Jaj, že prečo - už odmalička som pozerávala krimi a ani v práci mi to nestačilo Celkom sa mi pozdáva forma, akou to prezentujú, aj keď niekedy mi tie ich babské reči okolo fakt vadia.
Fake doctors real friends je srdcovka - Zach Braff a Donald Faison hrajú doktorov v seriáli Scrubs a sú ešte väčší kamoši v skutočnosti a pomohlo mi to prežiť pandémiu - rozoberajú jednotlivé diely.
B&B sú pohoďáci a púšťam,keď ma zaujme téma. Naposledy o draftovaní Slafkovského.
Popular Front (niche details of modern warfare and under-reported conflict), Tráva a čiary (netriezve pohľady na súčasné dianie pred tribúnami a na tribúnach), Squatemala (levicový občasník obsahující tzv. humor)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Fake doctors real friends je srdcovka - Zach Braff a Donald Faison hrajú doktorov v seriáli Scrubs a sú ešte väčší kamoši v skutočnosti a pomohlo mi to prežiť pandémiu - rozoberajú jednotlivé diely.
B&B sú pohoďáci a púšťam,keď ma zaujme téma. Naposledy o draftovaní Slafkovského.
kazdopadne podcasty pocuvam vynimocne.
Popular Front (niche details of modern warfare and under-reported conflict), Tráva a čiary (netriezve pohľady na súčasné dianie pred tribúnami a na tribúnach), Squatemala (levicový občasník obsahující tzv. humor)
tieto asi najviac
a to "fake doctors" som ani nevedel ze existuje ale miloval som scrubs
A tie od petush.nasklee sú fajn
A ešte hocaké krimi