Mohol by som sa spýtať tu na odborníkov, ako dokážete porozumieť dievčatám? Veď podľa mňa to už skoro nie je možné. Napr. toto neviem pochopiť keď sa začne smiať keď ma uvidí a pritom mi nedávno naznačovala že sa jej tak páčim. Chápete to?
zaujíma ma, ako podla teba ti dávala najavo že sa jej páčiš...???
na to aby sa dievča do mňa zamilovala ju nepotrebujem chápať, stači nechať pracovať jej hravú a hlavne zvedavú povahu, potom si ju pripustiť do svojej intímnej zóny a voala zrazu je tu pokus o prvý bozk z neznámou holkou, jeden pohľad do očí, roztomilý úsmev a odrazu zo zavretými očami dievča túžobne čaká kedy naše pery splinú, no oni nesplinnú, len sa priblížia a počkajú na moment kedy to už dievča nevydrží, zatúži po intímnej pozornosti a tak podlahne silným emóciam, ktoré vnej stupňujú vzrušenie (tzv. jej naskočí odpovedajúci program (vzdať sa silnešiej bytosti) ľudovo sa tomu hovorí svádení
P.S.: no tohle nastane len za predpokladu že si vnej dokázal vzbudiť diabolskú časť jej osobnosti... ( a v skutočnosti nepoznám dievča, ktorej by táto časť osobnosti chýbala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
prvy nefunguje
a druhy neexistuje
bud sa vie niekto vyjadrit a dat vec jasne najavo, alebo je to kkt
analógia:
chlapi kompenzujú stres bojovným revom
ak nejakým iným, tak im nerozumiem, ako aj keď muži rozprávajú jazykom, ktorému nerozumiem
zaujíma ma, ako podla teba ti dávala najavo že sa jej páčiš...???
na to aby sa dievča do mňa zamilovala ju nepotrebujem chápať, stači nechať pracovať jej hravú a hlavne zvedavú povahu, potom si ju pripustiť do svojej intímnej zóny a voala zrazu je tu pokus o prvý bozk z neznámou holkou, jeden pohľad do očí, roztomilý úsmev a odrazu zo zavretými očami dievča túžobne čaká kedy naše pery splinú, no oni nesplinnú, len sa priblížia a počkajú na moment kedy to už dievča nevydrží, zatúži po intímnej pozornosti a tak podlahne silným emóciam, ktoré vnej stupňujú vzrušenie (tzv. jej naskočí odpovedajúci program (vzdať sa silnešiej bytosti) ľudovo sa tomu hovorí svádení
P.S.: no tohle nastane len za predpokladu že si vnej dokázal vzbudiť diabolskú časť jej osobnosti... ( a v skutočnosti nepoznám dievča, ktorej by táto časť osobnosti chýbala
no tak to asi len teba toto láka smola mňa nie