Pred štyridsiatimi rokmi, po celozávodnej dovolenke, začali Automobilové závody, národní podnik, s výrobou netrpezlivo očakávanej novinky, vozidla Škoda 100/110. Zahájenie výroby sa neoneskorilo ani napriek ničivému požiaru časti mladoboleslavského závodu
bratranec ma 105 ale ta to bola sranda natom ist prvych par krat ale teraz to nejak prestava startovat a to s takymi autami uz len starosti radsej mam nove cars
V mojom okolí ich ešte stále jazdí dosť, myslím, že aj šrotovné ked bolo, tak majitelia škodoviek 110 ho veľmi nevyužili, skôr sa šrotovali favority a staršie zahraničné autá
@2 105 neni auto ale žehlička.... Mno ked je to auto po celkovej GO by si sa čudoval ako sa da nan spolahnúť žial ked kupiš nejaku hrču z vyklepaným motorom a meniš tam psotupne veci tak suhlasím
@8 v tej 120 si dovolím polemizovať kamarad nabural v 50 do steny a nebola tak rozbitá ... toto by som povedal že mala prehrdzavene nosníky Ale je pravda , vtedy sa až tak na bezpecnost nemyslelo
škoda stofkaaa to je voz...starý otec mal bielu...nááááádherný voz...musel ju ale predať skôr ako som sa dostal k šoféráku čiže smola....no aj tak si raz takú kúpim a zreštaurujem na slnečné víkendové výlety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
My sme dakedy mali takú šedú, RIP
PS. Kuknite toto video 30 km/h ...
@4 no tie sa nesrotovali hlavne skoda 105,120 130 135 a favority dokonca je strasne veľa kulbou co sa venuju skodulkám starším
No na bežnú jazdu niečo novšie-lepšie čo ti naštartuje aj keď je menej ako 10 stupňov
Ja mam favika ale je to este orig. AZNP Mlada Boleslav takze zdielam s vami rozvod OHV