POMOC ...................OD SEPTEMBRA CHODIA TIE REKLAMI VIANOCE SALALA....................................A OD SEPTEMBRA SOM SA TESILA NA STREDU NO NALADA MA PRESLA AKO JU MAM HMMM VRATIT SPäT...MINULY ROK TO BOLO TO ISTE ANECHCEM TO PREžIT ESTE RAZ!
@0 čo nenašla si všetky darčeky minulý rok pod stromčekom? ináč, neviem jak vás, ale viac ako vianoce šalala ma sere ten starý mamrd, čo v jednom kuse vinšuje. a potom ešet hromadné vianoce juchuchú
máš čistú pravdu ten starý je proste KlasiK trápny proste ale sa mi páči tá pani čo čistí tú podlahu aKo po ňom pozrie Keď jej povie že spáliť.. ma ide oddrbať
ale kde vôbec našli tak strašne škaredých ľudí?! ja nebviem, ale akonáhle som párkrát videl ten reklamu poprvé, tak som sa normálne zherozil toho, že raz budem mať manželku a decko
no od chvíle čo chodia reklamy mam pocit že vianoce sú už za mesiac kedže chodia od polovice oktobra pre mna by mali byť vianoce v novembri a vtedy ked sa mala moja vianočná nalada začať vtedy skončila
sa stazujte na reklamy ved oni vam chcu naladit tu vianocnu atmosferu som rada ze su tieto reklamy preto sa tesim jak male deco uz od oktobra na vanoce a u nas v skole v skolskom rozhlase púštaju vanocny zvonec uz od oktobra a koledy v skolskom radiu pustaju od zacatku novembra a praveze je to dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
máš čistú pravdu ten starý je proste KlasiK trápny proste ale sa mi páči tá pani čo čistí tú podlahu aKo po ňom pozrie Keď jej povie že spáliť.. ma ide oddrbať