Z posledných troch súťažiacich, aké by bolo poradie podľa toho, ako sa vám páčia povahovo, ... ktorú by ste najviac brali za vašu kamku a koho najmenej?
Petrana si u mna tento diel zase pohorsila najlepsie mi z tychto 3 sedi Teri a aj sa k sebe najviac hodia podla mna tvrdi o nej sice, ze je emocne labilna, ale myslím ze ani zďaleka nie tak ako Petrana... fakt som v kútiku duše dúfala, ze ten Onlyfans mu bude vadit a posle ju domov...
A sice o Teri neustale tvrdia, ze ma nizke sebavedomie, podľa mňa ho zase nemá až tak nízke.. lebo niekto s naozaj nízkym sebavedomím by sa ani nedokázal prihlásiť do takejto show kde sa ukazuje v telke... len ho nemá až také vysoké ako ostatne...
Asi iba s Terezou by som si isla pokecat, zaujimalo by ma ako a preco sa dostala k tym tetovaniam
Petrana je uplne rozmaznane decko a Mira je podla mna strasna zakeracka za falosnou tvarickou.
@lenkaska1@3 on doslova povedal, že by určite nechcel mať za frajerku holku, za ktorú si hocikto môže zaplatiť 10€ a vidieť ju nahú a potom dá ružu Petrane. a na tej večeri s jeho rodinou a uštekanou matkou som cringeovala aj za neho.
@lenkaska1@8 podľa toho, ako to nastrihali na záver posledného dielu pri predstavovačke úplného finále, to vyzerá, akoby mala vyhrať Mirka, takže by ma vôbec neprekvapilo, kebyže to naozaj vyhrá Petrana.
Ale ak to teda naozaj vyhrala ona, tak po tom, ako videl jej mamu a komunikoval s ňou (a v tomto prípade jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu), tak buď rozmýšľa rázporkom a stále sa nenabažil problémových princezien, ... alebo potom v spolupráci s producentmi celej showky tu na nás všetci hrajú nejakú hru a snažia sa z toho vytĺcť čo najväčšie prachy aj do budúcnosti. A Petrana ako kvalitný psychomatroš je pre bulvár asi zaujímavejšia, ako dievča z usporiadanej rodiny, žijúce pomerne normálny život, aj keď dosť úspešný.
@br4nisl4v@9 nemyslim si, že by jeho rozhodnutia ovplyvňoval štáb... ved nech uz vyhrá ktorakolvek, neovplyvní to sledovanosť keďže už bude koniec ja si myslím, že on je asi do Petrany poblazneny a preto ignoruje všetky red flagy..čítam teraz 5 jazykov lásky a presne tam popisuje ten prvotný pocit zamilovanosti kedy človek vidí druhého ako dokonalého... každopádne ptm mi nedáva zmysel ako sa dokáže bozkávať s ďalšími a navyše podľa toho čo hovorí, znie ze to ma v hlave usporiadane a je rozumny a ze si uz presiel vztahmi s podobnym typom dievcat, takze by som očakávala trosku racionality.. ale ine hovori a ine robi..
Napr ma milo prekvapilo ze ako chlap zhodnotil, ze kazda ludska bytost chce byt milovana preto aka je vo vnutri a nie ako vyzera... pekne povedane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Petrana je uplne rozmaznane decko a Mira je podla mna strasna zakeracka za falosnou tvarickou.
Ale keďže mama už dávno citala spoilery kto vyhrá a teraz sú tie spoilery už všade, tak je to jasné... a môj plamienok nádeje zhasol.
Ale ak to teda naozaj vyhrala ona, tak po tom, ako videl jej mamu a komunikoval s ňou (a v tomto prípade jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu), tak buď rozmýšľa rázporkom a stále sa nenabažil problémových princezien, ... alebo potom v spolupráci s producentmi celej showky tu na nás všetci hrajú nejakú hru a snažia sa z toho vytĺcť čo najväčšie prachy aj do budúcnosti. A Petrana ako kvalitný psychomatroš je pre bulvár asi zaujímavejšia, ako dievča z usporiadanej rodiny, žijúce pomerne normálny život, aj keď dosť úspešný.
Napr ma milo prekvapilo ze ako chlap zhodnotil, ze kazda ludska bytost chce byt milovana preto aka je vo vnutri a nie ako vyzera... pekne povedane