aké sú vaše obľúbené produkty na ktorých si momentálne fičíte a na ktoré nedáte dopustiť? môžu to byť potraviny, kozmetika, elektronika, kus odevu alebo topánky, aplikácie, hry, čokoľvek
Nektarinky od zelovocára na rohu, Skin paradise krém od Lorealu, Birkenstocky na nohách už od mája takmer nonstop, hra Tiny room (ktorá mi dva dni pomáhala prežiť kontrakcie) a appka Moje letáky, kde sa nemusím preklikávať a vyhýbať vyskakujúcim reklamám.
okuliare blitz, castelli sortky bike ... neviem ako som bez toho mohol zit, moc som celkovo okuliare nenosil a teraz aj ked dlhsie soferujem alebo chodza si ich dam a je to super pre oci, ked je slnecno
@11monika11@9 ja som sa v poslednej dobe veľmi namotala na vegansku alternatívu tuniaka od Garden Gourmet, milujem Plenty reasons Meatless Cabanos a Delicious proteíny od Nutrendu. A proteínovy chlebík z Hradecké pekárny a úplne dokonalé tahini dovážané z Grécka, ale neviem napísať meno a šošovicove cestoviny Lidl/kaufland Z kozmetiky sprcháč Sweed date od Lushu, ružová voda od Corine de Famme, dlhodobo hyaulrónka od Kvitoku, moringove telové maslo od The body shop, medovkovy soľný peeling od Manufaktury a Olaplex no. 0 a no. 3. Potom aeropress a JBLko a stolná hra Desítka a kúpila som madžge nové škriabadlo z ekomazlicek.cz a ja ho teda nevyužívam, ale je celkom pekné a čiči ho miluje a prestala konečne driapať gauč takže ho tiež pripisujem na zoznam
Some by mi sprchovy gel ( » makeup.sk/product/536579/... ) a cleanser na tvar ( » makeup.sk/product/543958/... )
Neogen dermalogy naplaste ( » ksisters.sk/product/neogen-... )
Apple watch
Korkace
Lanove volne gace
North face leginy
Modry a bezovy crop top
Bicykel
Turisticke topanky este z minuleho roka zo sportsdirectu ci skade, ale takyto nejaky velmi velky jemne pofiderny obchod to bol ?
Stare H&M saty zupanoveho strihu
Stara VS podprsenka bez kostic a vyplni, ktora napriek tomu ma vzdy velmi prijemny efekt ?
A vsetky batohy a ladvinky fjallraven
…
…
Akoze je toho dost, lebo vacsinou si zaobstaravam take veci, ktore potrebuje a chcem a viem, aky budu mat ucel a kvalitu a zivotnost (cca)
A co sa jedla a pitia tyka, tam asi momentalne nic, co by ma vynimocne oslovilo, tam stale +- to iste
mleté morčacie mäso, párky s medvedím cesnakom, hliva, baby mrkvičky, špaldová múka, kávové zrniečká v čokoláde, ovocie sušené mrazom, banány na chlieb s maslom a lekvárom, mini pareničky, chia buchty, sovičkové tričká a dlhé saká bez gombíkov New Yorker, voľné bodkované šaty po babke, topánky na platforme, farebné silonky, turbany na kúpanie v bazéne, keď je zima, keratínové tužidlo, Balea sprcháče, pivný šampón, permanentka do fitka, kde je moja top vec SM systém a balančná pologuľa, do bytu biele a drevené doplnky
Two cosmetics - dvojfazove čistenie-balzam a krem/gel... krém od havlikovej apotheky ...masky maju top ...tvarová joga ...joga /tance... maratón -cvicenia... andreine sampon na vlasy ... lactovit... najvýzivnejši sprchač na telo ..zdravá strava.. nočné masky na tvár
Totálne som prepadol mozzarelle a nive. Milujem syry, ale mozzarelle a nive som sa vyhýbal. Tento rok som im však celkom prepadol. Plus som v piatok objavil perfektnú syrovú nátierku (dokonca je slovenská). Je možné, že to bude moje guilty pleasure. Veľmi som si obľúbil aj zeleninové rizoto, jedlá z cukety a Veggie burger z McDonald's.
Jeden super reprák od SkullCandy, mega lacný a fičí nenormálne už 3 roky
Takisto kozmetika od Cerave mi doslova zachránila kožu
Modálne pyžamá! Gamechanger
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale keď už ti tu píšem, tak ma zaujíma, aké sú tvoje top produkty.. Hm?
Bermudy od lelosi
Neogen dermalogy naplaste ( » ksisters.sk/product/neogen-... )
Apple watch
Korkace
Lanove volne gace
North face leginy
Modry a bezovy crop top
Bicykel
Turisticke topanky este z minuleho roka zo sportsdirectu ci skade, ale takyto nejaky velmi velky jemne pofiderny obchod to bol ?
Stare H&M saty zupanoveho strihu
Stara VS podprsenka bez kostic a vyplni, ktora napriek tomu ma vzdy velmi prijemny efekt ?
A vsetky batohy a ladvinky fjallraven
…
…
Akoze je toho dost, lebo vacsinou si zaobstaravam take veci, ktore potrebuje a chcem a viem, aky budu mat ucel a kvalitu a zivotnost (cca)
A co sa jedla a pitia tyka, tam asi momentalne nic, co by ma vynimocne oslovilo, tam stale +- to iste
Urcite som si nespomenula na vsetko dolezite ?
Takisto kozmetika od Cerave mi doslova zachránila kožu
Modálne pyžamá! Gamechanger
Ja si teraz fičím na burrate, ako zbytok zemegule a na všetkom ľanovom. A na gosečkach od Matušku
oh moj boze mam zase abstak. Ostatnym z jedneho kusku tecu slzy a nezvladaju jest ako stipe, ja som chopny toto polkilove balenie vyzrat za vecer