ak by som robila takú variáciu, kde na hrazdu dočiahnem s pokrčenými rukami (a teda dvíham sa rukami tak, že nemusím zapájať plecia a lopatky) zopár ich spravím
takto žiadne a to, že ľavé rameno mám došahané, tomu veľmi nepomáha
@grietusha prečo brucho? kde v tom treba brucho? bruchom sa viem vcelku dvíhať, keď o to ide, ale zhyb ma proste nepustí skrz svalstvo okolo ramenného kĺbu
inak neviem, prečo by som to s pokrčenými rukami dala a vystretými nie
@mielikki akoze, ja ked som sa daval dokopy po zranenom ramene(milujem pzsr , tak som asi pol roka robil take polovicne=vyskocil som na hrazdu a spustal som sa do polohy, ze lakte som mal v pravom uhle. Ked som chcel urobit do vystretych ruk, tak dole ok, ale hore mi rameno poskocilo aj s lopatkou hnus
hej, tak by som na to šla, ale zrovna hrazdu doma nemám a chodiť von na tie vonkajšie sa mi väčšinou nechce, keď je tam vždy veľa ľudí, sa hanbím
ja mám na ľavom ramene priestor medzi hlavicou ramena a lopatkou o polovicu menší, ako by sa patrilo a pri trocha väčšej námahe to rozbolí a teda to znova zaťažujem len postupne, lebo tak tri mesiace som s tým nemohla robiť nič naposledy
Lol samá mucha tu
Myšlienkový pochod nesúvisiaci s témou:
Inak zaujímavé akí sú dnes ľudia extrémisti, najradšej by topili lode s migrantami, odjebali Merkelovú, vystúpili z EÚ, zakázali mobily (samozrejme to píšu cez mobil), poslali chalana čo prekročil rýchlosť o 40 na doživotie alebo na smrť (ale kamarátku čo spravila to isté už nie), a zaviedli povinnú vojenskú službu a rozpútali vojnu s Ruskom, a násilím dobili Kotlebu aj s jeho voličmi, ale polka z nich nedá ani 1 zhyb vidieť že ľudia dnes žijú úplne mimo realitu a na internete majú pocit že sú najväčší páni čo by každého strielali
Kedysi som nedal ani jeden. Po roku som dal 7... ale potom sa to zase zhoršilo lebo som pribral Takže na takých 5 si trúfam. Ale neviem už som dávno neskúšal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mám desne slabé ramená
ak by som robila takú variáciu, kde na hrazdu dočiahnem s pokrčenými rukami (a teda dvíham sa rukami tak, že nemusím zapájať plecia a lopatky) zopár ich spravím
takto žiadne a to, že ľavé rameno mám došahané, tomu veľmi nepomáha
ale raz bude aj to
Inak posledne, čo som to skúšala, tak presne 1
inak neviem, prečo by som to s pokrčenými rukami dala a vystretými nie
ja mám na ľavom ramene priestor medzi hlavicou ramena a lopatkou o polovicu menší, ako by sa patrilo a pri trocha väčšej námahe to rozbolí a teda to znova zaťažujem len postupne, lebo tak tri mesiace som s tým nemohla robiť nič naposledy
Myšlienkový pochod nesúvisiaci s témou:
Inak zaujímavé akí sú dnes ľudia extrémisti, najradšej by topili lode s migrantami, odjebali Merkelovú, vystúpili z EÚ, zakázali mobily (samozrejme to píšu cez mobil), poslali chalana čo prekročil rýchlosť o 40 na doživotie alebo na smrť (ale kamarátku čo spravila to isté už nie), a zaviedli povinnú vojenskú službu a rozpútali vojnu s Ruskom, a násilím dobili Kotlebu aj s jeho voličmi, ale polka z nich nedá ani 1 zhyb vidieť že ľudia dnes žijú úplne mimo realitu a na internete majú pocit že sú najväčší páni čo by každého strielali