neverim ze volako afrodiziakum pomoze maximalne akurat tak jedine ako pise @5 , ale ked chce byt clovek viac "ziadostivy" to skor feromony, alebo proste spravat sa tak ako si to ta druha osoba praje
@18miki18
že? čo? @kto tak ešte šťastie, že sa nenachádzam v tvojej blízkosti @rieper no jasné pre teba len ten alkohol @mefistofel
veď uvidíme @echoechoecho ani hovoriť nemusíš
neviem, ci sa da afrodiziakum uzit, skorej sa pouziva vyraz, ze nieco uz JE afrodiziakum.
potom si to delim v hlave na fyzicke a psychicke.
fyzicke - cokolada, pizmo a neviem co. proste fyzikalne pomiesane dane veci, ktore cloveku zvysuju libido.
(a to, ze mne nieco zvysi libido, neznamena, ze budem pritazlivejsia)
potom su afrodiziaka psychicke - niekomu sa pacia nohy, dalsiemu vlasy, dalsiemu zadky...
neviem, ci si to nepleties s feromonmi, ktore by mali byt po "uziti" (wtf? nemyslim si, ze sa to uziva, kedze je to len zlozka) robit cloveka pritazlivejsim
(a dodavam, ze konstatovanie je subjektivne a zalozene na mojich mizernych teoriach a par clankoch, nic ine. len mi toto forum pride absolutne ze wtf.)
@rieper
viem, keď som to teraz pozrela, musela som to písať v stave keď môj mozog už spal a telo si robil čo chcel
občas sa mi stáva, že už spím, ale podvedome ešte píšem a ani neviem čo
@rieper
óóó pán inteligent
nebudem vás rušiť vo vašej vašej inteligentnej debate, len ráčte prosím pokračovať
ja som oveľa nenáročnejšia, ja si rada popíšem hocikým, trebars aj s tým trojnásobným echom
@mefistofel podla mna chcu hrat karty, a rozpravat sa, ale ja by som ich tam rovno pretiahol, a potom by sa na mna nahnevali a nase kamaratstvo by sa skoncilo
@zajkousko
filipko nemôže byť namiesto slivkového lekváru jahodový džem?
mňam také zbožňujem ja @mefistofel
hmm dobre vedieť Lukáško môj @echoechoecho ty trojitá odumierajúca ozvena pravého echa
hádam si nemyslíš, že sa ti dám pretiahnuť?
@rieper
už viem čo pôsobí na teba ako afrodiziakum
vlastne kto
kedy len chceš, môžeš trebars aj predvčerom
ale nie teraz vážme. príď kedy chceš @echoechoecho
Chcel by som sa podelit o skusenost s afrodiziakom. Konkretne sme si s priatelkou kupili spanielske musky. A to tieto » www.isexshop.sk/afrodiziakum/sp...
Neda sa povedat, ze by to bolo nieco uplne ultra, ale zas asi to nejaky ucinok ma. Na prve uzitie sme si to dali do fanty. Nic. Druhy krat, tak ako tam pisu sme si to nakvapkali priamo do ust, asi trojnasobnu davku a po pol hodine bol sex. takze za nas celkom dobre, ale netreba nic cakat, potom je to fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
že? čo?
@kto tak ešte šťastie, že sa nenachádzam v tvojej blízkosti
@rieper no jasné pre teba len ten alkohol
@mefistofel
veď uvidíme
@echoechoecho ani hovoriť nemusíš
@mmajuskaa3 ja na afrodiziakum neverím
i keď vo francúzsku vraj robia naschvál takú čokoládu
Tiež si rada hrkneš, či ?
@rieper
ja preistotu nepijem
ešte by ma nejaký sexuchtivý ujko dostal tam kde nechcem
6 roćné dievčatko by ešte namalo piť
veď jasné, lebo 6 ročné dievčatko papá čokolády
potom si to delim v hlave na fyzicke a psychicke.
fyzicke - cokolada, pizmo a neviem co. proste fyzikalne pomiesane dane veci, ktore cloveku zvysuju libido.
(a to, ze mne nieco zvysi libido, neznamena, ze budem pritazlivejsia)
potom su afrodiziaka psychicke - niekomu sa pacia nohy, dalsiemu vlasy, dalsiemu zadky...
neviem, ci si to nepleties s feromonmi, ktore by mali byt po "uziti" (wtf? nemyslim si, ze sa to uziva, kedze je to len zlozka) robit cloveka pritazlivejsim
(a dodavam, ze konstatovanie je subjektivne a zalozene na mojich mizernych teoriach a par clankoch, nic ine. len mi toto forum pride absolutne ze wtf.)
viem, keď som to teraz pozrela, musela som to písať v stave keď môj mozog už spal a telo si robil čo chcel
občas sa mi stáva, že už spím, ale podvedome ešte píšem a ani neviem čo
naozaj? tak sa nehneváš?
asi sa mi snívalo s kamošom z vranova, ten keď má vypité stále ma objíma a bozkáva :ble:
tiež som celkom prítulný, keď mám v krvi.
Ale kým sa ti to len snívalo..
opovážil by si sa ma dotknúť v podnapitom stave skončil by si ako Stano môj kamoš...s červeným otlačkom mojej dlani na tvári
počkaj, veď ty nepiješ!
tak nič
gratulujem
celkom pekný monológ
óóó pán inteligent
nebudem vás rušiť vo vašej vašej inteligentnej debate, len ráčte prosím pokračovať
ja som oveľa nenáročnejšia, ja si rada popíšem hocikým, trebars aj s tým trojnásobným echom
čo miláčku? zasekla sa ti mluvnica?
veľká škoda sa nestala
papa...kristínka ide na cintorín
Lukáško ani sa s tým perverzným úchylom @echoechoecho om nebav, on má iba silné reči a skutek utek
:-S :-S :-S
filipko nemôže byť namiesto slivkového lekváru jahodový džem?
mňam také zbožňujem ja
@mefistofel
hmm dobre vedieť Lukáško môj
@echoechoecho ty trojitá odumierajúca ozvena pravého echa
hádam si nemyslíš, že sa ti dám pretiahnuť?
samo, ale trochu sa kroť, nie si tu len sám, tak sa uvedom
teší ma..
veru, zaseklo sa mi viac veci
nechcela som, aby si videl čo tu vypisuje tento samo se to udělalo
sama si se udělala?
gratulujem..
ach chlapče nemáš ty náhodou 8 namiesto 28?
@echoechoecho sa udělalo samo lebo sa volá samo
chápeš?
tak teda môj milý kúpim ti lízatko a kuš!
na sex si ešte primalý, vieš?
ked mi dáš.. to lizatko?
však poď ssi poň
kedy mozem dojst?
už viem čo pôsobí na teba ako afrodiziakum
vlastne kto
kedy len chceš, môžeš trebars aj predvčerom
ale nie teraz vážme. príď kedy chceš
@echoechoecho
keď pojdem dajedy okolo, tak s amožno zastavím..
to sme dvaja
ako chceš, ale kozla nedostaneš ani náhodou
ach jo
tak si rob čo chceš
trebarz založž fórum o milovanísa
Neda sa povedat, ze by to bolo nieco uplne ultra, ale zas asi to nejaky ucinok ma. Na prve uzitie sme si to dali do fanty. Nic. Druhy krat, tak ako tam pisu sme si to nakvapkali priamo do ust, asi trojnasobnu davku a po pol hodine bol sex. takze za nas celkom dobre, ale netreba nic cakat, potom je to fajn.