@kobra@2 Snažila som sa to kedysi pozerať, ale je to niečo, čo mi absolútne vôbec nesedí. Príliš taka dráma, skluceny pocit som mala z toho. A ani tá téma nie je nič pre mňa. V každom prípade ďakujem za typ, ale tieto seriály čo sú na prvých priečkach ČSFD už som dávno pretriedila.
4400, flashforward, fringe, 1.ch 100, 1899, stanica 11, manifest, hrdinovia, cesta von, utecenec, silo, see, pozostali, manifest, pod kupolou, dark a najma mestecko pines
Z tohto som poznala len Fringe a páčilo sa mi to veľmi, ale ako to už začalo byť strašne prekombinované, tak som sa v tom začala strácať a vzdala som to
@bassmack@15 Akože možno skúsim, ale fakt je, že som este asi nevidela jediný krimi seriál/film, kde sa vyšetruje vražda/vrazdy, ktorý by sa mi páčil. Podobne aj s knihami, mám prečítanych 200 kníh, ale vždy keď som skúsila detektívku, zostala som sklamaná. Jednoducho nejak ma neláka to vyšetrovanie
Vlastne jediná výnimka je Monk, ale to sa mi páči len preto, že je tam humor.
@tequila@10 noo pozerám teda to Mestečko Pines. Akože na tie seriály v @7 to nemá, ale je to napínavé a záhadné a hlavne zase "ľudia v uzavretom priestore" - na to mám fakt slabost
Urcite pozri Dark, Podobna atmosfera ako Lost ale tu atmosferu si drzi strasne dolho co Lost bola po prvej serii uz somarina. A je to o veeela lepsie. O anome porozmyslam nic ma nenapadne na prvu. Mozno Ergo Proxy.
@tequila@23 Tak jo, pozrela som si Mestečko Pines, prvá séria bola skvelá!, no druhá za mňa veľmi slabá... Škoda aj toho otvoreného konca, asi mali v pláne tretiu sériu, no nevydalo...
som rad, ze sa ti pacila 1. seria a mrti ma, ze 2. uz nie. skus este nieco ine z mojho zoznamu, je tam vela peral!
este mi napadli 2 horuce tipy: pustina a dark
@dezolat@tequila Ide o to, že ja mám rada, keď ma film/seriál zaujme už od úplného začiatku, no pri Dark sa stalo niečo úplne opačné. Pôsobí na mňa desne depresívne, temne. Začala som to pozerať už asi 3x, ale dostala som sa max po polovicu prvého dielu a doslova som to musela pretrpieť. Toto asi nemá cenu. Plus neznášam nemecku produkciu. A viem, že to je detail, ale pozerala som to originál v nemčine s titulkami a tá nemcina ma neskutočne vytaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale čo si pamätám, tak v Breaking Bad bola hlavná postava smrteľne chorá a bolo to o tých drogách, jednoducho vôbec nič pre mňa.
Jo a ešte veľmi napínave mi prišli Money Heist a Squid Game!
Z tohto som poznala len Fringe a páčilo sa mi to veľmi, ale ako to už začalo byť strašne prekombinované, tak som sa v tom začala strácať a vzdala som to
Vlastne jediná výnimka je Monk, ale to sa mi páči len preto, že je tam humor.
Evil
este mi napadli 2 horuce tipy: pustina a dark