rada sa kurvi...pravdepodobne aj je kurva...ze s takou by som si v zivote nezacal vztah...ale na sex by som ju bral aspon by naucila hadam nejake nove veci
Ty vole akoze ved v 14 si myslim ze na to nemohli byt este zrele..akoze ich vec hej ale nechat sa prejebat dakym fetnutym pankacom v prvom pajzle, ako to urobili moje kamosky este ozrate, ved to je zverstvo a ja si myslim ze radsej nech to ide prirodzenou cestou a holky zacnu v 16 ked sa us citia psychicky vyspelejsie..omgg a nie ze v 14 byt pre.ebana jak emental..tazka sila toto
ja neuznavam toto ze cim viac partnerov tym lepsie a tiez som ich sama mala malo ale o co potom ide?podla mna laska uz davno vymrela a vacsina chlapov chce baby aj tak len poje.at!
@36 a to akoze preco si adresoval mne ? ja si myslim ze nemam sa z coho uvedomovat , som az velmi uvedomena a ze jedna z 30, ved to su obycajni asociali omgg ako ja fakt nemam slov
Nečítala som to tu celé ale z toho čo som postrehla sa začínam cítiť ako nejaká stará panna alebo čo... (Teda nie že by ma to nejako trápilo, ale je to čudné... Síce sto ľudí, sto chutí, ale aj tak...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@24 to nepochybujem sak ty si tigrica
@43 hh sak vies jak som to myslel ze sibnuta baba co je normalna v tychto veciach ako vztahy a sex
Kvôli takým ako ty sa kazí sexuálna štatistika na Slovensku.