Bol som asi zo tri krát a spokojnosť. A Košičania si narozdiel od Bratislavčanov nemyslia, že požrali všetku múdrosť sveta, no týmto trpí každé hlavné mesto.
narodila som sa a aj doteraz bývam skoro v Košiciach podľa mňa majú všetko čo je potrebné na spokojný život, aj keď vedela by som si predstaviť žiť aj inde
neviem posudit objektivne, lebo v prvom rade su mojim detstvom a domovom ale tak neni to tu uplne skarede...
šak na lunik 9 nikto normalny nechodi a väčšina košičanov tam nebola ani
ale tak čojaviem, je vela peknych miest na Sr, ale košice su proste megadomov
paci sa mi veza, inak tvrdim, ze kosice su overrated a je to nepopularny nazor podotykam vsak, ze som tam mozno bola prilis kratko a v zlu dobu, takze pre overenie sa tam urcite vratim
Košice sú celkom fajn kompromis
- sú dosť malé na to, aby boli veľkomestom (prijateľná pešia/cyklo dostupnosť, žiadne gigantické dopravné zápchy, žiadne "sťahovanie národov" počas dopravnej špičky, príroda "na dosah", ...)
- ale zas, sú dosť veľké aby neboli zapadákov kde "zdochol pes" - divadlá, kiná, šport, športoviská, kultúra, reštaurácie, hotely, galérie, múzeá, koncerty, festivaly, filharmónia, obchodné centrá, kluby, školy, nemocnice, inštitúcie, univerzitný život, dostatok pracovných príležitostí, ...
Centrum ano, to je krasne, paci sa mi velmi. v noci to tam zilo v januari v meste, samy ozran a tak , fajn priatelski ludia a naopak sidlisko tusim sa to volalo KPČ, tam uz to tak pekne nebolo, klasicky klokocina style kosice su super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aj stanica je v poho
@mayben
Som odtiaľ čiže za mňa top
šak na lunik 9 nikto normalny nechodi a väčšina košičanov tam nebola ani
ale tak čojaviem, je vela peknych miest na Sr, ale košice su proste megadomov
- sú dosť malé na to, aby boli veľkomestom (prijateľná pešia/cyklo dostupnosť, žiadne gigantické dopravné zápchy, žiadne "sťahovanie národov" počas dopravnej špičky, príroda "na dosah", ...)
- ale zas, sú dosť veľké aby neboli zapadákov kde "zdochol pes" - divadlá, kiná, šport, športoviská, kultúra, reštaurácie, hotely, galérie, múzeá, koncerty, festivaly, filharmónia, obchodné centrá, kluby, školy, nemocnice, inštitúcie, univerzitný život, dostatok pracovných príležitostí, ...