Ericca
29-ročná žena, osamelá, na chlapcov, neveriaca nikomu
najnedávnejšie lognutie
17. 4.apríla 2020 17:16
5082 dní na BIRDZi
regnutá od 25. decembra 2010
kks koľko ja mám v priateľoch vymletých tupých ovcí s trikolorou, až je to smutné.. 0_0
22 komentov
1
pappkin
15. 11.novembra 2015 18:54
tiež mi z toho stúpa tlak :o)
4
dosť smiešne vyznieva, ak niekto s takým liberálnym postojom k životu, ako sa prezentuješ (teda ja ťa mám tak zaradenú), tak ostro generalizuje...
5
@mcvpn lebo sa stalo veľa nešťastí v poslednej dobe a nikto o tom nič. Ale teraz sa stane toto v Európe a všetci sa idú....
6
ja nerozumiem týmto reakciám. trikolóru fakujem tiež, ale plne rešpektujem názor každého jedného človeka. prečo vás to tak vytáča? všetci sme ľudia a niekto to v danom momente tak cítil.
9
1.to neznižuje vážnosť tohoto...
2. dúfam, že vieš, že Keňa nie je v Európe
3. nie každý človek sa zaujíma o dianie vo svete, tak všetko nemusí ani zachytiť. ja tiež len tak zbežne sledujem už len...
4. nie nemám fr. vlajku na profilovke...
5. ak sa ti to zdá povrchné alebo pózerské, tak naber gule a konfrontuj ich. bude to účinnejšie v každom prípade.
2. dúfam, že vieš, že Keňa nie je v Európe
3. nie každý človek sa zaujíma o dianie vo svete, tak všetko nemusí ani zachytiť. ja tiež len tak zbežne sledujem už len...
4. nie nemám fr. vlajku na profilovke...
5. ak sa ti to zdá povrchné alebo pózerské, tak naber gule a konfrontuj ich. bude to účinnejšie v každom prípade.
10
Ja toto neriesim.... ale pride mi vtipne, ked ista specificka skupina pise status pray for Paris.
11
Meniť si tú profilovku príde aj mne hlúpe, ale nadávať na ľudí, ktorí si ju menia (z akýchkoľvek pohnútok) mi príde ešte hlúpejšie... ich vec, ak tým chcú prejaviť súcit, čo je na tom až také zlé?
12
strasne mi je luto takých obmedzených, neiteligentnych a nenavistnych ludi ako si ty
13
@darkestangel koľko z tých ľudí si to dali naozaj zo súcitu a zapálili aspoň sviečku ? a koľko len preto lebo ľudia sú ovce a pózy ?.. a prečo si nikto nedáva farby Keni, kde zomrelo viac ľudí, študentov ?.. O to mi ide.. Ale tak samozrejme každého vec. Len mi to prišlo ako smutná reakcia na tú udalosť.
16
Pochybujem, že ktokoľvek z nich, aj ak tú sviečku nezapálil, má z danej situácie radosť a rýchlo si mení profilovku len preto, aby mu ostatní nadávali do oviec... Ja tento koncept neuznávam a odmietam si meniť profilovky či heštegovať pray for Paris, ale ak má niekto potrebu prejavovať sa takto, je to jeho vec.
A argument s Keňou a Ruskom, všetko sú to smutné udalosti, ale podstatne menej medializované, človeku, ktorý nesleduje od rána do večera spravojské portály, mohli tieto udalosti uniknúť, navyše tie profilovky si menia priamo na facebooku prostredníctvom aplikácie, obdobná appka s keňanskou vlajkou vyvinutá zrejme nebola...
A argument s Keňou a Ruskom, všetko sú to smutné udalosti, ale podstatne menej medializované, človeku, ktorý nesleduje od rána do večera spravojské portály, mohli tieto udalosti uniknúť, navyše tie profilovky si menia priamo na facebooku prostredníctvom aplikácie, obdobná appka s keňanskou vlajkou vyvinutá zrejme nebola...
18
jj lebo keby si zapalili sviecku tak uz by to bolo strasne zmysluplne gesto.
fakt milujem hentakých idiotov co furt pridu medzi smutiacich ludi a zacnu im vycitat, preco neplakali aj v iných pripadoch. vzdy sa najdu, vsade: "preco places len za bondrom a nie za celym zomretym ruskym timom, haa? a ty preco places za michaelom jaxonom a ne za ostatnými, co v ten den zomreli, pokrytec?" kks jak keby na smutok sme museli byt nejak opravneni a ty si bola hlavna moralna komisia, co schvaluje, kto ma kedy za kym smutit a kto uz nemoze.
ale co uz, su to spiny, ze davaju najavo hoc aj uplne najbazalnejsiu sustrast, nie ako ty, co nespravis ani len to a este do nich picujes, to uz je hrdinstvo potom.
sak ale aspon si neni ovca, ne?
fakt milujem hentakých idiotov co furt pridu medzi smutiacich ludi a zacnu im vycitat, preco neplakali aj v iných pripadoch. vzdy sa najdu, vsade: "preco places len za bondrom a nie za celym zomretym ruskym timom, haa? a ty preco places za michaelom jaxonom a ne za ostatnými, co v ten den zomreli, pokrytec?" kks jak keby na smutok sme museli byt nejak opravneni a ty si bola hlavna moralna komisia, co schvaluje, kto ma kedy za kym smutit a kto uz nemoze.
ale co uz, su to spiny, ze davaju najavo hoc aj uplne najbazalnejsiu sustrast, nie ako ty, co nespravis ani len to a este do nich picujes, to uz je hrdinstvo potom.
sak ale aspon si neni ovca, ne?
19
@antifunebracka vieš čo ? ja by som sa radšej zúčastnila smútočného pochodu, zapálila sviečku, venovala pár minút ticha, pomodlila sa..a áno, niečo som aj urobila, a je mi strašne ľúto toho, čo sa stalo...ale to, že sa hneď všetky sociálne siete zaplnia, tagmi prayforparis a takými profilovkami, rip obrázkami atď. mi vôbec nepríde zrovna úctivé. Síce žijeme v storočí technológie, ale aj tak..
21
ved si sa mala teda. podla mna su vsetky sviecky, pochody, modlitby, kondolencne knihy, omse, pomniky, ale aj hestegy a profilovky zbytocne, kedze kazda lutost je uz zo svojej podstaty iba oneskorenym smutkom nad niecim, co sa uz neda vratit, ale to teraz neznamena, ze budem hejtovat ludi, ktori tu lutost budu prejavovat - podla svojich schopnosti, moznosti a uvazenia
22
fakt 1st world problem ze si ludia davaju trikoloru na profilovku ty kks
Napíš svoj komentár
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 3 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 4 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 5 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Samsebou30: Viete čo ja už neverím sestričkám, lekárom. Ak by nedajbože bol niekto na...
- 4 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 5 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 6 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 7 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 8 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 9 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 10 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 4 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 5 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 6 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 7 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 8 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
- 9 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 10 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...