@tomtoylc ja som tým chcel povedať len že je to zas nejaký osierak a tak ako hovorí @spidy keby už sa má takéto dačo vymyslieť tak sa s tým príde oficiálnejšie nie nejaká zaprdená stránka kto vie odkiaľ...
podla mna to nefunguje, inac by to predavali na pumpach a bolo by to bezne vsade navyse sa to vobec cenovo podla mna neoplati, ved 25 €za 10 tabletiek? za 25 € si radsej natankujem nadrz a prejdem viac kilometrov ako usetrim s tymi tabletkami
Blbosť A akurát tak môže sa zvýšit efektivita spálenia paliva a nie že znížit spotrebu čím vyššia teplota tým vyššia premena paliva na energiu .Ked pridáte vodík, ten má vyššiu teplotu horenia tak je vačšia efektivita paliva ale tabletky je blbost akurát čo sú také veci tak aby Vám nezamrzala zmes paliva v nadrzi inac nic ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a vôbec sa mi nechce veriť, že by to, citujem: "znižuje vylučovanie škodlivých emisií a skleníkových plynov o 50 až 90%"
@pumaamravec ... aj debil si vie zrátať , že je to pekný odrb a že na tom len prerobí ... a preto jazdím raz eko raz non eko