Ani neviem, kde začať.

Vzdelanie
Asi niekde pri vzdelaní. Ukončil som vysokú školu, 1.júna som mal štátnice. Následne som si začal aktívne hľadať prácu, absolvoval som pár pohovorov, nikde ma nevybrali. Ale hľadám, stále hľadám a verím. Mohol by som sa rozpisovať o tom, ako sa k vám správajú na pohovore, o tom ako čakáte úpenlivo na odpoveď a nakoniec z toho nič nie je. No nebudem detailný, i tak som sa už detailne rozpísal do jedného fóra.

Život
Môj život sa ale v každom prípade otočil správnym smerom. Veje nám vietor do plachiet. A my sa nechávame unášať. Našiel som naozaj skutočnú lásku. Neviem, čo by som bez Katky robil. Je pre mňa všetkým. Máme veľa spoločných snov. Verím, že časom si ich začneme jeden po druhom plniť. Veľmi ju ľúbim.

Doma
V piatok má prísť oco, po takmer dvoch mesiacoch v Nemecku. Som zvedavý ako dlho bude doma, lebo musíme dať rodinnú debatu, zasadne rodinná rada o tom, čo treba robiť okolo domu. Bolo by dobré odvodniť celé okolie domu, preto sa musíme vážne pozhovárať. Čím začneme najskôr a čo ďalej.

Neprajníci
Možno si niekto myslí, že budem urážať a osočovať, ohovárať. Nebudem. Napíšem, len že od začiatku ako som sa ja dal dokopy s Katkou bolo množstvo neprajníkov. Aj v reálnom živote, aj tu na BIRDZI. Potom sa to všetko utriaslo. BIRDZ som až tak neriešil, mal som iné povinnosti. Ale nedávno začali moju priateľku urážať, tak som sa ozval. A čo som si vyslúžil? Urážky, urážky, urážky a ešte raz urážky. Dokonca takmer celý blog o mne. Ako som sa zachoval? Neklesol som na úroveň neprajníkov, závistlivcov, ale obrátil som sa na kompetentných ľudí tu na BIRDZI. Po pre mňa i tak dlhom čase bol zmazaný jeden komentár pod jedným blogom. Možno sa raz naozaj dočkám rozumných užívateľov a prísnejších adminov, ktorí budú reagovať pohotovo. A možno nie. V každom prípade vďaka aspoň za to. Mohlo byť toho zmazaného ešte viac. V každom prípade.

Pravidlá
Väčšina BIRDZU podobných portálov má svoje pravidlá. Ak ich dodržiavame, je všetko okej. Ak však nie, dostaneme trest. A pod tým trestom sa dá predstaviť všeličo. Som zvedavý, čo bude trestom tu.
Ono, som inak rád, že konečne sú tie pravidlá jasne definované a očíslované.

Asi v skratke a asi všetko. Vykecal som sa.

Ing. elwinko

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  23. 8. 2010 20:19
Ahoj



pred dvoma týždňami boli pravidlá jasne definované a očíslované.

» www.birdz.sk/about/podmienky...
 fotka
mayas  31. 8. 2010 13:05
heh mohla som si najskôr toto prečítať
Napíš svoj komentár