no ja ti poviem uprimne, ze dlhe vlasy kratky rozum ale nie.....no co uz ked si robia srandu, aspon si ta vsimne...ja sa ta opytam ze a co nemas na kadernicku ta za stovku spravi
Je to mozne??Typek ty si vsade!na kazdej mojej dyskusii a uds aj konkurencne normalne robis,n hruuuza.A ktomu si proti vlasatym!Kde siiii?kto ty ssiiiiii?Co delás machra,co delas machra?....vole....
17danny17 cuj,ze kratke vlasy kratky rozum???CO kedy dokazal daky vyholeny skin??Zbyt dakoho?ten by mal byt podla tvojej teory potom najmudrejsi?Vacsina umelcov i vedcom a kopu ludi co nieco dosiahli mali dlhe vlasy!Pre boha, ved aj Jezis mal dlhe vlasy!!!
To ze si nejaka hlka robi srandu z twojich dlhych vlasov neznamena, ze kazde 'zenska' ma proti tomu daco!Mne osobne to nevadi,sa mi to lubi, ked sa to tomu chalanovi hodi ale poznam ludi, ktorym sa to nepaci...proste je to vec vkusu!
podla mna su chalani vacsinou krajsi ked maju dlhsie vlasy, mam aj takeho chalana.... ale je jeden chalan, teda na ktoreho si spominam ze by mu to nepristalo...
popsravisko ten resfresh ti nabehne sam to je ta divna tabulka kde mozes dat bud ano alebo nie a ktorej text si sa asi neuracil zatial precitat alebo mas strach ze ho pisala morka ? objavi sa obvikle ked chces ist dozadu
Ja som sa tiez stretol s viacerimi nazormi, kedze som mal dlhsiu dobu dlhsie vlasy .Ozaj to zalezi od vkusu a hlavne jak ich ma dotycny upravene. Ja som sa zmyval temer kazdy den a treba to aj raz za cas hrebenom prebehnut...
Popravisko: ty sa chces do mna pustat? ja si urobim srandu a ty hned....ale radsej som ticho aby som nejako neurazil. K teme: co ked mas dlhe vlasy? mne je to uuplne jedno a zato ze sa to nepaci holkam( cest vynimkam) tak nemusis byt zakomplexovany. Mne tie dlhe vlasy bez urazky pripadaju take zenskejsie. Aj ja som mal niekedy dlhsie vlasy ale nebavilo ma stale o to starat lebo som velky sportovec. Ale to je vedlajsie...nechapem co tymto sledujes..cus bus
nemám nič proti dlhým vlasom , kamosi majú dlhe hodi sa im to. ale keby keby som mala chodit s takym chalanom tak by mi to vadilo...lebo mi to pripada jak s babou....zas podla toho jak dlhe....lebo niekto povie ze ma dlhe vlasy a podla mna su kratke...
Nahodou niektorym chalanom sa to fakt hodi.Mam kamrata ktory mal kratke vlasy bol zlatunky a ked si ich nechal narast tak je ovela krajsi.Zalezi len na tom ci sa mu to hodi alebo nie.
videli ste stevena tylera bez vlasov!!!??..to yb nebol on..mylsim ze niekdy ho tak nikdy nevidel..a chem tym naznacit ze keby niet tych vlasov tak by to bolo starsne individuum..mozno ti idu alebo nejdu dlhe vlasy..mne sa to paci..teda niekomu to ide..niekomu nie..keby som ta vdiela..
čo? srandu? mno, tak mne to pride strasne super... môj chalan sam ma dlhe vlasy a ja ho za to zbožňujem... je to totálna pecka... z tej baby si nič nerob... sto ludi, sto chuti... nie každemu sa to musi pačiť... ale mne sa to fest
Ja milujem chlapov čo maju dlhe vlasy, mne sa to strašne pači, moj priatel ma dlhe vlasky a milujem ich....ale tak veru ako ostatný vravia 100 ludí sto chutí čo už treba ignorovať asi tak!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Kedze spadam do vsetkych kategorii ine vlasy ani nemozem mat!