cau ta hej, ja mam taky casty problem ale nasla som novu zalubu v birdze, skus si citat starsie diskusie, napriklad z filozofovania, celkom dobre temy, lepsie ako dnesne upadkove
a reagovat na starsie blogy, najdi si hocikoho , precitaj blogy a tak
Dikes :oP, to by mi nenapadlo :oD, ale nie, nie, to sú zrejme len moje lenivé stavy niečo dlhšie a viac zmysluplnejšie písať či už do blogu alebo inde na birdzi.
Zipporah:
Mišiii, ty kozo :oD, som ťa minule poťukala v meste a ty taká vystrašená si ostala :oP. Si ma asi nespoznala, žeee :oP? A tak tie filozofické diskusie sú asi každá 50. niečím zaujímavé, unavuje ma hľadá niečo, čo mojú zložitú chuť upúta :o/. Ale Ď ;o).
Rockstar:
Jaaaj, rehot :oD, ale opravil si sa, to sa počíta. Hehe, no to vzrušovanie sa človeka nad niečim rozumum ma už prestalo baviť :oD, buď nejaká holka chce typ na darček pre frajera a pritom to je téma asi každá piata, alebo chapel chce vedieť ako " vojed holku " a do tretice ak by sa aj niečo zdalo byť zaujímavé, tak sa k tomu ani nedostanem, lebo sa unavým z tých predošlích príspevkov :oD.
jaaaj, cau kolegyna menovkyna este k tmou , ja som vedela, ze si to ty, ale nebola som si ista, aja ze co sa deje, tak ja salena, nespoznavam hned , prepac, id teraz do fora s diskusiou nesmrtelnost, soms a tam pustila do jedneho, co nema sajnu o biole a ja ju studujem, tak musim obhajovat, celkom sranda to je...a ty na upjs aky odbor ides? teraz ides nie? prvy rok? drzim palce, myslim, ze celkovo ucitelia su zatial fajn co stetavam, ziadne individuuum panej profesorky zo strednej, ehm, neviem, ci vies na ktoru narazam, psychicky naruena trochu bola, ta snad si uhadla, asi vas ucila hmmm to co mame v ustach musim pisat inkognito, co ak to dakto bude citat a ma prezradi? muhaha, nechcem s nou prist do kontaktu, chodim na exnarku dakedy za cimbalovou
ja som si uz viac krat polozil otazku ze co tu vlastne robim ale sem sa neda prestat chodit je to strasne navykove neviem si predstavit den bez toho aby som sem aspom raz prisiel kuknut Birdz rulez
No tak to sa pôjdem pozrieť do tej témy nesmrteľnosť. Si blázon, že BIO študuješ, vraj to je tam ťažké, aj ju mám sice rada, ale odvahu študovať je nemám. A chodila som chémiu na UPJŠ, ale pipikova to bolo, tak idem na biomedicínske inžinížstvi :oP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Co ja viem co este
Skus este napisat blog
a reagovat na starsie blogy, najdi si hocikoho , precitaj blogy a tak
Dikes :oP, to by mi nenapadlo :oD, ale nie, nie, to sú zrejme len moje lenivé stavy niečo dlhšie a viac zmysluplnejšie písať či už do blogu alebo inde na birdzi.
Zipporah:
Mišiii, ty kozo :oD, som ťa minule poťukala v meste a ty taká vystrašená si ostala :oP. Si ma asi nespoznala, žeee :oP? A tak tie filozofické diskusie sú asi každá 50. niečím zaujímavé, unavuje ma hľadá niečo, čo mojú zložitú chuť upúta :o/. Ale Ď ;o).
Rockstar:
Jaaaj, rehot :oD, ale opravil si sa, to sa počíta. Hehe, no to vzrušovanie sa človeka nad niečim rozumum ma už prestalo baviť :oD, buď nejaká holka chce typ na darček pre frajera a pritom to je téma asi každá piata, alebo chapel chce vedieť ako " vojed holku " a do tretice ak by sa aj niečo zdalo byť zaujímavé, tak sa k tomu ani nedostanem, lebo sa unavým z tých predošlích príspevkov :oD.
Fakt odporucam si denne prejst fokty
GREGOVÁ? o tej sa vravelo, že je taká cvok.
No tak to sa pôjdem pozrieť do tej témy nesmrteľnosť. Si blázon, že BIO študuješ, vraj to je tam ťažké, aj ju mám sice rada, ale odvahu študovať je nemám. A chodila som chémiu na UPJŠ, ale pipikova to bolo, tak idem na biomedicínske inžinížstvi :oP.
Ani na správy nestíham odpisovať...