@hoperpohroma btw to je jedna z tých rád, že chlap nemá počas rozhovoru rozmýšľať a analyzovať, čo povie a či to nebude trápne, nesprávne... ale má počúvať ženu
neviem, či je to len tým hlasom, alebo tým, ako to opisuje...ale je mi nenormálne zle -.-
uuuuuu, no toto...pobozkala ho žena po hodine, aj keď o ňom nič nevedela no to je neskutočné, je to "borec" (blee) ale nenapadlo mu, že to bude asi štetôčka
fuj je mi otrasne ked som to pozerala... ako keby si tý muži išli kúpiť kus mäsa.. a ked sa tam schvastal že je dustal za 2 hod. do postele.. bošéé otrasne že vôbec take ženy existuju čo toto spravia. Fakt si začínam myslieť že sme všetky len "chodiace zastrčky"
Mna tam zaujalo že ako sa chlapi vedia tak rýchlo namotaťa zaľúbiť. lebo napr fakt že bola som vonku s nejakým 3x a už trieska že je zaľúbeny atd. atd. povie mi že Lubim ta. A ja to proste nechápem ako to môže byť, neverím tomu. Toto mna osobne fakticky dosť odstraší od chlapa.
@midnight tak asi to bolo jeho osobnosťou, že mi z tých jeho kecov bolo skôr zle ..a video som ani nevidela, ale keď to radí človek ako on, preto som reagovala tak ako som reagovala...
Omg, raz som sa inak dako presurfoval k ich stranke akozbalit.sk. A po precitani par clankov sa smejem doteraz. A ma to minimalne jednu velku chybu a to ze zivot si nemozno presne nacvicit a clovek nema cas skusat a studovat podobne navody.
Ja som to video pozrel celé.... aj keď som si viac času čital komentáre pod videom a kukal FB
Ale jedna vec z videa je fakt pravdivá že keď sa pýtal akých chlapov ženy chcú tak mu vraveli že milých bla bla bla.. a v skutočnosti sa tie jeho kamarátky čo vraveli že chcú milých chalanov nechali vždy namotať a odkopnúť od zlých chlapcov ◄ to je podľa mňa pravda dievčata/ženy často nevedia čo chcú
ako navod je to ppc pravdivy, ALE len na jednorazovku na dedinske diskoteky alebo na balenie totalne zufalych, nadrzanych sliepok...a este sa tento navod da 100% pouzit na zeny, ktore sa riadia navodmi ako zbalit chlapa, ako dlho sa hrat na ladovu kralovnu, po ktorom rande mu dat apod....proste 0% prirodzenosti
@dconan suhlasim, ono je to sice fajn, naučiš sa naspameť tie kroky a budes ich tak často opakovať až ti to pojde od ruky lenže nemôže to byt donekonečna takto, kto by sa chcel cely život pretvraovať?
@sibell810 ak cloveku ide len o niekoho zbalit, ale ten cely proces je spojeny zo vztahom, nezapaci sa clovek len pri baleni a potom moze byt sam sebou ale ide o to byt stale sam sebou, aj ked to mozno bude tazsie ale stoji to zato byt yourself
neivem co tu vsetci picujete. To tu vsetci ste taki sikovni balici? mimochodom teda ak ste taki dobri balici, tak to video je pre tych, ktori to nevedia,takze preto vam tie rady pridu asi odveci.
No ja ako zena pustila som si to cele a s vela vecami suhlasim. Je jedno ci ten chlap ich bali len na jednu noc alebo na vztah, ak sa to raz nauci, tak zbali par zien na jednu noc, vyburi sa a potom si najde aj vztah ak bude chciet, to je uz na nom....
Inak co sa tyka hnev v uvode, ze mu pisal jeden klient, ktory skusal ist von sam a oslovit len tak v meste nejakych ludi, to je dobry zaciatok aby sa clvoek naucil oslovovat ludi a netyka sa to len balenia zien, ale celkovo pre ludi, ktori maju problem zoznamovat sa a rozpravat sa s cudzimi ludmi
a co sa tyka tych rad, mozem skor suhlasit
co sa tyka tych chyb, asi vam to sem napisem a aj svoj nazor k tomu:
1 CHYBA: si prilis mily a ukazujes jej zaujem prilis skoro. Dotycny vo videu hovori o tom, ako sa chlap zene pcha az moc do zadku a vyzera to, ze by jej splnil aj hovno kebzye si ho zela a ma ho v ociach .... so vsetkym chlap suhlasi a nema vlastny nazor. A radi aby sa k nej spraval ako k svojim priatelom. A aby proste k tej zene nebol prilis mily, ma byt v pohode a nepripisovat jej vyssiu hodnotu, aku v skutocnosti ma.
Co k tomu dodat? Ja suhlasim, ak chlap nema vlastny nazor, a ja len hovorim a on ma pocuva a na vsetko povie hm ano alebo podobne, je to nuda. Ja chcem diskusia, dialog a nie aby sa smial na vsetkom co poviem. Inak toto dost casto robia aj baby, nielen chlapi . Takze sa to da brat aj opacne, zenska sa nema smiat na kazdom trapnom vitpe ako hlupucka kozicka....
Co sa tyka tej hodnoty, ze jej nema pripisovat vyssiu ako ma. To sa da pochopit vselijako. On to vo videu hovori tak, ze ked zena vidi, ze ju uctieva ako bohynu, ze je jej verny otrok, ze jej splni vsetko.... a ze ma vyssiu hodnotu ako on sam. Ze zena chce silneho chlapa, ktory sa o nu postara a nie psika. Co dodat? Len mozem suhlasit... Kto s tym nesuhlasi? CHcete zeny otroka?
2 CHYBA: prilis premyslas o tom, co povies dalsie. Zevraj vela clhapov, ked bali babu, tak rozmyslaju pocas balenia, co povedia dalsie, co by bolo vhodne a tak, takze zena nieco rozprava a vobec ju nepocuva.... co si pozorna zena vsimne.... takze treba byt pritomny, ked zena nieco ohvori .... a ze treba verit tomu, ze ak bude clhap musiet nieco povedat, tak to v tom okamihu toho chlapa napadne. To je optimisticka rada ale tak verim, ze ked clovek zacne sa viac bavit s ludmi, nielen so zenami, tak ho nieco napadne pocas konverzacie....
3 CHYBA prilis sa k nej naklanas
v Skratke, ze chlapovi ak sa zena paci, nema sa k nej naklanat, lebo prirodzene zena sa zacne odklanat, lebo jej narusi osobnu zonu, tu tolko k tomu, kazdy ma inu osobnu zonu, jednej zene to nemusi vadit, druhej hej. Ale napr mne to vadi, po chvillke sa zacne ku mne chlap naklanat? Je mi to neprijemne.... A ze netreba byt vtieravy.
@hoperpohroma to co hovoris ma logiku, ze hovori im co treba a co nie, a potom im radi nepremyslat.... no tak to je sla zyvku, ak sa to uz nejako naucia, budu to mat v sebe zazite, tak nebudu premyslat o tom baleni.... tie rady nie su take hrozne ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
alebo chlap kanec je, alebo chlap kanec nie je.
ked bude pri baleni rozmyslat nad radami a nebude ani poriadne venovat pozornost tej zene, tak bude aj tak nepouzitelny
proste si myslim, ze chlap ma mat prirodzenu charizmu a ak ju nema, 25 minutove video mu nepomoze a nechce sa mi to pozerat ani, je to prilis dlhe
uuuuuu, no toto...pobozkala ho žena po hodine, aj keď o ňom nič nevedela no to je neskutočné, je to "borec" (blee) ale nenapadlo mu, že to bude asi štetôčka
"zena chce silneho chlapa, ktory ju ochrani" blablabla, podla coho dochadza ten chalan na tieto nezmysly?
picovina cela ako to je
...sranda, lebo všetko čo povedal v tom videu je pravda, a mám to overené... niekoľkokrát
(...že?
síce druhá vec je sympatickosť a povaha samotného človeka ktorý sa tým (ne)riadi, a to ako dobre to vie v praxi uskutočniť.
Inak plati @23
Ale jedna vec z videa je fakt pravdivá že keď sa pýtal akých chlapov ženy chcú tak mu vraveli že milých bla bla bla.. a v skutočnosti sa tie jeho kamarátky čo vraveli že chcú milých chalanov nechali vždy namotať a odkopnúť od zlých chlapcov ◄ to je podľa mňa pravda dievčata/ženy často nevedia čo chcú
No ja ako zena pustila som si to cele a s vela vecami suhlasim. Je jedno ci ten chlap ich bali len na jednu noc alebo na vztah, ak sa to raz nauci, tak zbali par zien na jednu noc, vyburi sa a potom si najde aj vztah ak bude chciet, to je uz na nom....
Inak co sa tyka hnev v uvode, ze mu pisal jeden klient, ktory skusal ist von sam a oslovit len tak v meste nejakych ludi, to je dobry zaciatok aby sa clvoek naucil oslovovat ludi a netyka sa to len balenia zien, ale celkovo pre ludi, ktori maju problem zoznamovat sa a rozpravat sa s cudzimi ludmi
a co sa tyka tych rad, mozem skor suhlasit
co sa tyka tych chyb, asi vam to sem napisem a aj svoj nazor k tomu:
1 CHYBA: si prilis mily a ukazujes jej zaujem prilis skoro. Dotycny vo videu hovori o tom, ako sa chlap zene pcha az moc do zadku a vyzera to, ze by jej splnil aj hovno kebzye si ho zela a ma ho v ociach .... so vsetkym chlap suhlasi a nema vlastny nazor. A radi aby sa k nej spraval ako k svojim priatelom. A aby proste k tej zene nebol prilis mily, ma byt v pohode a nepripisovat jej vyssiu hodnotu, aku v skutocnosti ma.
Co k tomu dodat? Ja suhlasim, ak chlap nema vlastny nazor, a ja len hovorim a on ma pocuva a na vsetko povie hm ano alebo podobne, je to nuda. Ja chcem diskusia, dialog a nie aby sa smial na vsetkom co poviem. Inak toto dost casto robia aj baby, nielen chlapi . Takze sa to da brat aj opacne, zenska sa nema smiat na kazdom trapnom vitpe ako hlupucka kozicka....
Co sa tyka tej hodnoty, ze jej nema pripisovat vyssiu ako ma. To sa da pochopit vselijako. On to vo videu hovori tak, ze ked zena vidi, ze ju uctieva ako bohynu, ze je jej verny otrok, ze jej splni vsetko.... a ze ma vyssiu hodnotu ako on sam. Ze zena chce silneho chlapa, ktory sa o nu postara a nie psika. Co dodat? Len mozem suhlasit... Kto s tym nesuhlasi? CHcete zeny otroka?
2 CHYBA: prilis premyslas o tom, co povies dalsie. Zevraj vela clhapov, ked bali babu, tak rozmyslaju pocas balenia, co povedia dalsie, co by bolo vhodne a tak, takze zena nieco rozprava a vobec ju nepocuva.... co si pozorna zena vsimne.... takze treba byt pritomny, ked zena nieco ohvori .... a ze treba verit tomu, ze ak bude clhap musiet nieco povedat, tak to v tom okamihu toho chlapa napadne. To je optimisticka rada ale tak verim, ze ked clovek zacne sa viac bavit s ludmi, nielen so zenami, tak ho nieco napadne pocas konverzacie....
3 CHYBA prilis sa k nej naklanas
v Skratke, ze chlapovi ak sa zena paci, nema sa k nej naklanat, lebo prirodzene zena sa zacne odklanat, lebo jej narusi osobnu zonu, tu tolko k tomu, kazdy ma inu osobnu zonu, jednej zene to nemusi vadit, druhej hej. Ale napr mne to vadi, po chvillke sa zacne ku mne chlap naklanat? Je mi to neprijemne.... A ze netreba byt vtieravy.
Idem sa najest a potom dopisem dalsie