Tuším, že tri blogy sú maximálny počet na jeden deň, že? vraj preto, aby neboli ostatní autori diskriminovaní.... začínam mať pocit, že aj mezdi tými 3 blogmy by mohla byť nejaká minimálna časová pauza, pretože nechápem význam v tom, že niekto nahádže 3 b
Ja by som povedala, že možno hodina by bola taká fajn... pretože aj ja niekedy napíšem dva blogy za deň, ale tak skoro za sebou mi to tiež pripadá absolútne nezmyselné... bolo by fajn, ak by sa to takto obmedzilo...
Nie som v zásade proti, ale podľa mňa je to už dosť obmedzujúce. Nemôžeš pridať viac ako 3 blogy (čo je fajn), ale ešte aby si človek sledoval, koľko ubehne medzi jednotlivými? Čo by sa ešte dalo obmedziť? Hm?
Ayreen - jasne ze je to obmedzujúce. Keby nebolo tak si tu niekto hodí naraz 15 blogov a onstatní si môžu pískať...
a už vobec nechápem, prečo niekto hodí príbeh do dvoch častí hned za sebou...ked to má napísané naraz, tak nech to dá do jedného, a keď nie tak nech si druhú čast dopíse inokedy, ale nie ze vyslovene to rozdelovat na dve-tri časti a hned za sebou
ale inak, tá hodinka by sa aj podla mna dala v pohode prežiť, a zároveň by mali aj ostatní šancu niečo napísať
no tie 2 časti sú blbosť, to je jasné...a vravím, nie som v zásade proti, mám to spomenuté hneď ako prvé...ten môj vnútorný názor je mi vlastne aj tak ukradnutý, keďže ja 3 blogy za sebou nepridávam
Tiež nechápem tých autorov...sú to asi nováčikovia...keď vidím 3 blogy za sebou tak na to automaticky ani neklikám...a vidno to aj na reakciách pri nich...že 0
Ale viete...keď človeka kopne múza vo chvíli, keď si vyšťavený zo dna sadne večer za komp? to má za ním sedieť neviem ako dlho, len aby mal právo pridať svoj blog jeden, potom druhý? ...tak to rovno začnú ľudia dávať všetko iba do jedného blogu, aby nemuseli čakať v časových intervaloch, a iba potom to budú divné blogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ak ma nieco spravne fungovat, tak sa musi par veci riesit aj obmedzovanim....
ja som za a 1 hodina je podla mna tak akurat
a už vobec nechápem, prečo niekto hodí príbeh do dvoch častí hned za sebou...ked to má napísané naraz, tak nech to dá do jedného, a keď nie tak nech si druhú čast dopíse inokedy, ale nie ze vyslovene to rozdelovat na dve-tri časti a hned za sebou
ale inak, tá hodinka by sa aj podla mna dala v pohode prežiť, a zároveň by mali aj ostatní šancu niečo napísať
ja som si len vsimla, ze za posledné dni je to akýmsi novým trendom, ktorému neorzumiem