James144 ozaj a inak Francúzom a Američanom sa už podarilo oslobodiť niekoľko desiatok civilistov. Len škoda že tú slobodu si vychutnajú už len na druhom svete.
@tommyhot pokiaľ niekto začne niečo nebezpečné hádzať po policajtoch, prípadne strieľať, tak je asi logické, že bude odveta.
Ale ja som tu dával odkaz, že Kaddáfi použil po demonštrantoch slzotvorný plyn a vodné delá.
On tu dal videá, keď po nich strieľali, ja som len napísal, že je pravdepodobné, že je to len polopravda a možno ohrozovali policajtov.
Inak netvrdím, že Kaddáfi je svätý, len tvrdím to že ten útok nemá nič spoločné s demokraciou. Ide o ropu, v niektorých štátoch Afriky je to ešte horšie než v Líbyi a tam nezaútočia. Prečo?
@puco90 odkial beries istotu, ze tvoje video je pravdive a to jeho je len polopravda.. Jasne ak niekto niekoho ohrozuje tak policia ma a musi zasiahnut. Otazne je, ci je vobec v Lybii o Kaddafiho zaujem? Ak nie, mal uz davno odstupit ako statnik a mozno by mu to zachranilo kozu.. teraz dostane na picu od francuzov a spol a bude rad ak ho nebude cakat rovnaky osud ako saddama...
Posledne krajiny, ktore treba riesit? Odjebali si ropne loziska a kvalitne to zahybalo cenou ropy.. Nemyslim si, ze v case ked je cela svetova ekonomika v srackach, je takato krajina posledna, ktoru treba riesit..
@puco90 Položme otázku inak urobil Kadáfi v poslednej dobe niečo negatívne okrem zabíjania civilistov čím by donútil západ zasiahnuť? Ja pokiaľ viem Kadáfi bol poslušný a s Francúzskom a Talianskom mal dobré vzťahy(za predchádzajúcej vlády dokonca aj zo Slovenskom). Kadáfi predával ropu a Európa bola relatívne spokojná že majú v nejakej "dodávateľskej" krajine stabilný režim. Myslíš že je pre pragmatikov podstatné aby tam bol demokratický režim? Pretože to nesie riziko že sa tam k moci dostanú skupiny ktoré tak naklonené spolupráci zo západom nebudú. Myslím že ak niekto mal záujem na zmene týchto relatívne stabilných režimov tak to nebol západ skôr Irán ale to je len moja ničím nepodložená úvaha.
Hovoríš že vždy ide o ropu? Juhoslávia? Afganistan? Aká ropa?
@james144 áno, jasné, zabíjal civilistov a teraz ich ide zbrojiť...ach !!!!!
Juhoslávia-ide čisto len o základňu Camp Bondsteel, tuším druhá najväčšia zákaldňa.
Potrebovali rozbiť Juhosláviu (dodávanie zbraní počas občianskej vojny je dokázané), následne rozbitie Srbska podporou kosovskej narkomafie a teroristov. Tým si získali Albáncov na svoju stranu, založili im štát a teraz tam majú v pokoji, strategickú a druhú najväčšiu základňu na svete.
Srbi sú proruskí, tí by niečo také nikdy nedovolili. USA si tým zväčšili sféru vplyvu.
Prečo si myslíš, že dovolili tej barbarskej hávedi vypaľovať srbské pravoslávne kostoly (bolo ich 150 a boli neoceniteľné) a vyháňať Srbov? Toto sa dialo aj v roku 2002 pod dohľadom NATO !!!
Ale to ti na markíze, alebo JOJ nepovedia, neboj.
Agresia ktorou sa to začalo bola podložená KLAMSVAMI, Miloševič nikdy nevydal príkaz na vyvražďovanie Albáncov, ale bojoval proti UCK, údajná genocída v Račaku sa nikdy nestala, taktiež potvrdené.
Afganistan- Možno sa pekne nabaľujú na ópiu,Afganistan je najväčší vývozca. Je taká možnosť.
Určite je to pravdepodobnejšie, ako boj proti terorizmu.
@puco90 No super, čiže v krajine, kde aj predtým bol problém s jedlom a rabovaním, teraz bude milión ľudí so zbraňami v rukách. Tí ľudia budú hlavne nebezpečnejší sebe navzájom, než hocikomu inému... a okrem toho, aký je tvoj názor na to, že sa polovica krajiny vzbúrila a ovládla viacero miest, než to Kad potlačil? To boli nadrogovaní americkí špióni z Al-kajdy vyzbrojení Bilderbergom?
Ide tam o ropu to je jasne. USA tam zasahuju z pozadia len preto aby sa na nich neukazovala ze sa zase pchaju tam kde nemaju .Špinavu pravu nechali na Francuzov a UK. A Izrael je podozrivo ticho ani sa k tomu nevijadril-zaujimal by ma ich nazor. Kaddafi urobil chybu uz davno mal Rusom dat namornu zakladnu v stredozemnom mori. Pochybujem zeby Francuzi a spol zasiahli proti lybii keby tam bola Ruska flotila...
@puco90 No teda, musim niekoho poprosit, ci by tvoje spravy nemohol dat do nejakej ucebnice psychologie. Jeeej, ved ty si ocividne pri porode vypadol doktorovi z ruk rovno na hlavicku.
@puco90 Ok, s tebou nema cenu o niecom diskutovat. Len si kludne zi konspiraciami a mysli si, ze si prisiel na cenu niecomu tajnemu a vyriesil si rovnicu sveta.
Tomu, ze nacisti mali zakladnu na mesiaci veris tiez, ze? Predsa len, podla oficialnej spravy nic take nebolo.
@puco90 Hopla, chybicka. Neviem, na co som myslel, ked som to pisal (asi sa mi dodrbal americky cip, co mam v mozgu), ale myslel som samozrejme, ze si prisiel na stopu a nie na cenu.
@zayl Myslis ze by Francuzi utocili na Lybiu ak by tam bola Ruska flotila? Ani by sa tam nedostali lebo Rusi by vetovali bezletovu zonu v OSN. Avsak kedze tam ziadnu flotilu momentalne Rusi nemaju ,nepocitovali ani ziadne zavezky voci Lybii preto sa len zdrzali.
@fragile. Sa konečne spamätaj, počas takýchto konfliktov sa robí Propaganda, napríklad novinári zaplatia nejakým ľuďom, aby niečo urobili a potom ich pri tom vyfotia atď.
Vieš niečo o tých rebeloch ? Vieš čo vôbec chcú ? Koľko ich je ?
@puco90 Odkiaľ mám vedieť, koľko ich je? Vieš, že v tej krajine Kaddáfi nechá zastreliť každého, kto sa k nim prihlási, tak väčšina ľudí radšej sedí doma, nech ich kvôli tomu psychopatovi nezastrelia... sleduj, keby tam niekto náhle dopravil 50 000 moslimov, aby vyrobili revolúciu, asi by si to niekto všimol, nie - prečo by to akože nemali byť občania Lýbie? A keď poobsadzovali mestá skoro až po Tripolis, asi ich nebude 5? Je mi jasné, že sa k nim pridalo x oportunistov a zopár Kaddáfiho ministrov, ale mení to niečo na veci?
Potom - keď kvôli obrovským obetiam na protestoch odstúpili veľvyslanci vo viacerých krajinách a náboženskí lídri tiež vyhlasovali, nech s tým skončí, to boli všetci úplatní zástupcovia Lýbie, alebo ich tiež pomýlila propaganda?
Okrem toho o všetkých tých veciach (bombardovanie protestujúcich atď.) informovala od očitých svedkov hlavne Al-Džazíra, tam má západ najnovšie svojich ľudí tiež? Alebo ako to mám chápať?
pozeral som sa na vase prispevky v tomto fore uz dost dlho, tak som ho zacal citat a musim povedat, ze @puco90 ma z istej casti pravdu. Teraz aby som to uviedol na prevu mieru: Kaddafi je iba nastrcenym panacikom. Ako vsetci vieme USA robi bordel vzdy a vsade. Pred niekolkymi rokmi sa objavila ista konspiracna teoria, podla ktorej Americania na Mesiaci nikdy nepristali. Tuto teoriu, ako inak, vypustila cez skorumpovane media vlada USA. Cielom tejto demagogie je, aby ludom zatemnili mozgi touto uvahou a aby prestali rozmyslat nad tym, co sa vlastne 20.7.1969 na Mesiaci naozaj udialo. Vtedy sa stretli Neil Armstrong, Buzz Aldrin a Michael Collins (ako diplomati USA) s Kaddafim, Husseinom, Ladenom a dalsimi (ako diplomati z Andromedskej unie - M31/Messier 31/NGC 224).
Na tejto fotke mozeme vidiet skutocnu Kaddafiho podobu
Tu sa tieto dve "mocnosti" dohodli na dalsom osude Zeme. Totizto okolo Slnka mala viest akasi hyperpriestorova dialnica, co by ale znamenalo, ze by sme sa museli s nasou planetou rozlucit. Armstrong a spol mimozemstanov vsak navrhli, ze im venuju niekolko z pozemskych statov a Elvisa a oni na oplatku povedu tu "dialnicu" cez system hviezdy Rigil Kentaurus (tretia najblizsia hviezda k Zemi). No a tak sa akosi nakoniec dohodli, ze Kaddafi (jeho originalne meno by sa napisalo ako !^,*"X ) skonci v Libyi.
A mimochodom, ta katastrofa v Japonsku, to je len dosledok "stavby" tej "hyperpriestorovej dialnice" v takej nebezpecnej blizkosti. Tam totizto nejake zmeny gravitacie, ktore su nevyhnutne pri jej "stavbe", sposobili posuv onych tektonickych dosiek.
@zayl Ja sa nemusim bat, lebo mam pravo o takychto veciach hovorit a to priamo od Elvisa. Asi pred 6 rokmi sa stal vicepodprimatorom a tym dostal moznost udelit jednemu cloveku privilegium, aby uvadzal zvysok do tajov medzihviezdnej politiky, lebo aj tak mu nikto neuveri. A vybral si prave mna, lebo (a teraz citujem) "este nestretol nikoho takeho, co by dokazal zmurkat rukami"
A prezradim ti dalsie tajomstvo: @puco90 je v skutocnosti nastrojom Astara Serana, ani o tom nevie. Takze podme mu ukazat, ako velmi s nim sucitime, ako velmi ho milujeme a ako chapeme jeho zaujimavy pohlad na tento svet a potom ho za jeho chrbtom budeme uprine lutovat. Musim objedat Bobba Fetta, aby uz konecne Astar zmizol. Snad bude este pre puca90 nadej...
pod, teraz spolu vyznajme nasu oddanost nasmu spoluputnikovi:
@puco90 Ja ta mam tak rad, ze som schopny hory prenasat. Tvoja mudrost siaha az za poslednu hranicu vesmiru (kedze vsak hranica musi oddelovat nieco od niecoho, tak zjavne nemoze byt posledna, lebo by oddelovala nieco od nicoho, co sa neda, takze bohuzial siaha len "az za predposlednu hranicu vesmiru", ale rozumies, co chcem povedat). Ved ma do svetla a ja budem poslusne pritakavat tvojim ideam. Nie som predsa ziadna individualita a potrebujem mat nanuteny prave TVOJ nazor, aby som sa ta mohol zastavat. @puco90 NA HRAD!!!
@zayl Vystrasil? Niekoho ako je @puco90 ? To hadam nie. Kazdu chvilu by som od neho ocakaval reakciu typu "posielam ti take cislo, tam ti pomozu: 1285-125-34-34" alebo "ty nie si normalny" alebo "konecne niekto rozumny, kto vidi svet cervenymi okuliarmi v tvare kosaka a kladiva" alebo "ukaz mi skrotum, som gay"
Len pridavam trocha proamerickej propagandy, normalny clovek by si predsa nemohol mysliet, ze toto su obycajni Libyjci, presvedceni o tom, ze Kaddafi by nemal stat na cele ich krajiny. To su uz na prvy pohlad po krvi baziace, sfetovane svorky teroristov z Al-Kaidy, podporovane bankstersko-politickym kartelom zo Zapadu. Len idiot by to nespoznal.
@dukenukem A mozno isiel spat, ten ktory mu to cital a ten, ktory za neho pisal, lebo pochybujem, ze taketo komplexne operacie zvlada aj sam. To vies, u nas, ktori sme boli ocipovani, to zabezpecil prave ten chip, ale ludia ako on, pravi ludia, uz na to skratka nemaju prostriedky, lebo sa predsa nebudu nieco ucit od takych ako sme my. Pretoze napriklad verime, ze Total Recall je podla skutocnosti, lebo je to americky film a tak podobne.
@dukenukem To budu ti isti, ktori tvrdia, ze Neo nevie uhybat gulkam a v skutocnosti to bol jeho dabler, alebo ze Millenium Falcon nie je skutocna lod.
@dukenukem No ja ti neviem, toto som sa na necyklopedii nedocital a to mi Hawking hovoril, ze tam je vsetko... Inak, uz sme sa solidne odklonili od diskusie, aj ked tu sa preberali kraviny uz od piateho prispevku, takze je to asi jedno.
@zayl aspon tu mozeme vidiet, ze nejde len o ropu. Toto jednoznacne dokazuje, ze hlavnym iniciatorom je Bruce Wayne. Joker si uz armadu stavia aj mimo Arkham Asylum
ano, @zayl pozeri si tento link americkej propagandy a zistis, ze v ziadnej z krajin, ktore tu @puco90 menoval USA nic ale vobec nic nerobi. Tento link totizto vobec nema ziadne adekvatne referencie a je cisto vyplodom nekonecnej konspiracie, aby ste vsetci milovali Spojene Staty
@zayl to je úplne irelevantné či ovplyvňujú, alebo nie.
Západ sa hrá na demokraciu a demokracia sa nepýta či ovplyvňuješ, alebo neovplyvňuješ dianie vo svete.
Proste niekde sa koná zlo a treba zasiahnuť, predsa ani medzinárodné organizaćie a ich zmluvy nehovoria nič o tom, že útočiť sa môže len na krajiny, ktoré ovplyvňujú dianie vo svete... Koná sa niekde genocída, prípadne sa zotročuje, Západ by mal zasiahnuť (keď sa už hrá na demokraciu)
@puco90 libya je dost blizko europy, susedi s krajinami ktore europania casto navstevuju , a uteka cez nich kopa utecencov c zelej afriky do eu a to je ten hlavny rozdiel... , keby bola libya niekde pri jar tak by im ani 10x tolko ropy nepomohlo
@puco90 no urcite v kazdej krajine nejako zabranuju, ale ako ... a mas pravdu ze tam nieje len libya ale ved v tunisku a egypte us prostesty boli a prebehli ako tak ani v jednej z nich nestrielali kaddafiho zoldnieri demonstrantov ako v libii
@profesor Kaddáfi ničil sklady a strieľal po ozbrojencoch.
Líbya patrí medzi ekonomicky najvyspelejšie krajiny Afriky. Prečo idú robiť poriadky tam a nie do krajím, dke využívajú malé deti a vyvražďujú každý deň ?
Dá mi na to niekto odpoveď ? Či demokracia len pre toho, kto niečo má ????????
@puco90 ked myslis.. mozno by si tam mohol zajst na dovolenku .. afrika nikoho nezaujima, tam sa vyvrazduju us od nepamati a aj tak maju najvacsi prirastok ob.
@puco90 no v libyi som nikdy nebol, takze neviem porovnat ako dobre sa tam maju ... a pocul si us aby bolo niekomu lepsie v krajine kde vladne cely zivot diktator ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
2. Zartujes, ze?
Nežartujem, v pohode môže ísť o výmysel, schválne som to sem dal, že takéto veci sa dejú.
Ja nevtrdím, že Kaddáfi je ideálny, alebo že je neviniatko, ja len tvrdím, že toto správanie Západu nemá s demokraciou nič spoločné.
Ozaj, koľko stihli Francúzi a Američania oslobodiť ľudí na druhý svet ?
Len neviem proti komu bude ten milión civilistov bojovať...
Ja som len tvrdil, že demonštranti, po ktorých strieľali tiež nie sú čistí a určite neprotestovali len slovami.
Takže tu je vidieť, že západná propaganda vymyla viacerým ľuďom mozog.
Ozaj prečo nejdú robiť poriadky do iných afrických krajín, kde napríklad zotročujú deti?
Nie je tam ropa.
Ale ja som tu dával odkaz, že Kaddáfi použil po demonštrantoch slzotvorný plyn a vodné delá.
On tu dal videá, keď po nich strieľali, ja som len napísal, že je pravdepodobné, že je to len polopravda a možno ohrozovali policajtov.
Inak netvrdím, že Kaddáfi je svätý, len tvrdím to že ten útok nemá nič spoločné s demokraciou. Ide o ropu, v niektorých štátoch Afriky je to ešte horšie než v Líbyi a tam nezaútočia. Prečo?
Pretože nemajú ropu.
Samozrejme že musí mať veľkú podporu, keď nemá strach rozdávať zbrane ako cukríky.
Líbya patrí medzi posledné krajiny ktoré treba riešiť.
Hovoríš že vždy ide o ropu? Juhoslávia? Afganistan? Aká ropa?
Nie je logickejšie, že chce z celej krajiny urobiť totálny bordel a silou sa udržať hore?
Nezdá sa ti, že si hrozne naivný, keď vždy len zaujmeš zo zásady opačný postoj? Priveľa rozmýšľania to nevyžaduje.
Radšej uveríš americkej propagande, ako zdravému rozumu.
Ale veď takých ako ty oni potrebujú.
Naivný ? Kaddáfi vyzbrojuje obyčajných ľudí, aby bojovali proti Západu. Teda v podstate to budú partizánske boje.
Ja sa pýtam, urobí toto diktátor, keby má strach z vlastných ľudí ?
Juhoslávia-ide čisto len o základňu Camp Bondsteel, tuším druhá najväčšia zákaldňa.
Potrebovali rozbiť Juhosláviu (dodávanie zbraní počas občianskej vojny je dokázané), následne rozbitie Srbska podporou kosovskej narkomafie a teroristov. Tým si získali Albáncov na svoju stranu, založili im štát a teraz tam majú v pokoji, strategickú a druhú najväčšiu základňu na svete.
Srbi sú proruskí, tí by niečo také nikdy nedovolili. USA si tým zväčšili sféru vplyvu.
Prečo si myslíš, že dovolili tej barbarskej hávedi vypaľovať srbské pravoslávne kostoly (bolo ich 150 a boli neoceniteľné) a vyháňať Srbov? Toto sa dialo aj v roku 2002 pod dohľadom NATO !!!
Ale to ti na markíze, alebo JOJ nepovedia, neboj.
Agresia ktorou sa to začalo bola podložená KLAMSVAMI, Miloševič nikdy nevydal príkaz na vyvražďovanie Albáncov, ale bojoval proti UCK, údajná genocída v Račaku sa nikdy nestala, taktiež potvrdené.
Afganistan- Možno sa pekne nabaľujú na ópiu,Afganistan je najväčší vývozca. Je taká možnosť.
Určite je to pravdepodobnejšie, ako boj proti terorizmu.
No a to máš to isté ako so Saddámom, najprv ho dosadiili, potom zosadili...
Proste za týmto sú aj také veci do ktorých obyčajný človek nemôže vidieť.
@puco90 Citas to vobec po sebe? Aka americka propaganda? Vsetky oficialne vyhlasenia musia byt len klamstva a propaganda?
A po tej poslednej vete uz definitivne verim, ze si skratka retardovany a s tym uz nikto neurobi nic.
Si kompletne vymytý západnou propagandou a logika ti nič nehovorí.
Len im spapaj aj posledné kúsky klamstiev.
Dobrú chuť.
Nikto nehovorí o tom, že by zasiahla, ale že by odstrašila.
Koľko je tých rebelov? Vieš vôbec voľačo o nich ?
Keď ich je toľko, tak prečo kolujú 3-4 fotky ???
Tomu, ze nacisti mali zakladnu na mesiaci veris tiez, ze? Predsa len, podla oficialnej spravy nic take nebolo.
Na to mám rozum a vedomosti z minulosti a histórie.
Ty si myslíš, že médiá ti predkladajú pravdivé informácie...
Neboj sa, ja veľmi dobre viem, že médiá nepredkladajú klamstvá...oni prekladajú POLOPRAVDY a to je ešte horšie než klamstvo.
A aku mal motivaciu "Zapad" vyrabat tam supertajnu vzburu pred 2 mesiacmi?
Vieš niečo o tých rebeloch ? Vieš čo vôbec chcú ? Koľko ich je ?
V tvojej hlavičke to zasa nefunguje, ale nevadí, keď perlíš dobre sa na to človek zabáva.
Potom - keď kvôli obrovským obetiam na protestoch odstúpili veľvyslanci vo viacerých krajinách a náboženskí lídri tiež vyhlasovali, nech s tým skončí, to boli všetci úplatní zástupcovia Lýbie, alebo ich tiež pomýlila propaganda?
Okrem toho o všetkých tých veciach (bombardovanie protestujúcich atď.) informovala od očitých svedkov hlavne Al-Džazíra, tam má západ najnovšie svojich ľudí tiež? Alebo ako to mám chápať?
pozeral som sa na vase prispevky v tomto fore uz dost dlho, tak som ho zacal citat a musim povedat, ze @puco90 ma z istej casti pravdu. Teraz aby som to uviedol na prevu mieru: Kaddafi je iba nastrcenym panacikom. Ako vsetci vieme USA robi bordel vzdy a vsade. Pred niekolkymi rokmi sa objavila ista konspiracna teoria, podla ktorej Americania na Mesiaci nikdy nepristali. Tuto teoriu, ako inak, vypustila cez skorumpovane media vlada USA. Cielom tejto demagogie je, aby ludom zatemnili mozgi touto uvahou a aby prestali rozmyslat nad tym, co sa vlastne 20.7.1969 na Mesiaci naozaj udialo. Vtedy sa stretli Neil Armstrong, Buzz Aldrin a Michael Collins (ako diplomati USA) s Kaddafim, Husseinom, Ladenom a dalsimi (ako diplomati z Andromedskej unie - M31/Messier 31/NGC 224).
Na tejto fotke mozeme vidiet skutocnu Kaddafiho podobu
Tu sa tieto dve "mocnosti" dohodli na dalsom osude Zeme. Totizto okolo Slnka mala viest akasi hyperpriestorova dialnica, co by ale znamenalo, ze by sme sa museli s nasou planetou rozlucit. Armstrong a spol mimozemstanov vsak navrhli, ze im venuju niekolko z pozemskych statov a Elvisa a oni na oplatku povedu tu "dialnicu" cez system hviezdy Rigil Kentaurus (tretia najblizsia hviezda k Zemi). No a tak sa akosi nakoniec dohodli, ze Kaddafi (jeho originalne meno by sa napisalo ako !^,*"X ) skonci v Libyi.
A mimochodom, ta katastrofa v Japonsku, to je len dosledok "stavby" tej "hyperpriestorovej dialnice" v takej nebezpecnej blizkosti. Tam totizto nejake zmeny gravitacie, ktore su nevyhnutne pri jej "stavbe", sposobili posuv onych tektonickych dosiek.
To je problém tých rebelov, to ja neriešim.
Kaddáfi rozdáva civilistom zbrane, nemusia sedieť doma.
Na veci to mení to, že Kaddáfi ich rýchlo upratal. Takže tých rebelov nebude veľa.
aké obrovské obete ?????????? Vieš čo je to OBROVSKÉ ????
Samozrejme, že aj jednotlivé arabské štáty majú určité záujmy. Inak Liga arabských štátov zmenila názor. len toľko...
Prečo nejde Západ rozširovať demokraciu do iných afrických štátov, v ktorých je to omnoho, omnoho horšie ?
@dukenukem A teraz sa boj o svoj zivot, ked uz si zverejnil tuto utajovanu pravdu!
Vari človek z Konga trpí menej ?
@zayl Ja sa nemusim bat, lebo mam pravo o takychto veciach hovorit a to priamo od Elvisa. Asi pred 6 rokmi sa stal vicepodprimatorom a tym dostal moznost udelit jednemu cloveku privilegium, aby uvadzal zvysok do tajov medzihviezdnej politiky, lebo aj tak mu nikto neuveri. A vybral si prave mna, lebo (a teraz citujem) "este nestretol nikoho takeho, co by dokazal zmurkat rukami"
A prezradim ti dalsie tajomstvo: @puco90 je v skutocnosti nastrojom Astara Serana, ani o tom nevie. Takze podme mu ukazat, ako velmi s nim sucitime, ako velmi ho milujeme a ako chapeme jeho zaujimavy pohlad na tento svet a potom ho za jeho chrbtom budeme uprine lutovat. Musim objedat Bobba Fetta, aby uz konecne Astar zmizol. Snad bude este pre puca90 nadej...
pod, teraz spolu vyznajme nasu oddanost nasmu spoluputnikovi:
@puco90 Ja ta mam tak rad, ze som schopny hory prenasat. Tvoja mudrost siaha az za poslednu hranicu vesmiru (kedze vsak hranica musi oddelovat nieco od niecoho, tak zjavne nemoze byt posledna, lebo by oddelovala nieco od nicoho, co sa neda, takze bohuzial siaha len "az za predposlednu hranicu vesmiru", ale rozumies, co chcem povedat). Ved ma do svetla a ja budem poslusne pritakavat tvojim ideam. Nie som predsa ziadna individualita a potrebujem mat nanuteny prave TVOJ nazor, aby som sa ta mohol zastavat. @puco90 NA HRAD!!!
Dobra sprava je ta, ze si ho tvojimi prispevkami vystrasil
Len pridavam trocha proamerickej propagandy, normalny clovek by si predsa nemohol mysliet, ze toto su obycajni Libyjci, presvedceni o tom, ze Kaddafi by nemal stat na cele ich krajiny. To su uz na prvy pohlad po krvi baziace, sfetovane svorky teroristov z Al-Kaidy, podporovane bankstersko-politickym kartelom zo Zapadu. Len idiot by to nespoznal.
A to akoze chces povedat, ze existuju ludia, ktori nevedia ze Total Recall je dokumentarny film?
Je vás vidno, choďte niekde inde, sa nehanbíte ?
» en.wikipedia.org/wiki/List_of_al...
Prečo Západ neurobí poriadky v krajinách, ktoré sú na tom omnoho horšie a namiesto toho napádajú krajiny, ktoré nie sú až tak na tom zle ?
Bavíme sa o vojenskom zásahu, po ktorom nastane zmena.
Západ sa hrá na demokraciu a demokracia sa nepýta či ovplyvňuješ, alebo neovplyvňuješ dianie vo svete.
Proste niekde sa koná zlo a treba zasiahnuť, predsa ani medzinárodné organizaćie a ich zmluvy nehovoria nič o tom, že útočiť sa môže len na krajiny, ktoré ovplyvňujú dianie vo svete... Koná sa niekde genocída, prípadne sa zotročuje, Západ by mal zasiahnuť (keď sa už hrá na demokraciu)
Zastávajú demokraciu ?
Západ tie suroviny nakupuje a tým pádom ich podporuje. Keď sa Západ hrá na demokraciu, nech tam teda urobia poriadky.
Inak keby Kaddáfi nezabraňoval, nelegálnych by tam, bolo ešte viacej.
Líbya patrí medzi ekonomicky najvyspelejšie krajiny Afriky. Prečo idú robiť poriadky tam a nie do krajím, dke využívajú malé deti a vyvražďujú každý deň ?
Dá mi na to niekto odpoveď ? Či demokracia len pre toho, kto niečo má ????????
Ja hovorím, že patrí medzi krajiny s najvyššou životnou úrovňou v Afrike.