Z tohto som si vybral "Pekný zadoček, ktorého obrysy sa rysujú v tesných nohaviciach", ale to neznamená, že si podľa tohto vyberám babu, ale za takýmito babami sa najčastejšie vonku otočím
Ako zistíte tolerantnosť z prvého pohľadu? Psychické vlastnosti sem absolútne nepatria ak sa jedná o prvý dojem, či fyzickú krásu. Kombinovať jedno s druhým sa nedá, lebo zohrávajú úlohu oboje
@spidy nepochopil si ju...? ked najprv napises nieco potom uz hlasovat nejde...vzdy musis najprv zahlasovat a az potom tu nieco napisat.... naopak to nejde..blbost ale je to tak=D
@spidy já vím, mě taky ne, to je tím, že jsi první něco napsal do diskuse pod anketou a až potom chtěl hlasovat. První musíš hlásnout v anketě a až pak psát do komentů, obráceně už nemůžeš zahlasovat, prostě to nefunguje.
Stretneš sa so ženou prvýkrát. Totálne ju ani nepoznáš, ale strávite spolu zopár hodín, bavíte sa. Keď odíde, tak čo si povieš ako prvé? "Chlape, tak tá ma kozy" "Ty vole, ona je taká milá" "Aké má krásne oči a ten pohľad"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@spidy asi
oni si možu o nás hlasovať ale mi neeeeeee
@spidy no sak esteze tak
mohla byť aj iná štylizácia možností...
Treba mať veľké kozy, pekný zadoček a nechať muža nech si robí s kým chce čo chce...
Fakt asi ostanem sama
ani nie ale...ked si mam vybrat z tohto...
@deadlancelot
a co takto "paci sa mi zenskost" alebo "zenska povaha"?
Stretneš sa so ženou prvýkrát. Totálne ju ani nepoznáš, ale strávite spolu zopár hodín, bavíte sa. Keď odíde, tak čo si povieš ako prvé? "Chlape, tak tá ma kozy" "Ty vole, ona je taká milá" "Aké má krásne oči a ten pohľad"
Viete niekto čo chcem a myslím?
tak co si tym myslela?
@deadlancelot
jasne, tak teda co ta zaujme (po konfrontacii) na babe? nieco na ten styl?
chapeme sa aj charakter, ved ten je este dolezitejsi...