Medzinárodný deň holokaustu, pozrime sa však teraz na následky tejto hrôzy v terajšom storočí. Čo si o tom myslíte ? Dostali sa židia tam kde sú teraz len vďaka niečomu takémuto ?"
1. pýtal som sa konkrétne zakladateľa ankety aby som vedel či o tom aj niečo vie, alebo to použil len ako slovný zvrat
2. ak je toto všetko čo vieš o tom kde teraz židia sú, tak to nie je nič moc.
3. ak to vezmem že v tej otázke išlo o toto, tak samozrejme že by neboli v izraeli, keďže ten vznikol po druhej svetovej práve akonejaká forma "odškodnenia" za holokaust.
neviem preco automaticky hadzete seckych zidov do jedneho vreca. za to ze cast z nich je egoisticka a tuzi po moci nemusia byt vsetci toho isteho razu. vy chcete strasne zmenit svet k lepsiemu a pritom sa nedokazete povzniest nad taku kokotinu jak je zidovska otazka. tymto pristupom bude svet stale horsi a horsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
1. pýtal som sa konkrétne zakladateľa ankety aby som vedel či o tom aj niečo vie, alebo to použil len ako slovný zvrat
2. ak je toto všetko čo vieš o tom kde teraz židia sú, tak to nie je nič moc.
3. ak to vezmem že v tej otázke išlo o toto, tak samozrejme že by neboli v izraeli, keďže ten vznikol po druhej svetovej práve akonejaká forma "odškodnenia" za holokaust.
zeby sa ultrabohati chceli bavit luzy?
soros za každými dverami číha =D