Ja práveže nechápem také hlupane, čo len tak rozťahujú nohy v 15, 16 a ešte si pripadajú byť staré panny, ako v nejakom blbom americkom tínedžerskom filme.
@pikao No ale to bude aj tým, že väčšinou sa fľandry rady prezentujú tým, že sú fľandry a tie slušné dievčatá akoby sa za to hanbili, že sú na rozdiel od fľandier NORMÁLNE.
úplne súhlasím s @krutafunebracka@10 a musím ešte dodať, lebo tie 15ky a 16ky si myslia že byť pannou nie je kúúl. tak čo najrýchlejšie sa opiť na diskotéka a nechať sa pretiahnuť nejakým idiotom na wéckach.
Túto asi neprekonám (keďže tak dlho by som snáď ani žiť nechcela a pochybujem, že aj keby som chcela, tak by sa mi to nepodarilo) » www.dailymail.co.uk/news/article-10... , ale raz keď som si dala vyhľadať najstarší panic, tak tam dalo niečo o tom, že najstarší známy panic mal 18. Ja viem, že je to blbosť. Aj keď to asi nie je ďaleko od pravdy.
to som rada...ja mam 19 a proste jednoducho sa nevyspim len tak s niekym lebo chce alebo podobne...a donedavna som si myslela ze to je aj pre chalana lepsie ked sa dozvie ze jeho 19 rocna priatelka je este panna a ze doteraz nespala s kazdym druhym z jej okolia ale mojej dobrej kamaratke ktora ma tiez 19 sa stalo to ze ked chalanovi povedala ze je este panna tak ju nechal lebo jej povedal ze jeho byvala priatelka bola panna a pri prvom sexe zacala tak krvacat ze po nu musela prist sanitka a od vtedy prisahal ze uz nikdy nechce mat nic so ziadnou pannou....
A inak by ma teda zaujímalo, keď je o tom reč, že chalani v koľkých rokoch asi tak prvýkrát toto-hentoto? Teda tí nie až tak kurevnícky, o kurevníkoch je mi jasné, že 15-16.
Takejto žene by som pobozkal ruku a prejavil jej obrovskú poctu, možno jej aj kúpil kvety, potľakpal ju po ramene a povedal jej: "Vďaka takým ako si ty, tento svet je ešte svetom." dnes už je totiž "móda" prijisť o paninstvo v 15-ke...
jemin však by som bola rada keby som mala 19 a bola by som ešte panna.....veď to je dôkaz toho že baba má rozum....nie ak sa nejaké (v tejto dobe je to už normálne) 13-ročné dievčatko vychrápe s chalanom, len preto lebo ostatné jej spolužiačky už chalanov mali a ona nechce byť trápna....
radšej by som teraz bola 20-ročná panna ako ,,ku*va"" za ktorú ma veľmi veľa ľudí považuje......
podla mna to nie je vobec blbe. Ja som na tom tak isto a to budem mat 22. Jednoducho nepojdem len tak z niekym aby som to mala za sebou. Poznam viac takych ludi a nie je to nic strasne ako to prezentuju niektore 15tky. Ked vidim tie deti co stvaraju po baroch tak mi je zle
no podla mna je to normalne hrdinsky vykon v dnesnej dobe... je to uplne v poriadku preboha! nech ma kazdy sex az ked je na to pripraveny a keby bola pannou aj v 50 tke je to jej vec a neni na tom nic trapne alebo podobne
Ak je 19tich panna, tak je najskor asi skareda, alebo ortodoxna krestanka, alebo nejaka zakomplexovana chudera, ktora radsej ani nechodi medzi ludi.
Urcite sa najdu aj vynimky, ale u sebavedomej, peknej, spolocenskej a nenabozensky zalozenej zeny nevidim jediny dovod, preco by mala byt este panna. O to viac ak ma priatela.
Samozrejme ak by moja priatelka bola panna urcite by ma to potesilo, ale nie je to nieco na com si zakladam.
no ja by som bol rad kebyze mam taku babu ,, lebo aj ja mam 19 o mesiac a som panic , a keby mi to povedala by som sa potesil a povedal by som ze aj ja som a ze... no tak proste
19-20 ročná panna? bral by som to ako veľké plus... keby mala 25, tak nepoviem, že už to naznačuje nejaký problém, ale do 20-tich je to podľa mňa úplne v pohode a aspoň človek vidí, že si váži seba samú...
sklonil by som sa pred nou a preukazoval ohromne vacsiu uctu...ale to v kazdom veku....a tiez si nemyslim, ze 19 rocna panna je nieco nepredstavitelne..vsetko zalezi v akom prostredi kto zije a aku spolocnost navstevuje
tak u baby je to vnimane vacsinou velmi pozitivne, zijuci dokaz, ze existuju aj baby ktore nemaju nudzu roztahovat nohy len aby zapadli.....byt vynimocny/ originalny znamena vycnievat z radu a ja radsej budem vycnievat z radu nez byt v tlupe tych ktori ma nezaujimaju...
to by ma zajimalo co by ste povedali na 22 rocneho panica
"u sebavedomej, peknej, spolocenskej a nenabozensky zalozenej zeny nevidim jediny dovod, preco by mala byt este panna."
take ani nechcu a nemusia bo sa rady rozdaju na vsetky strany *cough* bitches *cough*
Byt pannou ci panicom nema nic spolocne s vierou, cest vynimkam....je to subjektivne rozhodnutie kazdeho jedinca ktore by mal kazdy respektovat....
Vies kolko ludi lutuje den ked si po prvykrat zapalili cigaretu???? su fajciarmi doteraz, ale keby mohli zopakovat ten moment tak by tu cigu do huby nedali a takisto to moze byt pre niekoho svojim sposobom dolezite, aby si pamatal svoj prvykrat v sexe, jednoducho, ze vie ked sa obzrie ze to bolo po prvykrat fajn a s tym s kym to nelutuju....
Moj spoluziak zo strednej prisiel o panictvo v 15-tich ci 16-tich niekde v prirode v krikoch s nejakou ****** a vravi, ze doteraz to lutuje a to on nikdy nebol z tych slusnych co by takymto veciam pripisoval prehnany vyznam...
teenageri dnes urobia cokolvek, len aby zapadli do partie pretoze potrebuju citit, ze ich niekto akceptuje, potrebuju si niekoho ziskat svojimi zufalymi skutkami a blbostami aj za cenu, ze zo seba urobia hlupakov, hlavne nech je dobry dojem....
"nedas si heroin tak nie si nas"....nie nedam si ho preto bo nie som Vas, ale preto, ze nie som *****
Len sa dalej snazte zapadnut do partie ( pchajte sa debilom do riti), ked skoncite na prednej hore s problemami so zavislostou alebo a s deckom a hypotekou na krku v 20-tke ta potom Vas smiech prejde
nemam rada take nazory, ze baba, ktora ma viac ako 18 a je este panna bud je skareda alebo velka krestanka...
ja krestanka nie som a i ked nepatrim k pekny, az tak velmi skareda nie som a zakomplexovana tiez nie... jednoducho som sa tak rozhodla a nehanbim sa za to
@bobe problem je, ze sa automaticky predpoklada, ze baba co uz v 16tich nie je panna tak je kurva, ktora o to prisla na diskoteke. Ale co ak uz ma 21 a niekolko rokov priatela a prisla s nim o panictvo prave v tych 16tich?
Tak isto ako predpokladate vy, predpokladam aj ja
@krutafunebracka pozri sa na svoju fotku, precitaj si tie kokotiny co si tu za posledny rok napisala a potom skus prehodnotit co je ubohe a co nie
no suhlasim s uvedenymi nazormi....je to naozaj uctihodne, ze existuju aj taketo dievcata, ktore si nelahnu do postele s hocikym, koho prave spoznali na diskoteke a este boli pri tom aj ozrate.... poznam baby, ktore prislo o panictvo prave takymto sposobom a este asi v 14 a teraz su z nich zakomplexovane chudery, ktore chcu chalanov len na jednu vec - sex... Som zvedavy, ked ich stretnem o 20 rokov ako budu vyzerat... budu mat 5 deti, prijeb... muza, ktory ich bije a pri tom este aj chlasce, ale to je uz ich vec
A tiez ma dost tesi, ze nie som jediny, ktory ma 19 rokov a je este panic.. a ako uz bolo uvedene, urcite by ma len tesilo, keby mi baba povedala, ze ona je tiez este panna...
No cca pred rokom som chodil s babou, ktora uz panna nebola a citil som sa pri nej dost trapne, ale ona sa so mnou aj tak za 3 tyzdne rozisla, takze mi to uz je jedno
Keby bolo takychto dievcat viacej, len tak dalej... a ked si najdete toho praveho s ktorym budes chciet panictvo stratit tak to bude ten najkrasi sex aky kedy zazijes....
A urcite sa za to netreba hanbit, ci je to baba alebo chalan
to nie je o predpokladani, to su jasne fakty a statistiky.....ja ked som mal od 13-16 tak sme s kamosmi hravali skryvacky, hrali basket na dvore a venovali sa sportom a inym veciam, na diskoteku by ma rodicia ani nepustili v tej dobe.....ledva som premyslal o tom, ze som chcel mat priatelku, nie to este o jebacke....
Doba sa zmenila, bohuzial je to tak a ja netvrdim, ze vsetky 16-tky su *****, ale vacsina ano....dneska ma kdejake decko vlastne decko pricom si ani neuvedomuje skutocne okolnosti alebo zodpovednost ohladom toho vsetkeho.....
Ktorykolvek clovek mojej generacie a mojho veku by ti potvrdil, ze to aka je dnes moda u mladych sa nam ani nesnivalo....a to som si myslel, ze uz my sme boli svojim sposobom skazeni, aspon, ze ma sucasni teenageri vyviedli z omylu....
uvediem ti priklad:
je statisticky dokazane, ze viac ako 25% absolventov vysokych skol koncia ako alkoholici....NEROBIM SI SRANDU!!!
vies preco???? pretoze sa drzia svojej party, pretoze tiez chcu byt inn a nechcu vycnievat alebo nebodaj aby o nich niekto rozpraval, ze sa distancuju od druhych....
Moj brat mal take obdobie medzi semestrami, ze prva vec na ktoru rano sahli bol poharik, sam mi vravel, ze uz mu pomaly zacinalo jebat z toho vsetkeho, sa chvalabohu neskor spamatal, ale tiez tam bolo " ty si nas, ta vypi" abo " so mnou nedas poldeci??? ma naseres" a pod....
A hoci vacsinu z nich poznam a su to vsetko skveli ludia, skutocne mali obdobie kedy im jebalo s tym alkoholom.....
Je pekne mat svoju vlastnu partiu, ale ide o to mat kamosov preto aky si, ze je s tebou sranda alebo, ze si dobry kamos, a nie preto kolko poldeci vstrebes alebo kolko zien pretiahnes na verejnych priestranstvach
Kazdy si rad vypije, ja tiez nie som ziaden anjelik, ale vsetko v ramci noriem. Tiez sa dokazem poriadne odviazat ked chcem, ale vzdy mam niekde v kutiku mysle aspon trocha zdraveho rozumu
že by som ju rád stretol (v dobom slovazmysle) ale fakt takéto dievča je dnes už rarita a aspoň vidno, že sa nikam neponáhľa a nerobí hlúposti len preto aby bola in
Dalsia vec je, ze to co sa deje teraz sa v inych formach dialo aj kedysi a ludia vtedy neboli o nic lepsi nez su teraz. Akurat vtedy bolo vsetko tabu. Len sa opytaj rodicov co za picoviny stvarali za mladi a nebude to daleko od toho, co sa deje dnes
je to normálne,..neviem čo riešite...je podľa niekoho z vás normálne, že doslova deti majú sex??? Majú 12, 13 alebo 14 a už nie sú panny. Úplne súhlasím s @ena233. Tak to neriešte...je to zbytočné a je to každého osobná vec či chce mať s niekym pohlavný styk alebo nie a záleží aj na tom s akou osobou.
Mňa by zaujímalo, aký by ste mali názor na to, keby holka prišla o panenstvo napr. v 14-15 ale nie z trendu, ani preto, že je to cool, ale z úplne krásnej čistej lásky, v živote by to neľutovala a pod....
no a po tomto ,,incidente´´ by sa s nikým nemilovala pár rokov (napr. do tej Vašej obľúbenej 20tky) .....
Bola by to tiež suka, len preto, že prišla o panenstvo tak skoro?
každý si má žiť ako chce. Keď chce o to prísť v 15 alebo až v 30 tak je to len jej rozhodnutie ale určite by som nikoho neodsudzovala, že: aha, to je ku*va prišla o to v 14....aha, to je frigidná lezba lebo má 25 a ešte je panna. Môj názor
podla mojho nazoru to vzdy zavisi od daneho cloveka (zeny) ... samozrejme ze neuznavam ked mlade dievcata (v podstate len prichadzajuce do puberty) stratia panenstvo uz v takomto veku ... a praveze je pekne ked si dievca zachova panenstvo dovtedy kym to ona sama chce a kym nepride ten spravny muz (chalan) s ktorym sa o to moze podelit ... ja som to stastie mala sice mozno skor v 17tich ale doteraz sme spolu a uz je to vyse 3 rokov ... kazde dievca by si samo malo zvazit kedy to skutocne ale naozaj skutocne chce a potom uz nezalezi ci ma 19 alebo 30 (samozrejme neratam do toho 14 a 15tky)
@princessnini ver mi, že keby som ťa stretol niekde na ulici, fakt by som ti kúpil kvetinu, alebo kyticu samozrejme len z toho hľadiska že si ťa vážim (aj keď ťa absolútne nepoznám )
@hereiam no ja som už raz taký tisícktár radšej pozvem dievča do reštaurácie, do kina, kúpim jej kvety, posypem ju lupeňmi ruží, akoby som s ňou mal mať sex (blé )
no podla mna to nie je normalne v tom, ze je ich malo... a preco by automaticky mali byt 15, 16 rocne nepanny kurvy?? poznam x takych co prisli o pannenstvo po viac ako pol roku chodenia s chalanom... to su tiez kurvy?? sa niekedy cudujem aky su tu niektory ludia konzervativny...
@cocca-colla jeden z mala nemoralistkych a nekonzervativnych nazorov.
Mam kamaratky co prisli o pannestvo v 13, mozno to z casti lutuju ale nie su nicim horsie ako ine zeny. AJ tie 14-15stky, vacsina z nich za par rokov bude uplne normalnych...
podľa mňa je to len vzácnosť .. chalan môže byť rád že jeho frajerka nie je nejaká flandra ... tým nechcem povedať že tie baby kt. mali sex skôr sú .. (česť výnimkám kt. sú neni ) ale myslím že žiadne mínusy to že je baba panna to nemá .. ak nemá s tým problém jej priateľ tak je to okej a keď má, nieje ten pravý. ak to robí baba že čaká z presvedčenia že nájde toho pravého je to pekné a potom ten chalan môže byť najšťastnejší na svete .. ak to robí preto že chce sex až po svadbe je to jej vec .. ak sa na to proste v 19 necíti tak nech počká .. neni kam ponáhľať veď to nieje žiadna choroba kt. sa treba zbaviť
Pre mňa by to bolo jedno veľké plus a ak by mi to niekedy povedala partnerka (ktorú som nikdy doteraz nemal), tak by ma to nesmierne potešilo! Lenže žiadna to nemá napísané na čele, a tak by som mohol ľutovať rozvíjanie vzťahu, keď by som neskôr zistil, že už o to prišla. Neodsudzujem také, ale jednoducho zastávam toto: "pre panica pannu".
všetci máte z časti pravdu... a to aké tie vaše názory sú zavisí len od toho akých ľudí máte navôkol... no každopádne je úplná idiotina odsudzovať niekoho za to či je pannou/panicom alebo nie... niektoré (väčšina dobre beriem, sú také ku.. že sa človeku nad tým aj rozum zastaví ale súdiť všetkých pre takéto indivíduá? To je choré...
slušna či neslušná myslím že v každej sa prejavuju sexualne pudy a raz aj tak ktomu dôjde ide iba o to aby to bolo s chalanom alebo mužom ktorý si to zaslúži ....ale myslim že ked povieš svojmu novemu partnerovi že si panna tak by mu to nemalo vadit prave naopak a ked hej tak je to keket... sewas
137 ak je sex pre niekoho len o pudoch, tak o vela prichadza. preto je podla mna nevhodne, ked s tym clovek zacne v 15-tich, pretoze na to hlavne nie je citovo zrely. prezivanie takychto veci suvisi s vekom, podla mna nie je kam sa ponahlat. ale je to kazdeho vec, ja som mala tesne pred 21. narodeninami a bola to pre mna viacmenej technicka zalezitost, pretoze sa to stalo so spravnym clovekom a uz som sa tesila na pokracovanie. necakala som od toho nic, pocitala som s tym, ze to nemusi byt prijemne. mlade dievcatka si prvy sex obcas maluju velmi ruzovo, nechapu, ze tak ako vztah (v tomto veku sa o vztahu snad ani neda hovorit) aj sex postupne dozrieva a partneri sa zladia vacsinou az po case. a hlavne obaja musia chciet urobit tomu druhemu dobre. intimne zblizenie by podla mna malo byt skor korenim vztahu nez jeho zakladom. lebo taketo zaklady su zvacsa velmi vratke a ak si ti dvaja nemaju co povedat, coskoro sa to skonci. ale nenazyvala by som sexualne aktivne mlade -nastky kurvami. kurva je podla mna skor zalezitost charakteru cloveka D urcite to suvisi aj s tym, ake maju rodinne pozadie, co si v zivote prezili, bla bla bla...pretoze toto vsetko podla mna ovplyvnuje psychiku, suvisi to so stratou zabran a myslim ze aj s vekom prveho sexu. univerzalny navod neexistuje, clovek by to ale podla mna kazodpadne mal robit iba vtedy, ked je v pohode s tym druhym a robi ho to stastnym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
141 komentov
presne tak...
A konečne normálne dievča, snáď. Okrem mňa samozrejme.
A už vôbec nie, ak je narodená medzi cca 23.8. a 23.9
Ale ja o pár týždňov budem
radšej by som teraz bola 20-ročná panna ako ,,ku*va"" za ktorú ma veľmi veľa ľudí považuje......
na druhej strane to moze prist tomu chlapovi zaväzujuce. alebo aj zväzujuce. co by mal urobit aby to on dokazal?
debila to môže vydesiť/prekvapiť a spôsobiť jeho zdrhnutie/spôsobiť vysmiatie ťa. ale takého predsa nechceš.
normálneho, čo by ti za to stál, to môže len potešiť.
Preco by sme si mali mysiet ze 19 je tak strasne vela ?
Urcite sa najdu aj vynimky, ale u sebavedomej, peknej, spolocenskej a nenabozensky zalozenej zeny nevidim jediny dovod, preco by mala byt este panna. O to viac ak ma priatela.
Samozrejme ak by moja priatelka bola panna urcite by ma to potesilo, ale nie je to nieco na com si zakladam.
Ja som 23.8. a som lev!
a keď sa tu už rozmohla reč o panicoch, mám dvoch 27 ročných kamarátov ktorí nemali ani pusu nie to ešte sex..
to by ma zajimalo co by ste povedali na 22 rocneho panica
@tommyhot
"u sebavedomej, peknej, spolocenskej a nenabozensky zalozenej zeny nevidim jediny dovod, preco by mala byt este panna."
take ani nechcu a nemusia bo sa rady rozdaju na vsetky strany *cough* bitches *cough*
Byt pannou ci panicom nema nic spolocne s vierou, cest vynimkam....je to subjektivne rozhodnutie kazdeho jedinca ktore by mal kazdy respektovat....
Vies kolko ludi lutuje den ked si po prvykrat zapalili cigaretu???? su fajciarmi doteraz, ale keby mohli zopakovat ten moment tak by tu cigu do huby nedali a takisto to moze byt pre niekoho svojim sposobom dolezite, aby si pamatal svoj prvykrat v sexe, jednoducho, ze vie ked sa obzrie ze to bolo po prvykrat fajn a s tym s kym to nelutuju....
Moj spoluziak zo strednej prisiel o panictvo v 15-tich ci 16-tich niekde v prirode v krikoch s nejakou ****** a vravi, ze doteraz to lutuje a to on nikdy nebol z tych slusnych co by takymto veciam pripisoval prehnany vyznam...
teenageri dnes urobia cokolvek, len aby zapadli do partie pretoze potrebuju citit, ze ich niekto akceptuje, potrebuju si niekoho ziskat svojimi zufalymi skutkami a blbostami aj za cenu, ze zo seba urobia hlupakov, hlavne nech je dobry dojem....
"nedas si heroin tak nie si nas"....nie nedam si ho preto bo nie som Vas, ale preto, ze nie som *****
Len sa dalej snazte zapadnut do partie ( pchajte sa debilom do riti), ked skoncite na prednej hore s problemami so zavislostou alebo a s deckom a hypotekou na krku v 20-tke ta potom Vas smiech prejde
nemam rada take nazory, ze baba, ktora ma viac ako 18 a je este panna bud je skareda alebo velka krestanka...
ja krestanka nie som a i ked nepatrim k pekny, az tak velmi skareda nie som a zakomplexovana tiez nie... jednoducho som sa tak rozhodla a nehanbim sa za to
Tak isto ako predpokladate vy, predpokladam aj ja
@krutafunebracka pozri sa na svoju fotku, precitaj si tie kokotiny co si tu za posledny rok napisala a potom skus prehodnotit co je ubohe a co nie
A tiez ma dost tesi, ze nie som jediny, ktory ma 19 rokov a je este panic.. a ako uz bolo uvedene, urcite by ma len tesilo, keby mi baba povedala, ze ona je tiez este panna...
No cca pred rokom som chodil s babou, ktora uz panna nebola a citil som sa pri nej dost trapne, ale ona sa so mnou aj tak za 3 tyzdne rozisla, takze mi to uz je jedno
Keby bolo takychto dievcat viacej, len tak dalej... a ked si najdete toho praveho s ktorym budes chciet panictvo stratit tak to bude ten najkrasi sex aky kedy zazijes....
A urcite sa za to netreba hanbit, ci je to baba alebo chalan
to nie je o predpokladani, to su jasne fakty a statistiky.....ja ked som mal od 13-16 tak sme s kamosmi hravali skryvacky, hrali basket na dvore a venovali sa sportom a inym veciam, na diskoteku by ma rodicia ani nepustili v tej dobe.....ledva som premyslal o tom, ze som chcel mat priatelku, nie to este o jebacke....
Doba sa zmenila, bohuzial je to tak a ja netvrdim, ze vsetky 16-tky su *****, ale vacsina ano....dneska ma kdejake decko vlastne decko pricom si ani neuvedomuje skutocne okolnosti alebo zodpovednost ohladom toho vsetkeho.....
Ktorykolvek clovek mojej generacie a mojho veku by ti potvrdil, ze to aka je dnes moda u mladych sa nam ani nesnivalo....a to som si myslel, ze uz my sme boli svojim sposobom skazeni, aspon, ze ma sucasni teenageri vyviedli z omylu....
uvediem ti priklad:
je statisticky dokazane, ze viac ako 25% absolventov vysokych skol koncia ako alkoholici....NEROBIM SI SRANDU!!!
vies preco???? pretoze sa drzia svojej party, pretoze tiez chcu byt inn a nechcu vycnievat alebo nebodaj aby o nich niekto rozpraval, ze sa distancuju od druhych....
Moj brat mal take obdobie medzi semestrami, ze prva vec na ktoru rano sahli bol poharik, sam mi vravel, ze uz mu pomaly zacinalo jebat z toho vsetkeho, sa chvalabohu neskor spamatal, ale tiez tam bolo " ty si nas, ta vypi" abo " so mnou nedas poldeci??? ma naseres" a pod....
A hoci vacsinu z nich poznam a su to vsetko skveli ludia, skutocne mali obdobie kedy im jebalo s tym alkoholom.....
Je pekne mat svoju vlastnu partiu, ale ide o to mat kamosov preto aky si, ze je s tebou sranda alebo, ze si dobry kamos, a nie preto kolko poldeci vstrebes alebo kolko zien pretiahnes na verejnych priestranstvach
Kazdy si rad vypije, ja tiez nie som ziaden anjelik, ale vsetko v ramci noriem. Tiez sa dokazem poriadne odviazat ked chcem, ale vzdy mam niekde v kutiku mysle aspon trocha zdraveho rozumu
Dalsia vec je, ze to co sa deje teraz sa v inych formach dialo aj kedysi a ludia vtedy neboli o nic lepsi nez su teraz. Akurat vtedy bolo vsetko tabu. Len sa opytaj rodicov co za picoviny stvarali za mladi a nebude to daleko od toho, co sa deje dnes
wake up!
no a po tomto ,,incidente´´ by sa s nikým nemilovala pár rokov (napr. do tej Vašej obľúbenej 20tky) .....
Bola by to tiež suka, len preto, že prišla o panenstvo tak skoro?
2. nič by som jej nepovedal len ak by to chcela volako rozoberať
@hereiam no ja som už raz taký tisícktár radšej pozvem dievča do reštaurácie, do kina, kúpim jej kvety, posypem ju lupeňmi ruží, akoby som s ňou mal mať sex (blé )
Mam kamaratky co prisli o pannestvo v 13, mozno to z casti lutuju ale nie su nicim horsie ako ine zeny. AJ tie 14-15stky, vacsina z nich za par rokov bude uplne normalnych...