Takže idem do 1 ročníka na strednu školu tak sa vás chcem opytať ako urobim prvý dobrý dojem na spolužiakov a to isté aj na učitelov helpnete mi dakto s tým? chcela by som urobiť dobrý dojem aj na učitelov ale aj na spolužiako
na ucitelov, ze sa budes snazit ucit co najlepsie, ale ked budes mat neinteligentych spoluziakov (co je bezne na dnesnych SS), tak ti mozu kvoli tomu zavidiet a zase si u nich pokazis dojem, ale to je problem ich vlastnej obmedzenosti....napriklad ja som takych ludi mala na gympli v triede, ale teraz na VS su uz okolo mna konecne sami inteligentni ludia, ktori nebudu nikoho odsudzovat, ze sa snazi
snaz sa byt na spoluziakov mila, zhovorciva a zapajat sa do rozhovorov a vsteko to uz pojde same a bude n adobrej ceste, dufam, ze budes mat lepsi kolektiv ako ja na strednej
Na učitelov tak že sa budeš stále hlásiť ........ a na spolužiakov, musíš mať dobré nápady, vymýšlať nejaké akcie a tak ... inak neviem poradiť, niekto sa s tým proste narodí že urobí dobrý dojem to sa nedá naučiť......
Tak učitelom sa zavďačíš úplne jednoducho- stačí keď na nich budeš slušná a aspoň ako tak sa učiť. A spolužiakom... asi to bude znieť otrepane ale asi najlepšie ak budeš milá. Týmto spôsobom sa nestaneš hviezdou ale také tie "hviezdy ", ktoré sa tvárili strašne cool a podobne boli hviezdami vždy velmi krátky čas. (určené z pozorovania
hlavne učiteľom neodvrávaj .... sú to svine .... urobia si o tebe zlý obraz na začiatku a už sa ho nezbavíš do konca strednej takže na nich musíš byť vždy slušná a nikdy sa nevyjadrovať keď ťa za čosi zdrbávajú bo to hneď berú ako drzosť ....... no a so spolužiakmi sa postupne spoznáš .... a aj keby si na začiatku roka o tebe mysleli hocičo postupom času sa to zmení a zistia aká naozaj si ... u nás sa tie vzťahy v triede od prváku riadne zmenili .... pamätám si ešte na začiatok prvého ročníku keď hneď baby rozprávali ako si o jednej myslia že je to riadna krava a teraz sú z nich najlepšie kemošky
Myslím si, že nie sú dôležitý spolužiaci ale profesori (zvykni si na názov profesori, nie učitelia), buď k ním v prvom rade slušná (pozdravy dobré ráno a dobrý deň), spýtaj sa ich či nepotrebujú s niečim pomôcť (pozbierať testy, učebnice, utrieť tabuľu, vyložiť stoličky...). Pri spolužiakoch buď jednoducho sama sebou, nebuď ako niektoré chudery z mojej triedy, ktoré zaujímajú len make-up, nákupy, sex...
Ja som sa učiteľom podlizoval tak, že VŽDY keď je to možné, dám sa s nimi do reči. Neuverila by si, normálne som s niektorými taký kamoš, že keď sa stretneme na chodbe, rozprávame sa až do zvonenia. Alebo keď supluje a nič nerobíme, prídem ku stolu a kecáme S profesorom mám aj profilovku na facebooku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
snaz sa byt na spoluziakov mila, zhovorciva a zapajat sa do rozhovorov a vsteko to uz pojde same a bude n adobrej ceste, dufam, ze budes mat lepsi kolektiv ako ja na strednej
Vďaka tomu si vyslúžila meno " retro "
Postupne dávkuj svoju povahu a všetko bude fajn
ak sa po týždni nedostavia výsledky tak aplikuj Savo-vu diétu