Je to podľa vás tak, že muži bez sexu nemôžu ani dýchať a ženám stačí 1 tyždenne? Alebo je to spíš vekom? Že muži majú vyššu potrebu skôr za mlada a ženy až po 30, lebo sú spojené s tikáním biologických hodín. Je to individuálne? Akú máš chuť na sex ty?
Nehádžte mi tu tie vaše úmyselné navijáky, že sa tu na to chytím.. Mám viac rozumu ako banda týchto nepodarencov, čo tu osiera mňa, ale iných nešťastných birdzákov.
@priekala@3 takze dobre chapem, ze nemavas uz moc chut na sex? a myslis, ze keby si si nejaku nasiel, ze ani tak by si nemal? alebo ako to je teda vlastne?
@tequila@10 to som nepovedal, takže to ani neznamená, že to má byť tak. V takej normálnej miere alebo zvlášť zo začiatku možno zvýšenej pre niekoho to mám.
@tequila@15 vieš čo, mňa už aj prechádza chuť momentálne vôbec niečo spojitosti s babou/babami rozmýšľať/riešiť, lebo zas jedna utrúsila takú poznámku, že ma aj znechutila, aj piatok pokazila, a už ako som plánoval sa stretnúť a ísť s ňou na hrad, tak už ma aj tá chuť prešla z tej jej poznámky a pôjdem si radšej pozrieť ten hrad sám v peknom jarnom počasí. ?
Lebo tak spomínal som, že ten hrad sa mi páči, chcel by som tam ísť a je tam pekne, hovoril som, že bol som tam aj s inou babou zo zoznamky, len hovoril som, že to bolo cez covid, vonku ešte sme chodili s rúškami a že to stretnutie takto nebolo ono. Som tam chcel ísť aj s ňou, ale ona mi hneď k tej reakcii k tomu stretnutiu s babou, že nevyšlo teda podľa mojej mienky utrúsila, že či sa mi sťažovala, že som maminkyn maznák.
Tak táto informácia vo mne spravilo v súvislosti s tou babou hrubú čiernu čiaru, že už si s ňou nemám chuť ani nechcem nič povedať, nebodaj sa stretnúť. Už ja myslím, že u mňa skončila. Nebudem si babou hovoriť maminkin maznák, ja ním nie som. Pomáham so všetkým okolo domu, a keď má s tým problém, nech sa páči, je slobodná rozvedená baba s deckom na krku, tam má iného muža. Ja o ňu nemusím stáť.
@tequila@19 neviem ani ja, tá baba s ktorou si aktuálne píšem nejako prišla na to, že budem asi mamin maznák. Údajne, som sa prekecol, že rád robím všetky chlapské roboty, že to selektujem podľa nej na ženské a asi mužské roboty. Tak asi v spojitosti s týmto, že nevarím veľmi v domácnosti, neperiem, nežehlím prípadne. Ale robil by som aj to, len ja fakt nemôžem všetko, tak ja som aj naďalej verný mojim mužským robotám, ktoré rád robím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja už budem ticho, opätovne bývajú zneužité moje častokrát až úprimné výpovede. Toto sa musí skončiť.
Uplne ignoruj birdz, nič tu nepíš, a toto skrachované forum zanikne
@priekala a napadlo ta, ze by si si skusil nejaku najst napr. vo vlaku, kamarat?
Lebo tak spomínal som, že ten hrad sa mi páči, chcel by som tam ísť a je tam pekne, hovoril som, že bol som tam aj s inou babou zo zoznamky, len hovoril som, že to bolo cez covid, vonku ešte sme chodili s rúškami a že to stretnutie takto nebolo ono. Som tam chcel ísť aj s ňou, ale ona mi hneď k tej reakcii k tomu stretnutiu s babou, že nevyšlo teda podľa mojej mienky utrúsila, že či sa mi sťažovala, že som maminkyn maznák.
Tak táto informácia vo mne spravilo v súvislosti s tou babou hrubú čiernu čiaru, že už si s ňou nemám chuť ani nechcem nič povedať, nebodaj sa stretnúť. Už ja myslím, že u mňa skončila. Nebudem si babou hovoriť maminkin maznák, ja ním nie som. Pomáham so všetkým okolo domu, a keď má s tým problém, nech sa páči, je slobodná rozvedená baba s deckom na krku, tam má iného muža. Ja o ňu nemusím stáť.