Kurz nejaký určite bude (UTFG), ale čo ja viem, či to nebude ako tie html kurzy, ktoré všetky obsahujú teóriu o tom, ktoré farby sú si doplnkové Pol dňa sa tam budete učiť inštalovať program a budú vám čítať definíciu animácie
Ja tiež nemám rada videotutorialy, ale však existujú aj iné.
A k tej druhej otázke, nemyslím, že by jedno muselo nutne podmieňovať druhé. Nedáva veľmi zmysel pýtať sa, či sa dá ísť do zahraničia študovať. To sa dá aj tak (alebo keby si teda mal pocit, že už máš nejaký základ, ktorý môžeš dosiahnuť buď kurzom, alebo inak). Ty si nejdeš kupovať žiadnu vstupenku nikam.
poznám zopár firiem, ktoré ponúkajú kurzy, len skús konkretizovať o aké programy by si mal záujem...
a na vš, existuju odbory ako animácia, dizajn a modelovanie počítačových hier, digitálne média a mnoho iných len neviem aký presne odbor chceš ísť študovať
@patris431 tak chcel by som ovládať programy ako sú 3ds max, cinema 4d atď... a z odborov sa mi páči dizajn a modelovanie počítačových hier, hlavne by som sa chcel uplatniť niekde kde vytvárajú efekty do filmov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja tiež nemám rada videotutorialy, ale však existujú aj iné.
A k tej druhej otázke, nemyslím, že by jedno muselo nutne podmieňovať druhé. Nedáva veľmi zmysel pýtať sa, či sa dá ísť do zahraničia študovať. To sa dá aj tak (alebo keby si teda mal pocit, že už máš nejaký základ, ktorý môžeš dosiahnuť buď kurzom, alebo inak). Ty si nejdeš kupovať žiadnu vstupenku nikam.
a na vš, existuju odbory ako animácia, dizajn a modelovanie počítačových hier, digitálne média a mnoho iných len neviem aký presne odbor chceš ísť študovať