Absolútne vôbec nie, ešte aj moji partneri boli každý úplne iný, teda výzorom hlavne. A povahou neviem, pretože neviem, aké naozaj boli tie známe osobnosti ale aspoň v tomto sa moji partneri navzájom podobali
Kedysi ako malej sa mi páčil Brad Pitt. Neviem, aký je, ale už sa mi nepáči a ani jeden sa naňho nepodobal. Potom Johnny Depp, ktorého niektoré charakteristiky zdieľal asi jeden, ale povahovo netuším. A celkovo tí reálni boli/sú dosť rozdielni. Niektoré veci majú hentí dvaja rovnaké, niektoré hentí... Ale čo má každý jeden, s kým som chcela niečo mať, tak je to rozum. Alebo skôr inteligencia, lebo nerobili len rozumné veci. ?
Mne sa kazdy rok pacil niekto totalne iny s totalne inymi vlastnostami/vyzorom. Teraz sa mi ti ludia uz vobec nepacia a som vdacna za to, ze teraz hladam nieco ine, kedze tamto bola proste podrbana chemia a pacili sa mi neskutocne divni ludia
Vzhľad - absolútne nie, nikdy som nemal nejaký konkrétny ideál krásy, môj pubertálny crush a každá frajerka vyzerali inak (ale keď som sa nad tým zamyslel tak mali jednu jedinú vec spoločnú - okuliare )
Čo sa týka povahy tam je to tiež asi pomerne pestré ale s mojim pubertálnym crushom to porovnať neviem - nikdy som nepozbieral dosť odvahy zoznámiť sa s ňou bližšie
Mne sa kedysi lúbil Zac Efron alebo Gedeon Burkhard len škoda, že Zac teraz vyzerá do tváre jak David Hajzelhof neviem, čo si to porobil so ksichtom a taký pekný chlapec to bol...
môj crush bol josh hartnett vo filme Pearl Harbor a mala som viacerých výzorovo podobných ex aj sa mi takí chlapi stále asi najviac páčia, aj keď už moc nie som zaťažená na vzhľad a páčia sa mi zaujímaví ľudia vo všeobecnosti, musí tam byť určitá charizma z vnútra
neviem, vždy som si myslela že nie - ako som ale staršia, zisťujem, že muž fakt vyzerá ako niektorí moji crushi, aj ked možno nie na prvý pohľad, ale v detailoch, štýle a tak
Hehe Moja najvacsia crush z velkych filmov bola vzdy Kate Winslett, ale ziadna z mojich partneriek sa jej prilis nepodobala. Kks idem si pustit Titanic hned
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Čo sa týka povahy tam je to tiež asi pomerne pestré ale s mojim pubertálnym crushom to porovnať neviem - nikdy som nepozbieral dosť odvahy zoznámiť sa s ňou bližšie