Viem byť sám, ale nechcem byť sám, ubíja ma to.
Nemôže mi na ničom záležať lebo to skončí.
Nič sa nepodarí.
Áno viem byť sám bez problémov... ale nie s vedomím, že všetci ostatní sami nie sú a to už dlhé roky.
Ja neviem, ja som sa ešte na strednej zaľúbila a som s tým človekom dodnes a nikoho iného som nikdy nemala Takže ja neviem, čo je to byť sama, za celú svoju dospelosť som nikdy nebola bez vzťahu a sama
na jednej strane čakám na niečo zmysluplne čo ma naplní...na druhej strane viem v pohode existovať sam a aj v spokojnosti..ale teda k šťastiu mi chýba to zmysluplne spojenie
Ani jedna moznost mi nesedi, asi som aj blbo zahlasovala uz vecer v polospanku je mi super samej, som tak uz nejaky cas, ale ta laska mi chyba, viem, ze take prave stastie by som zazila len s niekym koho budem lubit ale kedze uz nie som mlada a sprosta, tak si davam zalezat na vybere
Ja som vždy ako pubertiacka túžila po tom, aby som si našla chlapca a zažívali sme spolu všetko.
Teraz mám takého chlapca, ale občas by som chcela byť sama, aby som bez výčitiek mohla ísť na párty, riadne sa opiť, tancovať... proste také tie veci, ktoré musí človek zažiť kým sa vrhne do trvalého vzťahu a ktoré som ja nezažila, pretože som radšej trčala doma v knihách, alebo pri kreslení, písaní somarin a tak...
je mi nespokojne a osamelo, ale zároveň vlastne netuším čo by som robil so vzťahom a načo by mi bol a na čo by som v ňom ja bol tej druhej osobe. čiže vo vzťahu by mi bolo nespokojne a vystresovane, asi.
čiže oba prípady zhruba rovnako zlé, akurát z iných dôvodov =D
Mám taku povahu že asi je somnou ťažko existovať a sú chvíle kedy som fest introvert a čerpám novú energiu len keď som sama no a vtedy nedokažem pri sebe zniesť ani len toho najbližšieho človeka...weird
Viem si predstaviť žiť aj sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nemôže mi na ničom záležať lebo to skončí.
Nič sa nepodarí.
Áno viem byť sám bez problémov... ale nie s vedomím, že všetci ostatní sami nie sú a to už dlhé roky.
Teraz mám takého chlapca, ale občas by som chcela byť sama, aby som bez výčitiek mohla ísť na párty, riadne sa opiť, tancovať... proste také tie veci, ktoré musí človek zažiť kým sa vrhne do trvalého vzťahu a ktoré som ja nezažila, pretože som radšej trčala doma v knihách, alebo pri kreslení, písaní somarin a tak...
čiže oba prípady zhruba rovnako zlé, akurát z iných dôvodov =D
Viem si predstaviť žiť aj sama.