@etelnair defusnut mu vtaka aby nevybuchol.. ved ani ja v podstate =D
inac dnes som plakal za monitorom na jednom servery... typek sa na A plante na Dust2 schoval za tu krabicu v rohu a zatial siel telefonovat.. pocas toho tam dosli traja teroristi a ulozili bombu a ani jeden z tych kokotov si ho za 30 sekund nevsimol a to bol od nich par centimetrov =D dopadlo to tak, ze ich z dialky zabili CT AWPckami a typek dotelefonoval a defusol bombu =D neskutocne
@kolini ja som dnes tiez plakal za monitorom z podobneho dovodu, som v de_inferno dal bombu na plant, ofc som neskontroloval ci je niekto za tymi krabicami, v tej sekunde jak som ju polozil on vyskocil, jeb headshot a defusol....14 ludi na mape, jediny kokot mrtvy a kolo uz aj konci defusom o___O
@vast ja som si to po roku nainstaloval, kratim si tym dlhe leto kazdorocne.. tento rok som ale totalne mimo.. priemer zabitych na umrtia -0,5 a medzi najhorsimi na serveroch..
kedysi som byval v TOP 10... ostatni zatial trenovali, co som to ja zanedbaval..
@vast tak ale zavislak zas nie som =D ono si zahram 25 minut a potom sa naserem.. tak potom za 3 hodiny si dam zas 25 minut cca... a potom vecer dva krat 25 minut.. podla nalady =D ale tak travim skoro vsetok cas doma, tak co narobim.. aj warcraft by som hral po sieti ale nejde to.. taktiez by som dal FIFU alebo NHL 04, ale nemam na to lidi...
@kolini sa necuduj.to neni jak volakedy ze vyskillujes sa za mesiac a uberpwnage. dnes hocico nainstalujes hras a si feeder CS,quake ani nehovorim to je strasne psycho. ja hravam dost wowko tak som skusil to popularne league of legends ze to bude lahke,5 abilit dokopy...MASIVNY ZERG a dead hned btw nevedel som ze CS este tak frci
@ba55tripper cs.wtf.sk si daj a mas tam plnu prdel serverov.. a fici.. fakt sa mi zda, ze tam chodia sami vrahovia inac si tu moju neschopnost nedokazem vysvetlit.. ale umieram za nestastnych okolnosti z polovice, musim povedat na svoju obranu =D
@kolini podla mna je to aj dobou a tym ze vsetci nonstop hraju.hh diky, pozrem sa pocas dlhych noci na to,cize asi teraz hned ale najprv pojdem PvE s botmi nemozem byt najvacsi noob ale sak pohode kym kvoli tebe ne wipe nu vsetci tak je to ok
Zasmiala sa! Zakývala nanho ukazovakom. A povedala: Nenechaj sa rušiť ja idem hned prec. A nakolko je moj brasko mladší a fakt sa mi to stalo. Tak to aj bolo samozrejme sa hanbil no nemal sa začo každý to robí. Teda s 1000ludí 999ludí urcite. Ja to robím nemam problem o tom rozpravať nehanbím sa za to. Radšej takto než to tajit robiť tajne a hrať sa ja anielik a potom na pokeci zo seba robiť zmagoreneho schyzoša
Ja som načapala už brata a aj on mňa. Nič. Zavrieš dvere a neriešiš. Veď je to prirodzené a robíme to všetci - či už si sama (bez partnera) alebo aj partera máš, len dostaneš chuť. Osobne si myslím, že je toa o 200% lepšie, ako sa kurviť
@antifunebracka tak a čo už potom, necháš rozbabrané? Prejde ťa vlna nepríjemného pocitu, taký ten studený pot, alebo ako to mám nazvať, ale ak to už máš rozrobené...prečo? Čo už. Tak ťa videli, bóóóže.
Keď som mala 10-11 tak som počuvala za dverami vzdychy a rozmyšlala čo tam robia...raz som s a kukla spoza zarubňu a len take paplony sa nadvohovali a ja som sa začala smiať a oni nič nenechali sa rušiť
Ja som čapla teraz kamarata čo bol u mňa pre usb a sme kukali chvilu film a ja som si šla robi ulohy a ked som prišla tak... som sa msiala a povedala že ho nejdem rušiť tak červeu tvar som ešte v živote nevidela
Nechal bych ho tak...co už by jsem měl dělat....Na táboře šukají všichni v 1 místnostiv noci, když se zhasne...tak 60 lidí a taky se z toho nedělají zcény....až na mě - já spím !!! Já sex jenom z lásky.
@sprejerka01 Ak by to bol brat, potichu by som sa vzdialil a tvaril sa ze nic, ale ak to nie je brat, kto potom , otec ? to by som dostal sok, frajer (ka) , tak to neviem ak by som mal osem.
hmm..zaujimava otazka asi by ma chytil strasny zachvat smiechu otocil by som sa a zavrel dvere nech ma aspon trosku sukromia potom no a urcite by som ho neskorsie s tym raz za cas podpichol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
inac dnes som plakal za monitorom na jednom servery... typek sa na A plante na Dust2 schoval za tu krabicu v rohu a zatial siel telefonovat.. pocas toho tam dosli traja teroristi a ulozili bombu a ani jeden z tych kokotov si ho za 30 sekund nevsimol a to bol od nich par centimetrov =D dopadlo to tak, ze ich z dialky zabili CT AWPckami a typek dotelefonoval a defusol bombu =D neskutocne
aj preto som si dal nick: jebe mi to - nejde mi to
kedysi som byval v TOP 10... ostatni zatial trenovali, co som to ja zanedbaval..
@kolini sa necuduj.to neni jak volakedy ze vyskillujes sa za mesiac a uberpwnage. dnes hocico nainstalujes hras a si feeder CS,quake ani nehovorim to je strasne psycho. ja hravam dost wowko tak som skusil to popularne league of legends ze to bude lahke,5 abilit dokopy...MASIVNY ZERG a dead hned btw nevedel som ze CS este tak frci
Ja som načapala už brata a aj on mňa. Nič. Zavrieš dvere a neriešiš. Veď je to prirodzené a robíme to všetci - či už si sama (bez partnera) alebo aj partera máš, len dostaneš chuť. Osobne si myslím, že je toa o 200% lepšie, ako sa kurviť
no a inak neviem... asi ako @stenatko @13
... vieš si to predstaviť
A, že by si ju pri rom pristihla... Jak by sa tvárila
To je moc...
Keď som mala 10-11 tak som počuvala za dverami vzdychy a rozmyšlala čo tam robia...raz som s a kukla spoza zarubňu a len take paplony sa nadvohovali a ja som sa začala smiať a oni nič nenechali sa rušiť
Ja som čapla teraz kamarata čo bol u mňa pre usb a sme kukali chvilu film a ja som si šla robi ulohy a ked som prišla tak... som sa msiala a povedala že ho nejdem rušiť tak červeu tvar som ešte v živote nevidela