mam ale uz nejaku dobu som to prestal sledovat a aj predtym mozno tak 1h za tyzden, prestalo ma to bavit... opakujuca sa hudba, what do you do for living, zjapanie do mikrofonu atd ma uplne presvedcili
@1 1monika11@1 ani mi tak nejde o ten content, ani o ten formát (ten v podstate sledujem na iných platformách, napríklad ig, ten algoritmus je fakt neuveriteľný a to, čo sa ti zobrazuje, je skvelo prispôsobené tak, aby ťa bavilo na to civieť kľudne hodiny, o tom to je bez ohľadu na to, či máš 11 alebo 31)
ide mi skôr o to, koľko pomerne citlivých dát o sebe prostrednítctom tejto appky odovzdávaš do rúk čínskej vlády a o celkovú problematiku tejto platformy, rôzne kauzy a tak.
Mam, nainstaloval som ked zacala vojna a pozeral som tam videa z vojny, neskor som tam pozeral cesky bizar a teraz to uz vobec nepouzivam. 9gag mi staci k zivotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ide mi skôr o to, koľko pomerne citlivých dát o sebe prostrednítctom tejto appky odovzdávaš do rúk čínskej vlády a o celkovú problematiku tejto platformy, rôzne kauzy a tak.