Ci... nenávidím matiku... otrasné... a ničomu nechápem ani bo máme takú profesorku, že ona vysvetľuje sama pre seba a ani ostatní spolužiaci tomu nechápu... : disappointed: akože teraz aj počítam tu dajaké zložené zlomky... už asi pol hodiny a neviem prísť na ten
zlomky to najlepsie na matematike . Ono dakedy je aj ten problem, ze sa ziaci zabavaju a nepocuvaju na hodine a potom to nikdy nebudu vediet . ale dufam, ze tvoj problem to nie je.
Ten prvý výsledok je 4 1/6 akože zmiešané číslo... a ten druhý pod ním tam je - 1/2 to tam je že jak zlomok... a mne vyšiel prvý výsledok 125/128 a druhý 8/2... ani neviem jak som to počítala... ale nevychádza
booze to bolo casy.. zlomky ty si ich len pekne uzivaj lebo budu horsie veci. a nie o trochu.. ale ty vole. v zivote som sa neucila matiku, stale same jednotky a dojdem na strednu a trojky, tak reku ze idem sa ucit kus tak vytiahla som to ale ziadna slava.
tak ti drzim palce slecna... uzivaj si zivot, a nerozculuj sa nad nejakou kobylou tam nejak bolo nejak bude no ne?
Lineárne rovnice ? no tak to má nahodou v normalnom zivote este vyuzitie...čo by ste povedali však na také diferenciálne... too si teda predstaviť neviem..ale aspon sa to netreba bifliť, jak rôzne ekonomické drísty..ble...
matiika je vegééét... ale myslím ,že pokiaľ nemám profku ako mi vravela kamoška... aaa prosím vás...prečo je tam to x ... nóóó lebo tam je ...a ide ďalej... akože tststtstss
mno to ja poznam ked je ucitelka jak blba... jej vravim sa prihlasim ze pani ucitelka ja tomu nerozumiem a vies co mi zatrepe ona len? ze ,,vyborne zase sme o krok dalej" ta to ta musi nasrat more vsak jako u blbych
.. mnó to sú také ochotné slečny... že by ma z nich urvalo... ale tak neriešim...v triede je aj niekto ,kto tomu chápe ...tak potom vysvetlí ostatným...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Strasne daco ....
tu si môžete pozrieť tie príklady...
------ ----
12 12 250 25
--------- = -------=--------´=----- 15-12+2 5 60 6
------ ---
10 10
1
=4----
6
tak ti drzim palce slecna... uzivaj si zivot, a nerozculuj sa nad nejakou kobylou tam nejak bolo nejak bude no ne?