som na starsich....zistila som , ale na fakt ze starsich, 35 +..... zle? ja viem... viete, ale len tak ze za*ebat a od*ebat...... co mam robit? raz som sem pisala diskusiu ze sa mi pacil jeden.... ten so mnou siel, ale ja chcem dalsieho a dalsieh
Ak nemáš doma otca, alebo resp. vaši sú rozvedený a ty sa s otcom nestretávaš, nekontaktuješ, tak to môžme psychologicky vysvetliť takto: Chýba ti otec a preto sa upínaš na starších.
Neviem, v zivote som sa nepozeral na dievca ze by som ju chcel prejebat a odjebat. Tak boha ked ju uz raz dostanem do postele, tak preco to nezopakovat
Takze to nikdy nepochopim a s tym ti neviem pomoct. A to ze si na 35+ je v poriadku.
@10 - tomu sa hovorí nymfománia, čo je prvá možnosť, alebo tá druhá je, že jej vzťahovo nevyhovujú, proste aby mala 16tka vzťah so 40tnikom tak aby to malo zmysel... to je dosť pravdepodobne nemožné, takže jej vlastne po tom sexe nič iné ako vysrať sa naňho nezostáva, inak by to bolo dosť neznesiteľné.
@31 som si nevsimla tvoju fotku a vek...ze kto mi raadi... no ja nemozem z teba... maly soplik ze "ber lízatko do pusy a hybaj to riešiť ku psychologičke" ale lizatkka, su super.... SO SEXY
@Lilli622 ja ti nehovorim ze mas prestat sexovat,sak rob ,ked chces,ale mas okolo seba kopu chalanov v tvojom veku,do kelu,o 5 rokov starsi ti napr. nestaci??
@Lilli622 Ak si nemyslíš že neviem o čom hovorím... dobre Tiež som sa občas sem-tam zamilovala do niake staršieho muža nad 30+, ale potom som zistila, že to bola otcovská ,platonická´ láska.
lol mala som spolužiačku, tá mala 14 a jebávala s 30ročnými...ako sorry ale kukukurvica pre mňa osobne je veľa aj keby mám ja skoro 17ročná (o mesiac aj kus) chodiť s dvadsať ročným ale mala som 15tnásť a vláčila som sa s 21ročným-bola som blbá jak tágo a hanbím sa za seba teraz nesexujem ale venujem sa štúdiu a myslím, že by si mala aj ty
@Dconan jasne 60 komentov s tym istym zmyslom, ale zaparas iba do mna ty kus sprosteho, hiphoperskeho, vymleteho, neinteligentneho, skaredeho, pribrzdeneho, vyjebaneho, hnusackeho, primitivneho, amerikou ovplyvneneho, mimonovskeho, nechutneho, imbecilskeho, drbnuteho, kokotskeho, smradlaveho, posrateho, nedorobeneho dementa... uz mi daj svaty pokoj ty smrad sprosty, ked sa budem mat chut hadat s hiphoperom, co ma iq hodnotu pribliznu ako opica, tak sa ti ozvem.
@Dconan ja si ziadne ego nafukovat nemienim, nemam na to dovod, je mi totiz - ked vidim tvoj nick - velmi zle od zaludka a dufam len v to, aby ti rozjebalo PC aj s tvojou hlavou tam kde si. Uz 2x si zacal podjebovat a uz ma to nebavi ti stale dookola pisat, aky si to ty len picny clovek sprosty, na com sme sa zhodli uz tolko ludi ze to asi prestava byt vtipne
lebo starší sú vyspelí.. ani mne sa nelubia zaostalci sice aj dva roky starsi odo mna ale spravaju sa ako kkti jak 3 ročne decka co hraju so štuplíkom od flase futbal.. ako uplne jebly su no.. haha a to poznam že chalan na jedno pouzitie ked ho chcem a otn uz aj on chce mna ja ho už nechcem. to je tvoj pripad? lol
Len neviem či pojebal a odjebal on teba alebo ty jeho to je vtom prečo by si taký 40 - 50 ročný ujo nevrzol zadarmo do mladého mäska rozmýšľala si nad tým aj tak že si najväčšia piča pod slnkom že sa s tým ešte chváliš?? Ale v jednom máš pravdu že skúsenosti sa vekom nedajú porovnať.
ľutujem tých chlapov, ktorí si musia dokazovať, že na to ešte stále majú s takou pipenkou... prípadne im nič iné neostáva, pretože dospelé ženy po nich ani nešteknú...
jéminéé.... akoše...mám spolužiačku čo sa jej páčia tiež taký postaršíí ..ale tak len že povie ten je ale pekný,...ale isto o nich takto nepremýšla..aspon dúfam
ach..ale 35 + ... može byt tvoj otec...si predstavte ,že to robite so svojim tatkom...fúúúj
...a vždy mi bolo divné, že by nejakí chlapi okolo štyridsiatky chceli prdnuté šestnásťročné sople However, nízke ego, chabé nároky, každý si raz za čas musí niečo dokázať
@Stage nie, vlastnou skúsenosťou to nebude, na to som si sama seba ako 16ročná príliš vážila - aby som robila nejakému zakomplexovanému chlapovi rohož. Stačilo mi prizerať sa, ako dopadli moje naivné (a nadržané?) kamarátky - vždy dopadli prudko, a rovno na hubu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Ale prečo ich ,,striedaš" tak to už neviem.
Takze to nikdy nepochopim a s tym ti neviem pomoct. A to ze si na 35+ je v poriadku.
Takže, ber lízatko do pusy a hybaj to riešiť ku psychologičke.
Nepochybne máš podobný syndróm.
Len to sem dávaj!!
ach..ale 35 + ... može byt tvoj otec...si predstavte ,že to robite so svojim tatkom...fúúúj