.
 fotka
bonita  21. 6. 2010 20:20
@darkkizz nemoralizujem,nie som ten typ, len som povedala čo si myslím

nemá význam o tom ďalej diskutovať

tvoje pocity,tvoj život, tvoje myšlienky tvoj blog



môj názor

nepáči? X je naboku, kľudne si to vymaž
 fotka
darkkizz  21. 6. 2010 20:24
@bonita ale v jednom s tebou súhlasím ... s tretím riadkom tvojho komentára.

Ti trvalo kým si pochopila.



Ja to nepotrebujem mazať. Načo? Komentáre sú tu na to... aby sa komentovalo. Komentovala si ty, komentovala som aj ja. To je všetko!
 fotka
hajzelodkosti  21. 6. 2010 21:24
@bonita a moje blogy su o com? Tiez o tom istom. Lebo to je o mne. Tak to vzdy bude o tom istom a o com mam pisat? Aspon piseme o svojich pocitoch a nie o picovinach a dakych uletenych fantaziach. Toto je zivot, sice jej alebo moj - nas, ale je. Radsej napisem kazdy tyzden to ako fajcim a rozmyslam nad svojou buducnostou ako napisat, ze ma nikto nechce, nic sa mi nedari a budem cakat, ze ktory zdichnuty anonym ma tu bude ucit ako sa mam spravat. Ja davam @darkkizz za 5 lebo tak isto by som to napisal aj ja.
 fotka
lola8  21. 6. 2010 21:30
Mary, jeb na ludi, nech si kazdy mysli co chce, vacsinou zavidia/ziarlia..nerozculuj sa nad chudakmi..
10 
 fotka
idea  22. 6. 2010 08:22
Svet je hnusny, odporny, zly..? Svet je aj taky, aky si ho urobis..



Inac druhy odsek..to robim i ja..ale ja si prave vtedy hudbu pustim
11 
 fotka
whatsername8  22. 6. 2010 11:20
podľa mňa je to trošku prehnane, ale aj tak sa mi to pačilo svet nie je až taky zly a zaleži na tom, ako ho vnimame my, presne ako napisala @idea.



veľmi sa mi pačil zaver
Napíš svoj komentár