Ahojte ahojte. Viem, že už boli nejaké tie stretka v KE. Chystá sa aj tento rok? Ak zatiaľ nie, napíšte, kto by sa zúčastnil a ak bude dosť ľudí, môžeme to spoločne zorganizovať
Dátum - ja som za budúci týždeň. Kedy mi je úplne jedno, ale vy isto máte svoje povinnosti robotu, tak napíšte kedy máte voľno. Predpokladám že najviac bude vyhovovať víkend.
Miesto - dáme stretko niekde v meste na Hlavnej, alebo nejaký podnik? Kľudne píšte, ja sa prispôsobím, len prosím nie fajčiarske priestory.
@moonbeam ešte neviem. Ale bolo by fajn vedieť dopredu nejaký termín, aby som si mohol vybaviť voľno v robote. (a samozrejme čakám, že by ma niekto čakal na košickej stanici bo v ke som nikdy nebol)
@antifunebracka ...ale no .. priznaj, ze sam by si sa rad pridal!!! Ale neboj sa. Ja Ti vsetko podrobne budem zbierat a potom cakaj silno silny report! Ani vyzvat ma nebudes musiet... sama budem cela "natrimana" (spravne vychodnarsky, ne?) Na to jak Ti vsetko podrobne opisem!
@storm8 to nie je hádanka, ja som v Ke nikdy nebol tak neviem, aké sú tam stanice
Prídem rýchlikom z Bratislavy a vystupujem na konečnej stanici Košice...
@moonbeam buď 13.52 (vlak Bratislava-Žilina-Košice) alebo 14.37 (vlak Bratislava-Zvolen-Košice) ešte neviem, ktorým prídem ale určite to bude jeden z týchto vlakov.
@vladqog ... nevadi, sa Ti specialne povenujeme! Dame si na teba cely den ... dokonca sa premozem a aj skor vstanem neviem ako @moonbeam , ale ja mam celu sobotu vyhradenu pre birdz ... ma to byt v sobotu, vsak?
@mrsbrynn kriste pane ... mas stastie, ze som si ta az teraz vsimla ... prva myslienka bola, ze " tak ani tu sa ta nezbavim?" ... ale hned ako som si vsimla to tvoje 'asi' v komente, tak sa mi to pretransformovalo do "ake asi???!!!!" Chces aby som pozverejnovala tie fotky z dobreho festu??? DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
dobre ty, stačí tak aby si potom vedel písať pekné tsky :happy: :happy:
asi budeme robiť kompromisy, no ešte uvidíme
Dátum - ja som za budúci týždeň. Kedy mi je úplne jedno, ale vy isto máte svoje povinnosti robotu, tak napíšte kedy máte voľno. Predpokladám že najviac bude vyhovovať víkend.
Miesto - dáme stretko niekde v meste na Hlavnej, alebo nejaký podnik? Kľudne píšte, ja sa prispôsobím, len prosím nie fajčiarske priestory.
@antifunebracka keď sa ja niečoho chopím, tak sa to aj zorganizuje, lebo ľuďom ktorí dali účasť budem donekonečna vypisovať
@antifunebracka nepochybuj o nas! Nerucime za tych co (ne)pridu .. no my si stretko spravime .. ahahha
@moonbeam oficialne menovana? Ach ...
@antifunebracka
Prídem rýchlikom z Bratislavy a vystupujem na konečnej stanici Košice...
@vladqog nie, nie ... my to zvladame! Nemaj boja! Staci nastupit
Teda, še vidzime ľudze
» www.birdz.sk/forum/v-sobotu-...