Administrátor, prosím ťa pekne, Zablokuj, zruš užívateľa "Ivangasparovic" pretože on mi ukradol moju emailovu adresu, pod ktorou vystupuje a haní moje dobré meno. Vrátane toho, kazí morálku celého Birdzu, uráža a nadáva iným používateľom. Vezmi tieto kri
@laurikaaa Laura, ty si adminka? nerobím si srandu tak prosím ťa ani ty si nerob. Mám problémy a chcem aby sa to dalo do poriadku pomôž mi teda prosím ťa pekne... budem mať problémy! pomôž mi vymaž toho blbca prosím ťa o to!
@zajkousko ďakujem za nápad ... ako ho tagnem! Pretože, skúšal som niečo také že som dal upozorni admina... to som dal a... zatiaľ nič ak máte skúsenosti s týmto prosím vás pomôžte je mi to nepríjemné.
neviem či si robíš srandu alebo zo seba blbca zasa, pretože si odpisoval na jednu anketu z obidvoch nickov a k tomu ešte aj napísal že si sa zabudol prelognúť takže ... si stratený prípad
@gukol Prosím? Aha, lenže to že som mu hlasoval v ankete a to bolo len v jednej, som ešte netušil, že je to čurák po**baný. To som bol aj ja už múdry keď som si potom pozrej jeho profil a zbadal tam môj mail prihlasovací do riti.. To som až potom zbadal vieš keď si myslíš že ho poznám alebo čo si na omyle kamoško ja som tu totiž registrovaný už dávno a on sa tu pridal nedávno a neviem o čo ti ide kamoš proste... neviem je to nepríjemné mám problémy a ešte čosi, môže sa to stať každému. Som zvedavý, keby sa to stalo tebe, čo by si robil ja ti to samozrejme neprajem aby si vedel iba ti odpovedám na tvoj neprajný príspevok, Gukol.
No áno to je pravda! To som naozaj ja píšem mu tam, zo srandy, aby vám dal pokoj čo je na tom zlé? Viem že som mu to tam písal ale nevedel som bohu žiaľ aký je to koko* ... s prepáčením. Mňa sa to dotklo najviac z vás vieš Gukol? Nemusíš mi to pripomínať ja viem. Neviem čo je s tebou kamoš naozaj ako... ako stále ma podpichuješ že som to ja som to ja máme niečo spoločné tak, ja hovorím dobre, tak mi daj dôkaz... dokáž že on som ja potom buď frajer. Ale toto zatiaľ si nič nedokázal iba ma krivo obviňuješ a na dôvažok - ešte si mi neporadil, čo s ním mám urobiť stále sa do mňa navážaš neviem nechce sa mi s tebou naťahovať ale do krista, keď mi nechceš pomôcť, radšej mi nič nepíš prosím ťa pekne. Dobre? Lebo mi to iba sťažuješ ďakujem.
@tomas77 - Kámo kebyže sa do teba navážam tak to vyzerá inak, lenže píśe mi tá jebnutá fiktívna osoba stále do TSiek otravné veci a pravdu povedať nemôžeš s tým nič robiť iba nezverejňovať e-maili v profiloch.
@gukol ďakujem ti... zatiaľ si jediný človek, čo mi tu s niečim pomohol. isteže, môžeme sa ironicky zasmiať na fakte, že už je to zbytočné, skrývať si mail, ale keby som to vedel, any by som ho nedal. No nevadí. Musím počkať čo je s tým adminom čo ho zablokujú lebo na pokeci to funguje lepšie ako tu. Tak máš smolu ludia ťa nahlásia a zablokujú profil lenže tu to strašne dlho trvá hah. Ako na súde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
veď ho musíš tagnuť, ako ma vedieť, že niečo chceš ........filip
@admin
toto je čo? Dúfam že ti do rána zrastú dlane.