@lemmy67@1 Prečo sa nesmeješ? Nie je to smiešne a zábavné, keď sa niekto niečoho bojí? Podľa mňa to je k popukaniu, keď sa niekto ide pošikať od strachu a celý sa trasie.
Nie, mám jednu takú kamošku, čo sa nadmerne boji všeličoho a malo vychádza z komfortnej zóny, niekedy aj z domu... a mám u nej bohuzial podozrenie na depresiu a úzkosť ....už
som viackrát naznačovala návštevu odbornika, pýtala som sa či ťažké detstvo a iné ...a ona že jej nič nie je,ale ja cítim,že je...
@kviatek nie, vobec. kamoska sa extremne boji tmy, ja nie a pride mi to divne, no nesmejem sa z toho. ja mam strach z ostrych veci, ked ich ma niekto v ruke a sibrinkuje s nimi, a nikto sa mi sice nesmial, ale keby ano, tak by mi bolo zle, takze respektujem strachy ostatnych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
som viackrát naznačovala návštevu odbornika, pýtala som sa či ťažké detstvo a iné ...a ona že jej nič nie je,ale ja cítim,že je...