@1 no suhlasim ale ked tam nemaju ani antikoncepciu =P ....ale ja by som rada mala takeho maleho cernoska ... zlateho =D len newiem ci takto alebo inak
my sme si takto adoptovali dieta ako trieda ... posielali sme mu peniaze aj secko, lenze sme o nom nemali skoro ziadne informacie. poslat mu nejaky list bol velky problem, a jedine info co sme o nom mali bolo jeho meno a raz za rok na prisli jeho vysledky,ale sme tomu vobec nerozumeli,kedze maju uplne iny system skolstva nez my tu. sme sa boli aj pytat v tej agenture ale poslali na do kelu. potom sme sa na to asi po dvoch rokoch vykaslali,ale nas (teraz uz byvaly) triedny to plati stale....
ked som mal minule frajerku, ONA TVRDILA ze jej najvacsim zivotnym snom je mat rodinu, deti a starat sa o ne... a ked som povedal, ze by som si neskor chcel adoptovat africke dieta, tak sa na mna pozerala ako na blazna...
ako moze dakto tvrdit ze adoptovane dieta je cudzie, ved tym ze sa adoptuje, stava sa clenom rodiny - cize nie je cudzie
Ako niekedy som si chcela adoptovať malého chlapčeka z Afriky no teraz neviem nemyslím si, že by som to spravila, kvôli rôznym faktorom, ale ako myšlienka je to veľmi pekná
hm nemaju antokoncepciu...tak nech maju celibat ale nech sa nehnevaju prvy kondom vyrobili mozno pomaly pred 150 rokmi..taky co sa priblizuje dnesnym...a oni su az tak daleko??
Jjjj ja si cem, adoptovat dieta ale urcite nie z afrikyyy ludia by sa po nom poerali jak bo dakom netvorovi ked vyrastie budu si z neho robit sranduuu a tak chapete ni???
@tomas aha. a nebolo to tak, že tá tvoja priatelka povedala, ze teraz chce dokonciť skolu a druhu skolu a prácou si našetriť na psychologický výcvik, ale že raz sa nebráni tomu, že by chcela vlastnú rodinu, že by chcela byt manželkou a matkou?
že sa na teba pozerala v celku neurčito, lebo si myslela, ze vtipkujes, kedže veta pomimo "chcem si na skusku adoptovať černoška" proste v naslednosti v diskusii, aky si mala den a zajtra má pršať vyznieva viac než podivne ?
a nepovedala ti, náááááhodou, tá tvoja bývala frajerka, že prvé dieťa by chcela mať vlastné - splodené s jej manželom, odžiť si deväťmesačné tehotenstvo, porodiť a vychovávať, a potom by sa adopcii možno nebránila?
to je tak ťažké to pochopiť?
a to je tak ťažké nevysvetlovať to dalej po svojom, ale tak, ako to bolo?
k teme :d- no....myslim ze ako prvotna myslienka je to pekne, ale ked sa clovek tak nad tym zamisli....tak kde ma zaruku ze tie peniaze skutocne skoncia tam kde maju??? ved nieje to tak davno co bolo v tv ako studenti co xodia po meste a robia v mene roznix organizacii a spolkou zbierki, si na konci dna rozdelovali praxy co vyzbierali od ludii. takze ja by som na sk urcite ziadne peniaze nanic nedal. ked uz niekomu pomoct, tak priamo....a nie cez vseliake tie nadacie a spolki, ktore si aj tak cast penazi urcite nexavaju..
plus investovat nieco do afriki, je v sucastnosti asi vyhadzovanie penazi do vzduxu. lebo to ze date peniaze na nejake decko dakde v afrike, v skutocnosti moze sposobit, ze to decko casom vyrastie a samo narobi dalsix 20 deti ktore budu vyzadovat vasu pozornost a hlavne peniaze. priemisel alebo nejaka slusna infrastrktura v afrike..mimo par oblasti...v podstate neexistuje...a poxybujem ze v najblisix pedesiat rokox aj existovat bude. teda neverim tomu ani sto rokof do buducnosti...lebo berte ake su tam kmenove vojni a tie tam nesu len posledne roki, ale boli tam stale...ved oni sa tam niekde masakruju z macetami. a tam xcete davat praxi??!! aby z tix detii vyrastli dalsi zabijaci a ploditelia dalix hladovix krkou?! ako..myslim ze to ako utekaju cez more do italie je len slabi caj co nas caka v buducnosti. aby sme sa xapali, ja proti nim nic nemam. ale nepodporoval by som ix.
JA by som si chela v blízkej buducnosty adoptovat mého černoška a malú černočku ... sú to krásne dety ktore si aj ony zaslúžia aby ich mal niekto rák a neodcudzoval za farbu pleti ... černosi sú nádherny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako moze dakto tvrdit ze adoptovane dieta je cudzie, ved tym ze sa adoptuje, stava sa clenom rodiny - cize nie je cudzie
že sa na teba pozerala v celku neurčito, lebo si myslela, ze vtipkujes, kedže veta pomimo "chcem si na skusku adoptovať černoška" proste v naslednosti v diskusii, aky si mala den a zajtra má pršať vyznieva viac než podivne ?
a nepovedala ti, náááááhodou, tá tvoja bývala frajerka, že prvé dieťa by chcela mať vlastné - splodené s jej manželom, odžiť si deväťmesačné tehotenstvo, porodiť a vychovávať, a potom by sa adopcii možno nebránila?
to je tak ťažké to pochopiť?
a to je tak ťažké nevysvetlovať to dalej po svojom, ale tak, ako to bolo?
zrejme som v tvojich očiach nechutný asociál..
k teme :d- no....myslim ze ako prvotna myslienka je to pekne, ale ked sa clovek tak nad tym zamisli....tak kde ma zaruku ze tie peniaze skutocne skoncia tam kde maju??? ved nieje to tak davno co bolo v tv ako studenti co xodia po meste a robia v mene roznix organizacii a spolkou zbierki, si na konci dna rozdelovali praxy co vyzbierali od ludii. takze ja by som na sk urcite ziadne peniaze nanic nedal. ked uz niekomu pomoct, tak priamo....a nie cez vseliake tie nadacie a spolki, ktore si aj tak cast penazi urcite nexavaju..
plus investovat nieco do afriki, je v sucastnosti asi vyhadzovanie penazi do vzduxu. lebo to ze date peniaze na nejake decko dakde v afrike, v skutocnosti moze sposobit, ze to decko casom vyrastie a samo narobi dalsix 20 deti ktore budu vyzadovat vasu pozornost a hlavne peniaze. priemisel alebo nejaka slusna infrastrktura v afrike..mimo par oblasti...v podstate neexistuje...a poxybujem ze v najblisix pedesiat rokox aj existovat bude. teda neverim tomu ani sto rokof do buducnosti...lebo berte ake su tam kmenove vojni a tie tam nesu len posledne roki, ale boli tam stale...ved oni sa tam niekde masakruju z macetami. a tam xcete davat praxi??!! aby z tix detii vyrastli dalsi zabijaci a ploditelia dalix hladovix krkou?! ako..myslim ze to ako utekaju cez more do italie je len slabi caj co nas caka v buducnosti. aby sme sa xapali, ja proti nim nic nemam. ale nepodporoval by som ix.