velmi skoro. nad takymi kravinami neuvazuj a radsej sa pokus hladat prave hodnoty a vaz si to, co mas cenne. aby si potom nenariekala, ze si si posrala zivot.
14 je skoro... odhliadnúc od toho, že tvoje orgány sa ešte v tomto veku stále vyvíjajú a o to nepríjemnešie by to pre teba bolo, je to pre potenciálneho sexuálneho partnera aj protizákonné...
14? nemas nic ine nad cim by si rozmyslala? nevystrajaj a ukludni hormony.... sex v 14 je dost skoro...ale mas svoj rozum a ked to budes chciet spravit tak to spravis aj napriek tomu co tu piseme...ale je to velmi skoro!
JJ...jedno dievca to ale nezaujimalo,a urobila to v 14tke.Je z inej triedy,tak sa s nou chvalabohu ani moc nevidim.Je dost namyslena,a urobila to urcite len preto,aby bola zaujimava.Ale mne sa skor vidi divna:/
@28 ee, ze ju to potom dost dojebalo, v 15 mala take stavy, ze sa z nicoho nic rozrevala a podobne... a vkuse len: to len tak na mna prislo, ale podla mna, to furt lutuje... keby s tym chalanom aspon chodila, ale ani to nie
@loverman je rozdiel prist o panenstvo a prist o panensku blanu...podla mna. jasne, ze v niektorych pripadoch je to to iste (vo vacsine), ale v tom, co popisujes ty, je to rozdiel
No tak to rozhodne ty v tvojom veku by si sa takými vecami ani nemala zaťažovať nie je čo riešiť máš ešte málo rokov na to a neskôr by si to mohla veľmi ľutovať. Nie je sa nad čím ponáhľať neboj sa nič ti neunikde príde ten správny čas kedy budeš na to naozaj pripravená.
no podla mna je to skoro, a mozers sa dost dosat popalot, a potom ta to bude mrziet, tka radsej pockaj, ja mam 15 a este mi je to skoro, ale to pravdaze zavisi od toho aka si vyspela
je to vec priorit a zivotnych hodnot.... ale okrem sexu je vo vztahu este kopec inych peknych veci uzivaj si teraz tie a potom neskor ak sa na to budes citit pripravena nechaj zasunut ...btw aj to ze sa na to pytas je dokazom toho ze zatial nie si....
a este je tu jedna podstatna vec.... ak by tvoj giekolog zistil ze si o to prisla pred 15 narodeninami tvoj partner by sa mohol ocitnut v poriadne brinde jeli mu viac ako 15 .... takze pozor na vec za to su 2 roky basy
myslim ze je to skoro,ale dolezitejsie je s kym.ci to bude preto,ze je to novy zvyk alebo... ale je to velmi skoro,potrebujes si predtym nieco zazit,nez sa do toho pustis a potom tak ako sa tu vravelo,aby sa z teba nechtiac nestala jedna z tych kurviciek nakoniec,potom ta tak aj budu brat.ze od teba dostanu
Urob ako uznáš za vhodné ale problém by nastal až vtedy ked by sa ,,šmyklo" a vlastne aj ten dotyčný by mal dosť veľký problém... ja poznám baby ktoré to urobili v 14 ale vyčkaj aspoň do 15 pod 15 je to protizákonné a samozrejme...ja to nepodporujem z mojej osoby
myslim si ze je to dost skoro ... ale mam jednu "Kamaratku" ktora ma 12 a us neni panna ale je to najvecia Kur_a aku poznam joj facku by som jej dala ze by sa z toho po_rala vrr
ked niekho miluješ a on teba tak na veku nezáleží ...a viem o tomsvoje mam 14 pred mesiacom som o to prišla a čo ?? bolo to s chalnom s ktorým som 4 ,mesiace velmis a milujeme a neurobila som to zo zvedavosti alebo s čoho aby som sa chválila ale urobila om to preto lebo ho velmi milujem a a viem že aj on mna ...tak nesudte pokial ste nezažili !!!!!!!!!!!!!!!!!!a ešte niečo nelutujem to !!
ja som mal kocku ked som mal 14 ona 15 a uz som bol nadrzany jak chuj a chcel jebat, ale iba preprstovat sa nechala ...ale ajtak 14 je skoro..poznam aj take kurvy co v 13tich uz jebali, a teraz su mestske slapky a uz ich kazdy pozna a ohovara a nikto uz do nich nechce ani len nozik vopchat nie to este ud
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
nejakej chorobe a gynekolog bude musiet urobit zakrok ...
ACH JAAAAJ
A je to skoro aj podľa zákona.
Ale niekto môže byť vyzretý skôr a niekto neskôr. Ale myslím, že je to skoro.
2.je to nelegálne...
Osudu svojmu i tak nevyhne sa myslím.