....rada by som sa spýtala chalanov, aký druh kondomov pri sexe je pre vás najlepší? ...zaujímalo by ma, ktoré sú podľa vás najspoľahlivejšie??? ...máte skúsenosť s nejakými, ktoré zvyknú práskať??? ďakujem za odpovede
9. aj pre nas baby... aspon pre mna je to tak lepsie.. ale trosku neistejsie.. ves "co ked?" a potom dat 681 SK za jendu tabletku.. ale fuuuj nemam rada drazdive :!
14. no ..kto by chcel ?? asi nikdo .. no ale ta snad.. dufam, ze toto ... joooj .. boze .. musel si to kazat ?? teraz toto... onee.. nemozem.. jaaaj .. ta ty si
no to moje je na dlho .. ale myslim ze to uz nebudem asi potrebovat . neze asi .. tu antikoncepciu .. lebo .. toto .. dnes sme sa rozisli ... a teraz nemienim mat dalsieho .. !! taze tak ..
25.su tam uz len velmi male davky hormonov takze to v tele nenarobi taky bordel ako ked si das tu zazracnu tabletku po...a kedze ma baba pravidelny cyklus nemusi stresovat ze ece nedostala...lebo na to maju dost vplyv prave aj taketo stresy...
...v dnešnej dobe je hormonálna antikoncepcia na veľmi dobrej úrovni...naozaj obsahuje nízke množstvo hormónov,,,,síce niektoré ženy z nej priberú, ale niektoré naopak schudnú,,,preto je potrebné, aby lekár vybral správne...dokonca nijako nevplýva ani na plodnosť ženy, môže sa užívať aj 10 rokov bez prestávky a nijako to neovplyvní plodnosť ženy, skôr to ešte pomáha....
...a, čo sa týka príspevkov typu - chalani radšej naostro- je zasa potrebné si uvedomiť, že kondom chráni aj pred chorobami...čiže pokiaľ nejde o stáleho partnera, nikto by nemal riskovať, nie?
chlapci aj ked "TO" zevraj ustrazite a idete bez kondomu majte na pamäti ze pocas sexualneho styku sa po cely cas vylucuje minimalne mnozstvo semena aj ked sa do baby potom nespravite stale je tam sanca dost velka...ze staci trochu plodnych dni u dievcinky a mozte kupovat vybavicku... najlepsie su asi pre baby tabletky...nemaju potom starost ...
4. vies o tom, ze pred sexom sa vzdy vystrekne male mnozstvo ejakulatu, ktory sluzi trochu ako lubrigant. A toto semienko lasky /obsahujuce aj spermie/ vystrekne pred prvym zasunutim, cize vzdy je sanca byt otcom.
2. kamos mal durexy dve krabicky, bol na chate a nerobil ani nejaku extra kamasutru a 3 zo 6!!! sa mu roztrhli, 2 pri sulozi a jeden vytiahol "po" roztrhnuty, takze si "zarobil" tych 700sk na tabletku po. (jej cena neustale stupa!!!)
40.pepino je kvalita za dobru cenu
BTW: raz durex robil vyskum a dakych 1000 parov pouzivalo stale iba ich kondomy a predsa asi 30 parov otehotnelo!!!
to su asi 3%, takze nie spolahlivost 99%
ked uz kondom, tak aspon spermicidny, clovek nikdy nevie...
bez kondomu: moj spoluziak ma teraz stresy a mozno bude otcom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Zase sa citim diskrimanovana a odstrkovana....
Aaaaaaa.....
5. to radsej nie...vacsinou skor 3 za 50sk
kks uz si tu pripadam jak nejaka propagatorka
...a, čo sa týka príspevkov typu - chalani radšej naostro- je zasa potrebné si uvedomiť, že kondom chráni aj pred chorobami...čiže pokiaľ nejde o stáleho partnera, nikto by nemal riskovať, nie?
Septimani povedali
40. pravda pravda
40.pepino je kvalita za dobru cenu
BTW: raz durex robil vyskum a dakych 1000 parov pouzivalo stale iba ich kondomy a predsa asi 30 parov otehotnelo!!!
to su asi 3%, takze nie spolahlivost 99%
ked uz kondom, tak aspon spermicidny, clovek nikdy nevie...
bez kondomu: moj spoluziak ma teraz stresy a mozno bude otcom!
ziadne vyhrady ohladne veku sa neberu v uvahu.