Ahojte, mám pár otázok:
1. Táto prehliadka sa robí po dovŕšení 15 rokov alebo v 15. roku života (t.j. v 14 rokoch)?
2. Musí byť prítomný zákonný zástupca?
3. Čo sa tam robí?
1. Keď už máš po 15tich narodeninách.
2. Nemusí byť.
3. Bežné veci. Krv, moč, vyšetrenia ako pri obyčajnej prehliadke, výška, váha. + niektorí aj informujú o tom, jak to funguje na gynde, povedia ti že sa môžeš dať zaočkovať proti rakovine krčka maternice a takým veciam.
Nič zložité a nepríjemné, neboj
1. po dovŕšení (resp. v tom roku keď máš 15)
2.u môjho detského doktora musí prísť rodič na každé vyšetrenie a prehliadku do 18. roku pacienta, takže asi hej
3. krv, moč (ranný), výška, váha, zrak, či máš rovný chrbát, v akom stave máš zuby, meranie tlaku a počúvanie srdca a dýchania, plus ak si dievča tak ti asi povedia o očkovaní proti rakovine krčka maternice
ja som dnes bola na 19-ročnej a bolo to v pohode, tak sa neboj
@adriana19 testy na drogy su stale relativne drahe a musia sa robit specialne, cize nie, pri beznych vysetreniach a prehliadkach nehrozi ze by ti na nieco prisli, len tak nahodou, popri tom ako robia tie standardne veci
@narazuvzdornaa@Midnight dokeluuu zla kategoria... Som sa cudovala ze preco si myslite ze fajcim a fetujem, no a potom si vsimnem ze som dala zlu kategoriu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2. Nemusí byť.
3. Bežné veci. Krv, moč, vyšetrenia ako pri obyčajnej prehliadke, výška, váha. + niektorí aj informujú o tom, jak to funguje na gynde, povedia ti že sa môžeš dať zaočkovať proti rakovine krčka maternice a takým veciam.
Nič zložité a nepríjemné, neboj
2.u môjho detského doktora musí prísť rodič na každé vyšetrenie a prehliadku do 18. roku pacienta, takže asi hej
3. krv, moč (ranný), výška, váha, zrak, či máš rovný chrbát, v akom stave máš zuby, meranie tlaku a počúvanie srdca a dýchania, plus ak si dievča tak ti asi povedia o očkovaní proti rakovine krčka maternice
ja som dnes bola na 19-ročnej a bolo to v pohode, tak sa neboj