Inak mám toho hrozne veľa, takže by som to tu celé pravdepodobne zaspamovala... ale pokojne viz album alebo na photobucket alebo VF alebo už ani neviem kde všade to mám....
@luc.ka ja som sa musela naučiť robiť v tých všelijakých programoch, lebo chalan, čo mal robiť ten plagát, sa na to vykašlal, tak mi nič iné neostávalo. ja vôbec neviem, čo ladí, čo neladí, ja som politológ ale tak, hm, aspoň viem, že si na takéto veci mám hľadať ľudí
@luc.ka áno, áno, to mali byť hroziví hiphopoví snehuliaci! a bolo to na Moju reč a Hafka v TT minulý rok, akurát pán H. nepochopil ten vtip a takmer sa urazil
tsssss pre aké celbritné mená obrátim sa ja na teba s plagátom k bytovému domu a pokojne ho môžeš potom zasadiť aj do zimného prostredia so snehuliakmi v átriu
Nie fakt, ja som na všetky tieto veci STRAŠNÝ antitalent, takže.. Ale hento sa mi náhodou podarilo, keby ste ju poznali aj by ste povedali, že sa podobá!!
cau Pozri si moj fotoalbum su tam rozne obrazky,ktore vypalujem na preglejku a taktiez podla fotky zhotovim pekny vypalovany portret Ohodnot ak chces Diiiiiiiiiiikk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
mal by som už ísť asi spať
@toxo treba si chrániť svoju prácu
v CINEMA 4D
Inak mám toho hrozne veľa, takže by som to tu celé pravdepodobne zaspamovala... ale pokojne viz album alebo na photobucket alebo VF alebo už ani neviem kde všade to mám....
len návrh oskenovaný a upravený vo photoshope ^^
AMK
ja som na toto strašný talent, viem to!
pjekné.....filip
» www.birdz.sk/webka/alpanu/al...
Tak v tom prípade asi prichádza do úvahy len papagáj:
a jéj, @anzu tomu dala tretí rozmer
@luc.ka ja som sa musela naučiť robiť v tých všelijakých programoch, lebo chalan, čo mal robiť ten plagát, sa na to vykašlal, tak mi nič iné neostávalo. ja vôbec neviem, čo ladí, čo neladí, ja som politológ ale tak, hm, aspoň viem, že si na takéto veci mám hľadať ľudí
@anzu vidíš, takto som sa na to nepozerala
tsssss pre aké celbritné mená obrátim sa ja na teba s plagátom k bytovému domu a pokojne ho môžeš potom zasadiť aj do zimného prostredia so snehuliakmi v átriu
keď som sa asi 2roky dozadu nudil v ps ... je to už dávno preč
» img593.imageshack.us/i/maybekopie.jp...
A možete sa schovať všetci s vašimi programami!
Nie fakt, ja som na všetky tieto veci STRAŠNÝ antitalent, takže.. Ale hento sa mi náhodou podarilo, keby ste ju poznali aj by ste povedali, že sa podobá!!
budiš
» paulie-svk.deviantart.com/gallery/...