@acvd43xa7w ...netrep laskavo somariny ...teraz si nemôžeš ani slobodne vyjadriť svoj nazor na birdzi keď sa to dakomu nepači ...pýtam sa kde je zmena ? ...co si nemohla ...nemohla si vyznat vieru ? ...i tak sa chodilo do kostola i tak ....nemohla si vycestovat ? ..ked si sa spravala tak ako si sa spravat mala tak si vycestovat mohla ...a komu sa nepacilo ten emigroval ....prestan tu vykreslovat socializmus ako gestapacku samovladu ..lebo taky urcite nebol ...
@hetfield ... bavili sme sa o teme ktora je ako hocktora ina tema ...nepouzivali sme vulgarnosti ...ziadne konkretne osoby ..ziadne konkretne pripady ...sorry ze som sa opovazil vyjadrit svoj nazor na temu korupcie na slovenskych vš ....nevedel som že tato tema je v tomto režime tabu .... vieš čo sa zmenilo po 89 ...hovno ..zmenili sa akurat mena
@inequity presne tak ale tak ja berem jeho názor........len ho nemusí tlačiť do každej témy.... zachvilu bude tvrdiť že po roku ´89 boli aj bavlnené ponožky z nilonu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
chlapce, zelam ti zit vtedy, ked si si nemohol ani prdnut bez toho, aby si to nemal od statu dovolene na papieri
máš sexi avatar kámo :d ... demokracia/slovenská/má daleko od slobody
zakladatel -.-
neviem o co sa snazis, trapny si a poriadne
Aká to inteligentná strategická urážka.