Porovnaj si ceny, lacne pofiderne online neodporucam, nebola s tym dobra skusenost, neexistujuca pobocka, komunikacia naprd..dlho to trvalo atd. ale ako vybavis...
Ja som spokojny s Allianz, aj ked som riesil teraz, tak infolinka som sa dovolal do par minut, este mi pomohli doriesit skodovku a aj v minulosti ked som riesil poistku tak pomaly rovnaky den ma kontaktoval uz servis na opravu, vsetko emailom, faktura pride nakoniec. Este pravidelne nejaky pan vola, ze ako bol clovek spokojny s nahlasovanim.
Teraz koncim leasing a prislo mi menej platit za pzp/hav. ale tu na Slovensku to je casto take, ze cim dlhsie si zazmluvneny tak tym viac chodi platit alebo sa to meni. I ked casto sa to da dohodnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som spokojny s Allianz, aj ked som riesil teraz, tak infolinka som sa dovolal do par minut, este mi pomohli doriesit skodovku a aj v minulosti ked som riesil poistku tak pomaly rovnaky den ma kontaktoval uz servis na opravu, vsetko emailom, faktura pride nakoniec. Este pravidelne nejaky pan vola, ze ako bol clovek spokojny s nahlasovanim.