Hehe, zrazu poviem ze bude 8 radii a vsetci su zvedavi, vcera ste o tom netusili, tak sa nikto nepytal
No snad nebudete sklamani
Nikto nepovedal ze prave radia maju nieco spolocne s "este 160". Sice, ked jemne melodie maju "viac hudby a menej slov, 12 piesni za sebou", my by sme pokojne mohli mat "more music, more fun, 160 piesni za sebou" Ale nie. 160-tka nema nic s radiami... A sice radii neskor bude viac (ale 160 asi nikdy
A niektori (@Cy3aha ) mozno budu sklamani, v kazdom pripade bude to 8 naformatovanych radii pre iste cielove skupiny, a snad coskoro pribudnu dalsie...
caw all je to good radio pocuvam uz asi rok a nikdy sa ho nepustim, niekedy pustim aj svoje pesnicky ale najviac rock jam radio the best radio ever !!!
Podla mna tie radia su prudka diskriminacia ludi pocuvajucich - jazz, blues, techno, hip hop, potom nejake ambientne alternativne avantgardne srandy.. a aby som nezabudla na klasicku hudbu..atd.. proste na kazdom radiu je to iste, nehovorim o tom, ze sucasne na troch radiach hrali My Chemical Romance..
ak sa citite byt diskriminovani, stiahnite si » www.screamer-radio.com/... . V tom programiku pocuvate vsetky radia sveta cez net a moze si vyberat aj podla zanrov. Teda mozeme pocuvat radio, ake len chcete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a neviem, ako to budem využívať
inak mna to tesi
no som zvedavý fakt čo tu birdz odpáli
4. Tomáš ...tak prezraď aké radiá tam budú
Mňa to teda veľmi ale veľmi zaujíma
grindovo - Death metalove radio (predpokladam ,ze asi vsetkych neuspokoja)
ale mna by to potesilo, iked niecoho takeho sa ajtak nedockame
cize zostavam verny Hard Radiu
som zvedavá
12. aaano aj mna to velmi zaujma Tomas nebud tajnostkar sakriš
No snad nebudete sklamani
Nikto nepovedal ze prave radia maju nieco spolocne s "este 160". Sice, ked jemne melodie maju "viac hudby a menej slov, 12 piesni za sebou", my by sme pokojne mohli mat "more music, more fun, 160 piesni za sebou" Ale nie. 160-tka nema nic s radiami... A sice radii neskor bude viac (ale 160 asi nikdy
dufam ze sa to bude dat potom aj vypnut natrvalo... nejak pomocou cookies alebo podobne
peace ...
Toto ma položilo od smiechu do kolien nebuď taký hnusný
há há... ja sa na viac nezmôžem
A niektori (@Cy3aha ) mozno budu sklamani, v kazdom pripade bude to 8 naformatovanych radii pre iste cielove skupiny, a snad coskoro pribudnu dalsie...
Tomáš, veľmi s tými novinkami neotáľaj