Sexuálne aktivity, ku ktorým dôjde bez jasného súhlasu obete. Poznáte ženy (či mužov) ktoré boli vo vzťahu nútené do sexu, či do rôznych nechcených sex. aktivít? Takže došlo k znásilneniu. Ako situáciu riešili? Žijú v takom vzťahu dodnes?
Podľa mňa v našej generácii tieto prasačiny už nie sú tak časté, ako to bolo kedysi. Povedal by som, že domáce násilie je dnes už ojedinelé... Ale možno mám len ružové okuliare na nose, ktovie.
@2 ja si tiež myslím, že toto nie je niečo, o čom by ľudia len tak rozprávali pri pive..
mne sa z okolia nikto s niečím takým nezdôveril a nemám ani podozrenie.
ano, poznam. Jedna osoba zatial ostava vo vztahu, druha ostava preto, ze mala decko skôr, nez vzdelanie (rozumej - ma len zs a musi zivit male decko bez pomoci rodiny) a tretia odisla, ten chlap ju prenasledoval a riesilo sa to potom cez policiu. Ale tiez to myslim ze su veci, ktore su velke tabu, taja sa a nikto a s tym nebude hore-dole priznavat. Kamoska ale s takymi ludmi aj pracuje a ze je ich teda dost a ma co robit denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mne sa z okolia nikto s niečím takým nezdôveril a nemám ani podozrenie.
Ale virtuálne napr Petush nasklee, ktorá o tom ma aj video