Ale tak ja si už myslím, že už zdá sa ani nenájdem babu, lebo ja som socializačne vymkol spod kontroly a milujem ju ako mačka kúpanie alebo vodu. U mňa je blbé všetko, počnúc povahou a prechádzajúc cez komunikačné schopnosti viesť vôbec so ženou zaujímavý rozhovor. Navyše ja som veľmi zriedkavý prípad a možno napokon mám ten ľahký nepotvrdený prípad autistu, čo už asi je celkom odsúdené.. To už skôr obézny si asi nájde skôr ako ja. Ja už som svoje šance hodil do žita ako flintu, čo sa to tak tomu hovorí.
Mama ich vela. Skom skor taky zberatel. Ziadna herecka, kurva je to! Napi se nebo te vymnenim! Za pana farara Tisa by sa to nestalo, nekdy se proste musis vychcat do umyvadla, zabilli keniho!, a komu tym prospejete druhy strane?, restate my assumptions: 1. Mathematics is the language of nature. 2. Everything around us can be represented and understood through numbers.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» youtube.com/shorts/yWf5KDmv...
» www.youtube.com/shorts/KpVwywhs...
Nerev! Ale to su slzy stastia. To je este horsie.