Ahoj, som v 9.ročníku (končím ZŠ) a chceme s triedou spraviť taký fajný žartík, aby na nás nikdy nezabudli Ale ja neviem vôbec aký a vychadza to na nedeľu, urobíme to v pondelok Ale sme cirkevná škola a máme trošku prísnejšiu riaditeľku Prosím, p
naši predpredminulí deviataci dali do koša starý mobil, zakryli to smetím a prezváňali - bolo to na zepemise, ktorý učil najmenej nervovo stabilný učiteľ, takže kôš skončil rozdrbaný na chodbe
(ale mobily im nezobral, čo je čudné - ja by som radšej povedala nejakým komplicom z inej triedy alebo starším kamošom, nech prezváňajú)
ja viem, trápne a nieje to klasický prvoaprílový..žart či ako..
my sme zalepili na zakladke dvere papierom ...a nas ucitel anglictiny, taky suslajuci nigga si myslel ze bude funny ked sa rozbehne a roztrhne tie papiere a vleti do triedy, len neratal s tym, ze tam bola stolicka. Dodnes si pamatam, jak vsetci plakali od smiechu ked sa rozjebal na tej stolicke chcel nam dat vsetkym pokarhanie
Som taktiež v deviatom ročníku, na prvý apríl nemáme žiadny plán, no na koniec roka chceme kúpiť našej "milovanej" triednej učiteľke náhrobný veniec so stuhou s nápisom "posledné zbohom"... keďže je staršia, zoberie si to po svojom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Najlepšie v každej miestnosti
(ale mobily im nezobral, čo je čudné - ja by som radšej povedala nejakým komplicom z inej triedy alebo starším kamošom, nech prezváňajú)
ja viem, trápne a nieje to klasický prvoaprílový..žart či ako..
učiteľka nás dobre dlho hľadala