Ako kedy. Su dni, ked potrebujem pohodlie a obujem zabkyalebo sandale na nizkom. Su dni ked kaskadarcim na 10-15cm podpatoch, inokedy pohoda podpatky do 10cm. Ved vravim, ako kedy... Ale v poslednom case tie do 10 cm
Podla toho kam idem, normálne von nosím botasky, ked na niečo doležité tak s podpatkami, a ked do skoly a je pekne, sandále s plným popatkom ale najlepsie sa cítim, ked mam vyssie boty
Ale inač prečo všetci o Steelach vravia, že sú to šmejdy a hneď sa rozpadnú a je v nich zima? Mne je v nich super, teplučko a brodila som sa v nich naprieč celým Sadom Janka Kráľa v snehu takmer po kolená a ani mi len nepremokli, dokonca ani cez šnúrky.
Nemôžem označiť jedne topánky keď nosím minimálne 6 druhov ako môžem chodiť všade napr. v teniskách? A niesú ani topánky ktoré nosím častejšie ako iné. Do mesta sandále, do školy balerínky, na beh botasky ako môže niekto nosiť jeden druh obuvy?
A už sa ani nikde nedajú zohnať normálne boty, všade majú len nejaké ohavnosti pre štetky. To už naozaj len bagandže. (Oco mi raz sľúbil nejaké z práce. Ale celkom by som chcela...)
vselico..ale teraz najcastejsie zaby,a potom botasky,baleriny,cinany,sandale ale hentake nizke-jako nejake orientalne vyzeraju,vraj.. a asi 3,-krat do roka na opätaku,ale iba fakt v nutnych pripadoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A občas, keď je moc teplo, číňany, tie po členky alebo úplne nízke.
A v zime:
(Tie vínové.)
Kamoška má tieto, majú asi 5cm podrážku a zlomila si v nich členok:
xD
(blee)
Rozmýšľam, či si nekúpim do školy také tie otrasné starecké papuče alebo detské papuče či cvičky, teda keby sa také DALI zohnať 41čky.
v zime hlavne cizmy (pod kolena alebo take tie nizke co sa teraz nosili) väcsinou bez opätku (mam len jedny 9 cm
Nosím najčastejšie žabky, občas "dreváky" na nizkom opätku, a ked je zimšie tak tenisky...
kecky = cinany
@12 da sa v nich chodit, viem z vlastnej skusenosti
Ale NIKDY nenosím čižmy