14. marec? nič mi to nehovorí. Akurát že o deň neskôr (15. marca) má narodeniny @iwuanka a ešte potom že 16. a 17. marca tohto roku mám maturitu... externú časť... toť vsio
@Stmortiis aha 17 rocne dievcatko ide nieco rozpravat o argumetnovani no dobre idem si zapalit a zakricat na cele sidlisko ze HAAAAAAAAAAAAAAA ach jaj zivot je tak krasny
@66janica6 Sorry, ale aký je rozdiel v "samostatnosti štátu" teraz aj vtedy? Teraz sme v Európskej únii, to berem, ale vtedy sme boli v žolde Hitlera, dá sa povedať
@Stmortiis Kde sa tam konáva "zraz komunistov" do cholery ciężkiej? Síce na plagáte k tamtej ehm blokáde minulý rok bolo logo Vzdor!u (odštepeneci zo SZM kto nevie ), ale nazývať to celé bolšo zhromaždením, to neviem...
akurát minulý dejepis sme sa o tom učili...ale mylsím, že Tiso to urobil dobre, že sme sa oddelili od ČR. Keby sa na Slovensku bojovalo, určite by zomrelo viac ako 70 000 ľudí.
@39 Na Slovensku sa aj bojovalo. Slovenskí povstalci proti nacistickému režimu s pomocou Ruska potlačili nemecké jednotky (najväčšia bitka bola pri Duklianskom priesmyku).
Neviem prečo to niektorí považujú za smutnú časť historie Slovenska. Vtedy patrilo Slovensko medzi najrozvinutejšie krajiny Europy, kebyže prvý republika nevznikne židov zomrie oveľa viac.
@nikeboy aký mala súvis Polomka s touto témou ?? Ty si najprv naštuduj pravopis skôr ako sa tu začneš oháňať, tým, že dakto píše nezmysly..Nie pravda vždy to čo učia iba na školách a wikipédiách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@66janica6 Presne tak
Už to vidím, v telke nebudú dávať nič iné len "plešky" na Hodžovom.
@hajzelodkosti Tak je to vždy Vieš, ale tak férovo sa vie postaviť málokto a argumentovať
Vyslovený prínos nevidím, ale v opačnom prípade by sme tiež nedopadli najlepšie.
Inak celkom dobré zhodnotenie minulého roka tu: » antifa.cz/232-mzdomova-dn...
@30 Tak, tak.
Potvrdzuje to aj české (ne)dobrovoľné podpísanie Lisabonskej zmluvy.
Taktiež by dnes Slovensko asi neexistovalo...
@pernik Niečo takéto som čakala..a dočkala som sa.. súhlasím s tebou...
@nikeboy Byť tebou sa vyjadrujem radšej o sebe..lebo ty nie si ani náhodou normálny ! Mesto ako každé iné, tak neviem čo za drísty to tu píšeš...